חזרתייייי

kinbar

New member
חזרתייייי

איזה שבועיים מטורפים היו לי חחח אם זה מעניין אתכם - כיף לי בקורס, אני מתה על האנשים ועל המפקדים
, אבל העיקר שעכשיו אני בבית
שבוע הבא יש לנו טיול קורסי לצפון..חיחי אנחנו קוראים לזה הטיול השנתי
אנחנו ישנים בקריית שמונה וכנראה יהיה ביום הזה שלג!!!
ויש גם טיול לקריה חחח

ורד 86

New member
הייי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני מאוד מאוד שמחה בשבילך שאת נהנית ואת נמצאת עם אנשים טובים שאת אוהבת (וגם המפקדים)!! איזה מגניב שיש לכם טיול לצפון וסיור לקריה (לי גם היה סיור בקריה בקורס..) תזכירי לי באיזה קורס את?

kinbar

New member
קורס עח"מ

ומי אנחנו? קורס עח"מ! ומה אנחנו? ג'ובניקים! אחת שתיים שלוש - את הקרייה נכבוש!

10GaZ

New member
עברייי../images/Emo24.gif

ברוכה השבה לפורום! אני מאוד מאוד שמח שאת נהנת שם ושכיף לך שם!! איך החבר'ה? טובים? עושים בלאגנים אחרי כל השיעורים? ספרי עוד קצת חוויות, אני כנראה הבא אחריך (עברתי מבחנים ואת כל שלבי המיון!
)

kinbar

New member
גונן../images/Emo9.gif בשבילך-

החבר'ה ממש אחלה (יש קטעים שאנשים מעצבנים אבל זה ככה תמיד, חוץ מזה אחרי שבועיים אנשים מתחילים להיות אמיתיים), נורא נורא כיף גם בגלל שאנחנו קורס קטן היחסים בין כולם קרובים מאוד... איזה חוויות לספר.. סה"כ קרה כל כך הרבה בשבועיים האלה שקשה לי להיזכר... היה לנו בתחילת שבוע שעבר מסע תגיות (לא של מודיעין, תגיות עם הצבע של הקורס) - היה ארוך יותר מהמסע של הטירונות (כאילו כמה ארוך הוא היה) אבל היה ממש כיף, כל הזמן שרנו ועשינו מורל וכאלה... אין לנו בכלל דיסטנס בקורס, לפעמים המפקדים פשוט צוחקים לנו בפרצוף מדברים שקורים, החומר ממש אבל ממש מעניין (ברובו...), וגם יש המון חומר וזו דווקא בעיה (אין מספיק זמן לחזור עליו), במעט הזמן שלא לומדים ממש ממש כיף. היה לנו השבוע בראור (ואני הייתי בין המובילים בריצה!! ומי שמכיר אותי יודע שזה אומר הרבה [אני די פדלאה]), והיה לנו א"ג עצמאי שזה בעצם לתת לנו כדור ולשחק מחניים במשךצ שעה (אבל היה הכי כיף בעולם). לא יודעת איזה עוד חוויות לספר, אי אפשר ממש לספר מה לומדים מן הסתם, אבל אני מבטיחה לך שאתה הולך להנות... אגב, אחת הבדיחות שלנו זה שעח"מ=קורס של חפרנים (או "עובדי חפר מודיעין"), יש לנו איזו נטייה קלה לחפור...

10GaZ

New member
איזה כיף!! איזה כיף!! ../images/Emo9.gif

זה נראה שאת הכי נהנת בעולם!! (ומי יודע - מקווה שגם לי יצא לעבור את החוויה הזאת). אגב, אני לא יודע אם עודכנת, אין דבר כזה "עצמאי", מהיום יש לומר "עצמוני". בקשר לקורס - אין מספיק זמן לחזור על החומר? איך אתם חוזרים עליו? איך אפשר ללמוד אותו אם אי-אפשר להוציא אותו מהכיתה? כנראה שהצבא יודע לאן הוא לקח אותי..

kinbar

New member
אני מקווה בשבילך

שהסגל שיש לי יישאר גם לקורס שלך, אנחנו בקורס פשוט סוגדים להם!! די הם מדהימים!
איזה מפקד קונה לקורס שלו בקבוקי שתייה שישתו ביום עבודות?? (הטבחים היו בהלם) איזה מפקד מסדר לשתי בנות שביקשו נשק מקוצר - פטור כללי מנשק?? איזה מפקד יוצא מהמיטה ב-3 בבוקר כדי לקחת למרפאה חיילת שמדממת מהאף?? הם מלכים
הקטע של החזרה על החומר- יש זמן מוגדר ללמוד כמעט כל יום, בדרך כלל זה שעה, לפעמים יותר, לפעמים פחות... חוזרים מהחומר שכתבנו בשיעור, ומצגות ששולחים לנו למחשבים (יש לנו כיתת מחשבים).

10GaZ

New member
פששש איזה תותחים!!../images/Emo47.gif

תבקשי מהם בכל לשון של בקשה שישארו !! הם יקבלו חפרן ברמה של קבלן..
איזה מפקדים תותחים! ושמח שהחומר מעניין, אני ממש מקווה שאגיע לשם! מקווה שתמשיכי להנות ככה כל השירות שלך!

גםםם אני חזרתי..

שמחים? עצובים? מזה חשוב.. סגרתי שמה 3 שבתות ברציפות.. :} אחת מהן הייתה עונש.. (חסר משמעת שכמותי..) זהו.. יצאתי לאיזה שבת מקוצרת.. קצת לנשום בית.. לבלות קצת.. :] שיהיה בכיף...

למעלה