חזרתייייייי

חזרתייייייי

וואי כמה זמן לא הייתי פה :| בקיצררר חזרתי! וזה לתמיד. הבנתי שאנלא יכולה דקה בלי הבנות.. במיוחד לדעת שההילות כועסות עלי.. וראיתם למה זה גרם לי.. אבל אחרי מה ששמול אמר לי אתמול התחלתי לקחת ת'אקמול ואת כל הכדורים שדחפו לי ואני מקווה להבריא בקרוב.. אמממממ בקיצררר אני אוהבתתתת אותכםם והיה לי נורא קשהה בלעדיכםם אם אפשר לבקש ממכם טובה - פשוט תתעלמו ממה שקרה כי הכל עבר והסתדר.. עכשיו הכל בסדר עם הבנותת והלוי אני אוהבת אותך.. :\ עם שלם סליחה :( באמת :( אבל אותך אנלא אוהבת.. סתםםםםםםםםם יאללהה בהביי והכנתי חתימה חדשה של דיימנדז>>>>>>>>>עכשיו ישלי סיגנון חדש:p אממ אממ אממ ביי חחח טל

CrAzY4uMJJ

New member
מזה טולי?!?!?!?!?

ששששששששש טולי זה השם שליייייייי!!!!!!!!!!!יותר נכון ניק..שששששששששששששששששששששששששששששקט!!!!!!!

CrAzY4uMJJ

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

CrAzY4uMJJ

New member
נצל"ש...

נמאס לי מזה שאנשים פה לא בוגרים!!!!מזה היה צריך להביע בידיוק!? אני הייתי מספיק עצבנית בלי שתגרמו לי עוד יותר להיות עצבנית...ממש כיף לי!!!!!!!!! אנשים תתבגרו!!עבר 1 באפריל!!!אז היה הזמן לא עכשיו....... אני לא יוצאת מהפורום למרות שזה נראה ככה.. אני אכנס,אגיב,אשאל וכאלה אבל אני קצת מתנתקת מהאנשים שלא כ"כ קרובים אליי...

CrAzY4uMJJ

New member
אני עצבנית בימים האחרונים..

מצטערת... אבל עדיין..יש דברים שנראים לי פתאום פחות חשובים...

CrAzY4uMJJ

New member
אוקיי..אני במצברוח מושלם עכשיו...

עברו עליי פשוט יומיים מושלמים... אני מצטערת על התגובה אבל בחיי שזה מעצבן... טל,תארי לך שהייתי מקליטה שיחה עם עם שלם ומשמיעה לך את זה כשאת בטולפון איתי כאילו שהיא אצלי ואת שומעת אותה מדברת..(דאם רעיון טוב...חחחחחחחחח)ופתאום אני אומרת לך סתם נראה לך עבדתי עלייך וכל זה.. THINK ABOUT IT.......... תרגום חופשי
:תחשבי על זה..

לא יודעת מה להגיד לך אני איתך צחקתי

ואת לקחת את זה בעצבים יותר מדי קשה אז תעשי לי את זה זה לא כזה אכפת לי אבל באמת זה היה רק בצחוק ולא ניסינו לפגוע בך ואני מדברת בשם כל מי שהיה בזה לא רק רציתי\רצינו לצחוק איתך והכל... ושיחה עם עם שלם לא תהיה :\ היא שונאת אותי :\ אז אין לך ממש את מה להקליט..

CrAzY4uMJJ

New member
סתם נתתי משהו קיצוני...

ולעם שלם אין סיבה לשנוא אותך.. ו...זה ממש היה מצחיק נכון?? עברו הזמנים של זה..בשביל זה יש את 1 באפריל......

למעלה