חזרתייייי!!

חזרתייייי!!../images/Emo105.gif

(סורי על פתיחת ההודעה החדשה..
) היה כל כך כיייף!!!!!!!! טיול פשוט מעוללה!!!! למרות שעכשיו אני לא ממש יכולה לזוז(כל שריר בגוף תפוס לי) ואני מתה ועם חום היה פשוט מעוללההה!!!!!!! הלכנו המון,וקפאנו מקור (כן כן,קור באילת
) והמורה שלנו התעצבנה על הכיתה וכמעט שלחה אותנו ביום האחרון עם המנהלת(אבל עשינו לה רגשות אשמה
) ולמרות הערסים המעצבנים בכיתה שלי והבנות הצפוניות להחריד ממש נהנתי!!! התגעגעתי אליכם המון המון
וואי..אין יותר טיולים שנתיים
*הולכת להמשיך למות*

טללללללל וואלקוווווווווווווווווווום

התגעגענו!!!!!!! מה קורה?!?!?!!?!?!?! איפו טיילתם? איפו ישנתם? דיטלס!!

eliormagick

New member
טטטלללל../images/Emo24.gif

טללללל התגעגענוווו יופי שנהנת ולמה רצו להעיף אותכם לבית? שובבים!
העיקר נהנת זה הכי חשוב ברוך הבא

קצת דיטלס..../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

טיילנו בהרי אילת,בנחל גישרון(מסלול ממש קשה עם עם סולמות וחבלים ועלייה נוראית) והייינו בחוף אלמוג(חלק עשו שנורקלים אבל היה קר מדי..
) וטיילנו בערב בקניון ובטיילת וביום האחרון היינו בדיונה ענקית עם חול ממש מדהיים ורך ונעים והתגלגלנו בדיונה!! ישנו בבי"ס שדה.. ואליאור-לא רצו להחזיר אותנו הביתה..פשוט למורה שלנו נמאס מאיתנו אז היא רצתה שהמנהלת(שהגיעה בטיסה ביום השני) תטייל איתנו אבל עשינו לה רגשות אשמה(טיול אחרון וזה) והיא טיילה איתנו בסוף!

Dawson girl

New member
שמחה שנהנית ושחזרת אלינו!!

אבל יותר חשוב- איפה את?. למה לא באייסיקיו?..

shanyz

New member
חחח נחל גשרון../images/Emo6.gif אל תזכירי לי../images/Emo70.gif

גם אנחנו עשינו אותו!! איזה ארוווווווווווווווך!!! 6 שעות!! ועליות וירידות וכל כך חם ומדבר שומם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
ברוכה השווה../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

איך היה? ספרי חוויות
התגעגעתי

welcome back! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שנהנת חמודה! התגעגענו! גם לי יש טיול שנתי אחרון ביום שני לאילת...

טל! ../images/Emo66.gif

האמת שלא ידעתי בכלל שנסעת.
לא היה לי מחשב כל השבוע, וגם עכשיו אני לא במחשב שלי. אבל אני שמחה שנהנית! ברוכה השבה!

shira245

New member
טלללל!ברוכה השווה!!../images/Emo140.gif

אני שמחה לשמוע שהיה לך כיף!!!! חחח ומזתומרת המנהלת טסה לאילת?!?!?מה היא לא יכולה לנסוע?!?! התגעגענו!!

LillipooT

New member
טלוששש ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

ברוכה השבה בובה
זה באמת נורא נורא עצוב שזה הטיול האחרון
אבל אני שמחה שנהנת!! התגעגענו

כפית15

New member
וואלקום! ../images/Emo141.gif

יטס גוד טו האב יו באק! ונחמד לשמוע שנהנית! זה הרי הכח חשוב לא?!

למעלה