חזרתיייייי

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
חזרתיייייי

היי לכולם! חזרתי לי מהחופשה המהנה שלי באחד מהאיים היפים שיש. היה לי שבוע של תענוגות... הגברברים שיש שם...ממממממממ ..... במילה אחת: יאמי|. הנשים שם... מממממ..... במילה אחת:חבל"ז|סדגש מה אגיד ומה אומר...נהנתי כ"כ! את הפרטים העסיסיים אספר כשאתאושש לי! בוקר שקט לכולנו. אוהבת, g99...

יאצפן

New member
חזרתי../images/Emo117.gif

צרור
לכן על מסעכן הנפלא, ספרו מה היה ולמה. כחול לי בעינים,

*g99

New member
תודה תודה...

גם לך מגיע ברוך הבא!!!! כפי שרשמתי,הגברים שם אחד אחד...שטפנו עניים,ליקקנו שפתיים,טעמנו מעדנים והכי חשוב עשינו חיים! ולכם הגברים,יש לנו סיפור מעניין...בחוף הים המפוצץ שם,ישנן מיליוני נשים מכל הגילאים ומכל השומנים...רזות ,"שמנות",צעירות ומבוגרות.המכנה המשותף לכולן הוא:לבושן...כן,כן...רובן משתזפות שם ללא חלק עליון! נכנסות למים ללא חלק עליון!!! הן מרגישות בבית... אז נכון שלגברים שם כבר לא ממש מזיז,ולרובם זה גם לא מפריע...עכשיו יכולתי לזהות ביתר קלות מי ישראלי ומי לא...אלו שעינהם יצאו מחוריהם היו הישראלים שלא היו רגלים למראות הללו...האמת שגם לי זה היה מיוחד...לא חשוב שיש לי תעוד בוידאו...חחח לא התאפקתי!!! אני יודעת שלשם אני אשוב...הפעם אני אתעד דברים אחרים...אני אתאמץ יותר ואתעד את הגברברים שם. אגב,הייתם פעם בזמן המונדיאל בארץ שבזמן ששהיתם שם היא ניצחה באחד מהמשחקים החשובים? איזה כיף לשמוח איתם!ישבנו לנו,המלאכית ואני עודדנו אותם,היה משחק הכי מותח...ובסוף הפנדלים קבעו את הניצחון!!! אנחנו צהלנו איתם...זה היה כ"|כ מרגש! מלאכית יקירה,כשאת ואני בפעולה הכל כ"כ מושלם... שיהיה לכולם סייסטה כפי שלנו היה! ולך מלאכית,חופשה הבאה נכנסים לפעולה עמוקה יותר
אוהבת, g99...

*g99

New member
תודה תודה...

את החוויות רשמתי בהודעה למעלה... זה תמצית של מה שהיה. g99...

*g99

New member
ראשית זה אותה ולא אותו...

ויש לי מציאות,אך תודה על ההצעה... g99...

צוקריה

New member
תותח אההה

שיינסה הנברוני וולקאם בק שוב שיישאר החיוך לעד !!!!!!!!!!

למעלה