חזרתייייי

חזרתייייי

טוב לא שהייתי איפשהו אבל פשוטלא יצא לי להכנס לפה . היתי בים המלח בשישי שבת!
ואי זאת היתה נסיעה מזה ספונטנית.היה שם מזה חם ולקחתי מלא בגדים חמים כי ציפיתי לסערה חעחע
לקחתי את פונץ'! היה כל כך כייף, כמובן לא נתתי לה להכנס למים, אבל היא התנהגה למופת!
ישנה איתי ועם ידיד שלי באוהל ,
ופשוט היתה בת נפלאה!היה כל כךךךךך כייף!!
אה ולפני איזה שבוע בערך נפגשתי עם בחור שגר גם בירושלים ויש לו חמוס..בן שנה וקוראים לו "צ'אפקה"
אבל הוא לא ככ מסתובב פה בפורומים וסתם הלכנו לטייל איתם באיזה מעיין והיה מגניב..
אני אנסה לשים תמונות של שניהם. ותמונות מים המלח אין לי כי לא נתנו לי לקחת מצלמה !!
אה ומיכלללללללוששש מצטערת שנעלמתי ככה בלי להודיע
... אני מרשה לך לתת לי עונש
חחח סתאאם..אבל , אמרת שמובטח פרס כספי למי שמוצא אותי נכון ? אז מצאתי! את עצמי כן כן... ------->
טוב קבלו כמה תמונות של בני המלוכה..

BBoyNK

New member
הגודל של פונץ' והמשקל שלה הוא ממוצע

האם הגודל של פונץ' והמשקל שלה הוא ממוצע בזן שלה? כי סאי דיי רזה... אני מבין שהיא עדיין צעירה והכל אבל לגודל כזה היא אמורה להגיע?

Sweet Fantasy

New member
זן?

גודל ומשקל נקבעים בדר'כ גנטית לפי ההורים יש חמוסים יותר גדולים\ארוכים\שמנים לעומת כאלה שפחות הבת של החמוסה שלי יותר גדולה ושמנה ממנה (כמו האבא) והאמא קטנה ורזה כמו האמא שלה.. כל עוד החמוסה אוכלת שותה כרגיל משחקת ופעילה אין שום דבר לא נורמלי אין ממש ממוצע אצל חמוסים זה תלוי בגנים.

Sweet Fantasy

New member
ועוד משהו,

היא לא קטנה היא הגיע לבגרות המינית שלה כבר והיא לא תגדל יותר. אולי תשמין או משהו אבל לא נראה לי..

BBoyNK

New member
יווו אם היא תישאר בגודל הזה

יווו אם היא תישאר בגודל הזה היא כל כך חמודה עכשיו כמו בובה קטנה כזאת ופרוותית... היא כזה חמודה חחח מקודם האכלתי אותה ונתתי לה לשתות והאצבעות שלי כי היא לא רוצה לשתות מהכלי שלה.. אז היא כזה מלקקת את האצבעות ויש לה לשון כזה קטנה ומחוספסת כזאת.. אין עלייה חחחחחחח Anyway היא קטנה מידי!!! ראיתי בתמונות אצלכם שיש פה בערך שניים שלושה אנשים עם חמוס אלבינו והם הרבה יותר גדולים ממנה

למעלה