חזרתיייי!@#@%$^ DDD::::

MorraniChan

New member
חזרתיייי!@#@%$^ DDD::::

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי דירה סופסוף D: ; אבא עשה לנו הפתעה והזמין אתמול את הטכנאי של הוט והתקין לנו את האינטרנט; יש לי חדר רק עם אחת האחיות שלי... זה כמעט לבד! ; היה טיול שנתי דיי חביב בימים רביעי וחמישי
משהו רע שקרה לך השבוע: הכלבה שלי במשבר בגלל המעבר אז היא בקושי אוכלת.. אני ממש דואגת לה ): ; התחלתי לקחת שיעורי מתמטיקה פרטיים עם מורה מוזרה בעליל O_O
שיר השבוע: כל השירים של פאנטום האופרה; "ירושלים של זהב" בביצוע של עפרה חזה המדהימה
תוכנית השבוע: לא הייתה לי טלויזיה שבוע...
סרט השבוע: --
ספר השבוע: "הגשרים של מחוז מדיסון" [רק התחלתי לקרוא]
מאכל השבוע: קינדר בואנו @.@
המלצת השבוע: אחרי שאתם יורדים ברגל את הר הגילבוע, תעשו הרבה הרבה מתיחות גם אם אתם לא מרגישים כלום. אני משלמת על זה שלא עשיתי מתיחות ברגעים אלה TT^TT
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "שפירית!!!! בואו נזרוק אותה לתוך המנה חמה בטעם פירה ובצל! D<" - "לאאאא#@$ אל תזרקו אותה לשם! היא יצור חי!! אף יצור חי לא יאכל את זה!"
תמונת השבוע: מממ...
התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים, להצטרף למקהלה [זאת הולכת להיות טעות חיי.. נכון ליבי?]
ציון מתוך 10 / מילת לסיכום השבוע: 7. הטיול השנתי היה דיי בסדר והמעבר לבית דירות מאוד קשה S:

MorraniChan

New member
אה כן.. זה שייך לסיכום השבועי O_O

וזה נורא מוזר שזה פתח שירשור חדש O_______O לחצתי על "הוספת תגובה מהירה" ולא על "הוספת תגובה" O_O אה..ממ... אופס? XDDDDD

BambiBar

New member
מורנייצ'אן!

איזה כייף שסידרו לך את האינטרנט מהר!!

MorraniChan

New member
אני כל כך מאושרת!

כבר התחלתי להכנס לדיכאון שזה יהיה עוד המון המון זמן... מה עם התשובות לנאדי? P:

ellapr41

New member
מורני!!! ../images/Emo13.gif

תתחדשי על החדר הכמעט לבד שלך!!