חזרתייייייי!@#^

Walk On Water

New member
חזרתייייייי!@#^

וווווווווווווואו! היה מדהים! הייתה לי את המדריכה הכי מדהימה בעולם, והפלוגה בכלל.. אנשים מדהימים! כל כך נהניתי. הגדנ"ע הזה כל כך חובה לכל יהודי שחי בארץ ישראל. כל כך! מה שבטוח אחרי הגדנ"ע הזה- אני אלך למודיעין. אין ספק.. אני אתגעגע לכוווווווולם. למפקדת חן, לחברים מהכיתה, לפלוגה.. ואפילו למ"פ יהודה. אללה גדנ"ע מזרחנים 2006 מחזור 4!

דללה

New member
תיארתי לעצמי שתהיה תגובה כזאת פה...

שמחה שנהנית... אני כל כך מכירה את ההרגשה של "אחרי"... שיהיה המון בהצלחה עם כל הקטע של הערבית! וואי.. אני הייתי מחזור 7-פלוגה ב' בשנת 2004 פפיייי... איזה זיכרון

שמחה שנהנת ../images/Emo9.gif

חשק לשרת במודיעין? הוא עוד ילך ויחזור כ"כ הרבה פעמים
.

נראה לי שאתה הבנאדם היחיד בערך

שהגדנ"ע עשתה לו חשק ממש לשרת במודיעין...זה ממש מצחיק ההרעלה שהמודיעין עושה כדי שאנשים ירצו לשרת שם.תעשה את המיונים המייגעים שלהם שיגרמו לך להרגיש בנאדם ממש מטומטם למרות שאתה לא ואז תראה איך החשק פוחת קצת
אבל הגדנ"ע זה באמת אחלה! שמחה שנהנת!

Walk On Water

New member
פוחת?

אני לא חושבת. אני אוהבת אתגרים.. ואני ממש לא הבן אדם היחיד. אני בטוחה שלפחות 90% מהילדים יצאו משם מורעלים. לאו דווקא למודיעין, לצבא.. לארץ ישראל.

גם ללכת על שפה של צוק ולא ליפול זה

אתגר- השאלה אם זה מסוג האתגרים שבא לך להתנסות בהם.

וואאאאאווואאאאאאאאא ../images/Emo13.gif היה לכם מ"פ

זכר?! עאא!! לנו היו רק מ"כיות ומ"פית... ^^ נו, מי זכה בסוף בחידון?! והאם גם אצלך בגדמ"ז הסגל המציא שמות בדויים? בכל אופן
שמחה שנהנת! אבל הגדמ"ז זה כיף קליל לעומת המבחנים של מודיעין>> הם הכיף האמיתי!! ^^
טל מחזור 19, אפריל 2005

Walk On Water

New member
לא היו שמות בדויים!

ואפילו הצלחתי לגלות את שמו של המ"פ בלילה השני D: בחידון לא אנחנו ניצחנו, הגענו למקום השני בהפרש של 10 נקודות! וווווווואווווווווווו אני כל כךךךך מתגעגעת לכולם! ):

XD

אצלנו חבר'ה התקשרו לאנשים שהם מכירים מתיכונים אחרים שכבר היו בגדמ"ז ובערך ידענו את השמות של הסגל. הקטע שלא כך הם הציגו את עצמן, ובסוף אמרו לנו שזו הפעם האחרונה שלהן ביחד כסגל אז הן החליטו לעבוד עלינו ובגדול
והמ"פ שלנו הסתובבה עם תג כזה שהיה עליו השם שלה, כך שזה לא היה כזה ביג דיל לגלות את שמה XD
ואני ועוד מישהו מהכיתה שלי ניצחנו ^^; קיבלנו ספר

«Pink Girl»

New member
יהודה????

קטן וג'ינג'י חמוד כזה?? אחח הוא מלך
כשאני הייתי בגדנ"ע שנה שעברה הוא היה אחד המפקדים.. :]

יואווו

חזרתי היום משםם היה ממש כיףףףףףףף מי שלא הולך מפסיד לאללה יהודה היה גם המ"פ שלנוו, הוא כזה קושקוש אלוהים חחח היה בנזז חבל על מי שלא הולך אגב ראיתי שם את חן, היא היתה המפקדת של הפלוגה השניה. ואצלינו עשו למ"פ שם בדוי... "בטעות" פלטו את "השם שלו" חחח.. יעני המפקדת שרי "פלטה" - "לקבלת המ.פ יובל... אופס" חחח טיפשה... וכולם חשבו שקוראים לו יובל עד שהוא אמר שקוראים לו יהודה חחח חמוד=] היה מצחיקקק

למעלה