גונן../images/Emo9.gif בשבילך-
החבר'ה ממש אחלה (יש קטעים שאנשים מעצבנים אבל זה ככה תמיד, חוץ מזה אחרי שבועיים אנשים מתחילים להיות אמיתיים), נורא נורא כיף גם בגלל שאנחנו קורס קטן היחסים בין כולם קרובים מאוד... איזה חוויות לספר.. סה"כ קרה כל כך הרבה בשבועיים האלה שקשה לי להיזכר... היה לנו בתחילת שבוע שעבר מסע תגיות (לא של מודיעין, תגיות עם הצבע של הקורס) - היה ארוך יותר מהמסע של הטירונות (כאילו כמה ארוך הוא היה) אבל היה ממש כיף, כל הזמן שרנו ועשינו מורל וכאלה... אין לנו בכלל דיסטנס בקורס, לפעמים המפקדים פשוט צוחקים לנו בפרצוף מדברים שקורים, החומר ממש אבל ממש מעניין (ברובו...), וגם יש המון חומר וזו דווקא בעיה (אין מספיק זמן לחזור עליו), במעט הזמן שלא לומדים ממש ממש כיף. היה לנו השבוע בראור (ואני הייתי בין המובילים בריצה!! ומי שמכיר אותי יודע שזה אומר הרבה [אני די פדלאה]), והיה לנו א"ג עצמאי שזה בעצם לתת לנו כדור ולשחק מחניים במשךצ שעה (אבל היה הכי כיף בעולם). לא יודעת איזה עוד חוויות לספר, אי אפשר ממש לספר מה לומדים מן הסתם, אבל אני מבטיחה לך שאתה הולך להנות... אגב, אחת הבדיחות שלנו זה שעח"מ=קורס של חפרנים (או "עובדי חפר מודיעין"), יש לנו איזו נטייה קלה לחפור...