חזרתיייייי לה לה לה

Mayan And RL

New member
חזרתיייייי לה לה לה

נגמר העונששששש לה לה לה לה לה לה מקורה אנשותתת/אנשים???? חזרתי לפורום החאמודי הזההה *מע* ומכוון שהשעה 2:20 בלילה אני יגיד לכן לילה טובבבב
ויספר לכן שקודם קפץ לי על המחשב גוקקק ענק ומפחיד שנעלם לו... עכשיו הוא בטח מסתובב לו בבית חחחחחח ואניי צ'ה להזכיר לכל הבננות המושלמות שפה שמחר ב-21:00 בערוץ 10 יש הבה טקילה על הצילומים במקסיקו ככה שתכינו קלטותתתת שלי כבר מוכנה ושיהיה לכם המשך חופש מהנה... ביום רביעי היית בהופעה של הראל (סקעת) ונגעתי בוווו הוא כזה מושלםםםםם
ועשיתי שופינג ביום חמישי אמא שלי קנתה לי בגדים ב-1500 ש"ח ומחר היא קונה לי עודדד לה לה להה חחחחחחחחח יאללה אני עפה לישוןןןןן לילה טוווףףף לכולםםםם
לאפיוו
מעיינעע *וכל המומיניות אז שיניתי את השם אנחנו הפומפיות טענות מענות בעיות אלי-0523349963*

מעייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ואויייי את לא יודעת כמה התגעגעתי מלאןןןןןןןןן.... ואני מאוד מאוד שמחה שחזרת... נדבר במסנג'ר... מתה עלייך....

אביחי 33

New member
../images/Emo99.gifמעיינוווש../images/Emo99.gif

מה איתך
התגעגענו כולנו
המשך יום מקסים
אוהב מיליון
אביחי

נונההההה../images/Emo99.gif

התגעגעתי המווווןןןןן
חחחחחחחחח בגדים ב- 1500 שקל... זה בטח פיצוי על העונש.... לאמא היו נקיפות מצפון על זה שלא היית במחשב חודש שלם אז היא עכשיו קונה לך בגדים... יש לי הרבה מה לספר לךךך
שתיכנסי למסנ' נדברר לאב יווווווווווו רעות

לא מוכרת לי את.

סתאם! מה קורה?! יש לך תמונות מסקעת?!?!?!?!?! (חסר לך שלא...) -קרן-

מעיייייינוווו'שעעעעע../images/Emo26.gif

התגעגעתי אליך יפיופפפפפפפפההה תתחדשי על הבגדים בובההה
יאאא איזה כיף לך שנגעת בהראלוווו'שש
אוהבתותךךך פומפיתתתת הילה

מעינוששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ברוכה השבה מאמיט שמחה שחזרת למרות שאנחנו לא מכירים הרבה... מקווה שנכיר יותר.. בקשר להופעה של סקעת היא היתה בכפר סבא??
ותתחדשי על הבגדים

מעעעייינוווושש../images/Emo99.gif

נגמר העונשש
סופסוףףףףף
געגתייייייי
הלכת להופעהה
איזה כיף לךךך
*תמונות*
תתחדשי על הבגדיםםם
ברוכה השווההה

פלורי2

New member
מעייני!!!!!!!!!!!!!חזרת אילינו!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה זמן לא ראיתי את שם המשתמש שלך מתנוסס על המסך... איזה כיף ך שנגמר לך העונש!!!
כן כן הפורום הזה אכן חמודי אמא לה ג'וקים..איכס אני שונאת ג'וקים בדםםםם

למעלה