חזרתיייייייי

חזרתיייייייי../images/Emo9.gif

היוש לכולםםםםםםםם התגעגעתייי
היה ת'טיול הכי כיף שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםם

חח אור נראה לי אני ואת היחידות

שערות פה =\ אבל עכשיו את תישארי היחידה כי גמני עפתי.. לילה טוב מאמי!
ממ ולילה טוב גם לכל מי שער\ה

חחח איפה אניגם זזתי מותק מחר בית

ספרר חח לצערי,, והייתי אמרוה להתחיל ב- 10 אבל בסוף לא אבל יאלהה חפיף יש שעתיים מתמטיקה נישן שמה.. חחחחח כמו תמיד.... שיהיה לך לילה טוב חיי וכל מי שהולכת לשיון מואהה לילה טוב לכולם..
אוהבת אותכםםםםםםם פורום 1417>> אתם המפורום הכי מדהים בעולם... של הלהלקה הכי בעולםם

חחח יום שלישי חופש ../images/Emo13.gif

אני מתנחמת בזה! אני שעה ראשונה אנגלית אוףף =\ לילה טוב יפה שלי!

חחחח מסכנה בעע אנגלית...לילה טוב

חיימשליי.. רק עכשיו הכרתי אותך וכבר האתהבתיי בךך>>>> חחחח לא במובן של הבוצ'ות... חחח במובן של החברות חחחחחחחחחח

אחח סופסופ חופשש ישש שלוש שבועות

של כיףף... אני הולכת לנצל את החופש בעזרת ה'... יאלה עוד יום אחד וסיימנו יאווווווווווו איזה אושרר
חחחחחחח

yafit93

New member
ברוך שובךךךך התגעגענוווו מאודדד

שמחההה שנהנתתת יש תמונות?! תעלי אם כן

טנקס לכולםםםם מתה עליכם../images/Emo9.gif

ואני פשוט מתה מכאבים אז אני יספר חוויות אחר כך טוף
וגמני התגעגעתי לכולןןן

חוויותתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נחלק את זה לימים. יום ראשון: קמנו ב 6 בבוקר חח בקושי ראיתי בעיניים כי לא ישנתי כמעט מרוב התרגשות
. כולם נפגשו בבצפר כמובן וחיכינו איזה שעה שכולם יהיו מאורגנים .. היה קר כמו אני לא יודעת מהה .. קיצר נסענו כמה שעות ועשינו עצירה באמצע כדי לקנות משו או לעשות פיפי .. ואחר כך הגענו למסלול ומה אני מגלה
שעשיתי כבר ת'מסלול הזה עם הכיתה שלי באשדוד השנה
במסגרת שיעור של"ח
חח ידעתי כבר ת'מסלול ות'דרך
וואי זאת הייתה הליכה מעייפת
כל הרגליים שלי מתווו אין לא הרגשתי אותם כמעטטט חח עשינו עליה וירידה ומלא סלעים ושיא הקור אבל אנחנו מזיעים
וגם אני ברוב חוכמתי התחלקתי על איזה סלע שהיה לנו מסלול במים ונפלתי למים
חחחח חפיף זה היה רק ברגל ימין וזה היה קצת מיים למזלי אבל היה לי עוד יותר קררררר חחח .. אז המשכנו ללכת ואחר כך גם כמה פעמים בנים או בנות התחלקו וכולם צוחקים על כולם חחח
וגם המחנכת התחלקה
מסכנה
חחחחחחחחחחחח באסה שלא ראיתי את זה .. אבל סיפרו לי חח .. ואז עצרנו ליד איזה נהר ואמרו מי שרוצה להיכנס למים יכול .. ואני ידעתי שהמים קפואיםםםם אז ממש לא נכנסתי חח .. רק 2 בנים נכנסו
אפילו למדריך לא היה אומץ להיכנס למים הקפואים
ו 2 הבנים האלה מתים מקורררר ואחד מהם כל שניה עושה לי תראי איזה רק אני ונוגע בי אני עוד יותר מתה מקור .. עוד שניה קיבל כאפה
. כשסיימנו ת'מסלול וכולנו חצי מתים נסענו לאכסניה
עכשיו חשבתי שזאת תהיה חרא של אכסניה כרגיל אבל לא
נתנו לנו אחלה של אכסניה
מהממת
.. בהתחלה לא היה לי ולחברות שלי חדר כי היינו 3 ורצו לדחוס אותנו עם פאקצות או עם ילדות שאנחנו לא מכירות .. אז התחלנו לעשות להם שם הצגה ואחת מהם בכתה
אז בסוף הסכימו לתת לנו חדר
חחחח הצגות עוזרות
.. איזה חדר פצצההההה אמנם 3 מיטות .. כי היינו 3 .. ואמנם היו חדרים יותר יפים ואמנם בקושי היה שם אור כי הם מתקמצנים על מנורות
אבל גם שלנו לא היה רע
יש לו שטיח אדום כזה חמדמד וכמו בבית מלון .. מקרר
וטלוויזיה עם כבלים
ושירותים ואמבטיה מצוחצחים ונקיים
אני הייתי בשוקקק אשכרה בית מלון
וזה גם לא היה נראה כמו אכסניה זה היה נראה כמו כפר קטן וחמודדדדדד
זה היה מול הים
והיה עוד בריכה וכל מיני נדנדות גדולות כאלה שאפשר לשכב עליהם בשיא הסבבה
אבל היה קרררר
בררררררר .. קיצר נתנו לנו שעה להתארגן כי צריכים ללכת לאכול ארוכת ערב ולדיסקו
.. שמתי חולצה פצצה שקניתי אותה לפני הטיול וג'ינס .. חבל רק שהיה קרר וכמעט לא ראו ת'חולצה בגלל ששמתי ג'קט ג'ינס .. בקיצר כולנו מחכים כבר איזה שעה בחוץ כי זה לא היה באכסניה זה היה באיזה מקום אחר שהיינו צריכים לנסוע אליו באוטובוס ואז הגענו לשם והיינו צריכים לרדת למטה ברכבל .. חחח היה נחמד חבל שזה היה קצת זמן
אבל בעצם מזל שזה היה קצת זמן כי חברה שלי פחדה והתחילה לצרוח שם ואני עושה לה מה את צועקת החרשת לי ת'אוזן חחח וזה עוד היה לאט ולא מפחיד בכלל
אבל חפיף .. בקיצר אכלנו אני לקחתי סתם איזה סלט וקצת חומוס ואורז .. היה גם בשרים אבל אני לא אוכלת בשר
.. ואז הלכנו לאיזה חיזיון אור קולי או משו כזה .. סתם הראו לנו איזה סרט על צבי ים או חיות בים משו כזה .. לא ממש הסתקלתי אני עוד שניה נרדמתי שם .. אז אני ועוד כמה יצאנו החוצה באמצע .. ואז סתם דיברנו ואז התחיל הדיסקו .. בעעע חרא של דיסקו .. בקושי ילדים רקדו .. ועוד זה היה באיזה הר אחד גם בשיא הקור גם ליד ים שהיה מסריח במיוחד וגם היה כזה מגעיל .. כאילו היה רק אור אחד לבן מהבהב ושירים מלפני 200 שנה
הכי קטע שהיו קצת ילדים ופתאום שמו איזה שירים במזרחית ופתאום באו מלאאאא ילדים
חח לא לרקוד רק כדי לשמוע מזרחית חח שיהיה .. מי שרצה נשאר שם עד 11 וחצי נראה לי ואני ועוד מלאאא ילדים שממש לא רצו להישאר שם חזרנו .. עכשיו היינו צריכים לחזור ברכבל שהביא אותנו אבל משום מה כוס אמא של הרכבל הזה הוא התקלקל
והיינו צריכים לעלות ברגל עדדדד לאכסניה .. אוף .. בקטנה .. ואז כשהגענו אני וחברה שלי הלכנו לחדר של הבנים חח סתם לבקר שם
יווו בנ"ז <אני לא רוצה לקלל פה אז מי שהבין הבין חח> איזה חדר הם קיבלוווווווו
הם היו 5 או 6 ילדים אז הם קיבלו חדר ואז היה עוד מדרגות כאלה קטנים ועוד חדר
מחוברר .. יותר גדול ויותר יפהה יוו איזה זבליםם ... יוו איזה שרוטים הםםם ... הם איך שהוא הצליחו להביא חצי בקבוק וודקא
וסיגריות למי שעישן .. היה מה זה צחוקים איתםםם חח וואי נראה לי הם לא ישנו בכלל .. כי ב 12 אמרו לכולם להיכנס למיתות .. במובן שכולם נשארו ערים עד לפחות 2 או 3 אבל הם בכלל מתקשרים אלינו כל שניה ועושים לנו בואו לחדר שלנו יש הפתעה בשבילכן עלק
ואחר כך התקשרו ומארו טוב אנחנו באים .. אמרנו סבבה תבואו .. אעע היה עוד איזה קטע שאנחנו מחפשים ת'חדר של הבנות ושעה אנחנו הולכים ולא מוצאים חחחח אין עוד היה חושך ואני לא זכרתי ת'דרך אז חזרנו לחדר של הבנים .. ואז עוד פעם אנחנו מנסים למצוא ת'חדר שלנו ואיןן לא מוצאים כלום חח אז התחלנו לדפוק על דלתות
עד שמצאנו ת'חדר שלנו ומה מתברר
שהוא היה מטררררר מהחדר של הבנים
חח קצת יותר ממטר אבל ממש ליד
ואנחנו מתפוצצים מצחוק
... קיצר אחרי שהבנים אומרים לנו שהם באים אנחנו רואות טלויזיה .. ורואות שעה עוברת .. שעתיים .. ומה קורה הם לא באים .. בסוף התקשרו אלינו ב 4 בלילה שהיינו חצי יושנות
ועושים לנו אנחנו מצטערים שלא באנו כי המחנכת הייתה מול החדר שלהם ולא ישנה וכל שניה החליו מורות לעשות משמרות ולא יכולו לצאת .. אז אמרנו להם חפיף גם ככה אנחנו יושנות כבר
חחחח אע ושכחתי לספר .. אני וחברה שלי רצינו לעשות מנה חמה והלכנו למחנכת ואמרנו לה אם יש לה איזה קומקום עם מים חמים במקרה
<ברוררררר
> היא עלק עולה לנו תירוצים "יש לי בחדר אבל כולם יושנים שם"
עלקקק איזה יושנים ואיזה נעליםם כל המורות היו ערות .. טוב אמרנו חפיף .. חזרנו לחדר שלנו ועשינו עם המים החמים של הברז בקיור
גאדדדדדדדד זה היה כזה מגעיללללל ולא התבשל עד הסוף איככ היה חצי קשה בעעעעע .. אז אחרי חצי מנה זרקתי את זה כי עוד שניה הלכתי להקיאאאא
והיה לי פתאום סחרחורת וכאבי בטן .. אבל עד הבוקר זה עבר .. היה קררר בלילההה ..אעע ומה אמרתי שהבנים לא ישנו חח הם בבוקר למחרת מספרים לנו שתינו השתכרנו טיליםם והתחלנו לעבור בחדרים ולהשפריץ מים על אנשים
ולמרוח משחות שיניים על כמה אחרים חחחח איזה ילדים קטנים ושרוטים<i

המשךךךךךךך../images/Emo26.gif

קטנים ושרוטים
אחד אומר לי שאמרו לו שהוא דיבר עם עץ כי היה שיכור אללא יסטור
חחחח .. קיצר הגיע היום השני
יום שני: גם עשו לנו השכמה ב 6 בבוקר זבלים
אין אני הייתי חצי יושנת
.. והבנים עוד באו על הבוקר להעיר אותנו זבלים חח .. אחרי שקמנו והתארגנו והכול הלכנו לחדר אוכל לאכול ארוכת בוקר .. לא היה משו מיוחד .. לקחתי רק ביצה מקושקשת ולחם וחמאה ומעדן שוקולד וגבינה .. ושוקו .. לא היה משו .. ואז היינו צריכים להכין אוכל למסלול כאילו פרוסה עם משו .. ואמרתי למה אני יכין אני גם ככה לא יוכאל את זה כי זה יהיה חם ומעוך ומגעיל ... וגם היה שם פסטראמה או טונה או שוקולד או מה שזה לא יהיה קיצר דוחא
אז לא הכנתי .. ואני לא מאמינה שמישהו אחר הכין
ואז היינו צריכים לעלות לאוטובוסים כדי לנסוע למסלול .. עכשיו אמרו לנו בהתחלה תבחרו איזה מסלול אתם רוצים
סנפלינג .. אופניים .. או סתם עדות ומה שזה לא יהיה ללכת באיזה כפר דרוזי .. קיצר הרוב הגדול בחרו בסנפלינג כמובן .. וגם אני .. אבלללללל כשהגענו לשםםם גאד רק ראיתי את זה קיבלתי סחרחורת
אין אני לא יכולתי לעשות את זה
זה היה 2 מטר של הרים ופתאום איזה 40 מטר של אוויר
כלום
אפס
רק רואים איזה גובה מפחיד זה היה ואת השדות והרים וכל מה שהיה שם .. גאד זה היה מפחידד אין אפילו לא ניסתי לעשות .. ישר שהלבישו אותי ושמו לי כסדה והכול .. וממש כמעט הלכתי לעשות התחרטטי ברגע האחרון .. דיי זה היה גובה שאי אפשר לתאר
ומלא בנות וגם בנים כן כן גם בנים לא עשו
הם הלכו לשם וממש ירדו כמה סנטימטרים ואז ראו ת'גובה וישר חזרו ואמרו מי שיורד הוא מטורף אתם לא יודעים מה זה תעזבו אותי אני רוצה להישאר חיי
חחחח ואם הם לא יכולים אז אני בטוח לא יכולה .. וגם ככה למטה היו איזה עזים .. ומי שירד בסנפלינג ירד ישרררר על הקקי של העיזים
איכככככ זה היה כזה מגעיללל ממש הר שחור מקקי של עיזים
מסריח ובוצי כזה גאדד מזל שלא ירדתי
ואז היה להם עוד לעשות איזה מסלול של שעה .. ואמרו לי המסלול היה יותר קשה מהסנפלינג
אמרו לי היה שיא החוםםם וזה מסלול קשהה עם מלא עליות וירודות ומסכנים אני רואה אותם חוזרים אחד אחד מתים חחח
ואני בפאנן באוטובוס .. חח קיצר מה אני יעשה קיבלתי פיק ברכיים .. אחר כך נסענו שוב לאכסניה כדי לאכול ארוכת ערב .. היה או פלאפל או נקניקיה .. הרוב בחרו נקנקיה .. וגם אני בניהם .. ופתאום מה אנחנו רואים
היה שם חופה
כזאת מה זה יפהההה לבנה כזאת ועם פרחים וקישוטים גאדדדד איזה מהמםםם
כאילו איזה זוג הלכו להתחתן שם
ות'אמת אחלה מקום מצאו
קיצרר כבר הגיע הערב .. אחרי שאכלנו ושבענו המחנכת והמדריך רצו להגיד כמה דברים .. ואנחנו בשיא הקוררר אין מתיםםםם מקור שם ומזרזים אותם
על כל מילה שהם אמרו אנחנו מחאנו כפיים ושרקנו ועשינו אוווווווו
חחח כאילו שייסימו מהר לדבר
וזהו .. עלינו לאוטובוסים סוף סוף תפסנו קצת שינה נורמאלית קצת .. וחזרנו הבייתה עייפים אך מרוצים
לא נראה לי שמישו יקרא את זה אבל חפיף

למעלה