חזרתיייייייייי

ניקולי

New member
חזרתיייייייייי ../images/Emo24.gif

חחחחח אכלתם אותה.... חחחחחח אניראיתי את סערת רגשות ראשונה.. והיא מה זה מקסימהההההההה...... יששששששששששששששששששש........ דרך אגב אני רואה שאתם מסתדרים יפה בלעדיי אז.. אולי היום בערב אני וסערת רגשות נצא לסרט ואתם תשמרו לי על הילדים?? גם ככה אתם באים אליי... תגידו יש התקדמות לגבי הערב?? ריקי את תצטרכי לצאת בשעה 17.30 אם את חושבת להגיע מאילת. ג´סססס.. את מגיעה בשעה 19.00 נכון??? עזרא... אני מבינה שאתה מגיע לבד נכון????? מה עם החברה שלך לא מגיעה?? אורטלוש ממך לא שמעתי כלום מה קורה איתך את באה נכון?? מה עם החבר שלך הוא יגיע?? מי עוד מי עוד..??? אממממ.... שיוו את מי שכחתי??? וואלה אני לא זוכרת.. טוב אם אני אזכר אני אשמחחחחח אווווייייש´ כן נזכרתי סידי מה עם סידי?? אתה מגיעעעעעע????????????????? דרך אגב קנינו כבר חמוצים ככה שמה שנשאר להביא..מלפופונים ועגבניות אם אתה לא תגיע או שלא תוכל להביא תביא משהו אחר..... אוףףףףף זהווווו אין לי אוויר אני במרתון נגד הזמן... אוהבת את כולללללללללללללללללכככככככםםםםםם באהבה ניקול* מרין אם את חושבת להגיע עם ריקי תתארגני משעה 16.30...וגם שירי... ליאור 30 אם הוא מגיע בטח יבוא גם לשישי שבת...

ortal_sh

New member
ניקוללללללללוש !!!!!!!!

ברור שאני באה !!!!!!!!!!!!!! וחבר שלי לא בטוח - כי הוא מסיים לעבוד כנראה מאוחר, הוא יהיה עייף - אוף
(כמו כל יום חמישי). דרך אגב , אני מביאה חומוס ושתיה - נכון ? בכל אופן אני אשמחחחחחחחחחח מאוד מאוד לראות אותך שוב ,ואת כולם . מתי יגיע כבר הערב ! טוב, אז ביי בנתיים ...... אני אלך להתארגן למפגש, מעכשיו ! אור-טל

@@

New member
תגידו, החלטתם לרדת עליי????

מה קורה לכם??????????? אז אין לי זמן אני צריכה לצאת עכשיו מהעבודה בשביל להגיע ב- 21:00 אז יאאלללהההההה ביי. נראה לכם אני אלופצ הכבישים יש לי חוש ריח. אוהבת ריקי

golem

New member
למה לרדת על ריקי???

תירגעו - רק לי מותר לרדת עליה שהיא צריכה 4 שעות נסיעה מירושלים למרכז..
ריקי - חוש ריח לאיזה כבישים יש לך - נשמה שלי
אבל האמת ריקי אני מצטער - אני כאילו התחלתי את הקטע הזה - ועכשיו לא נעים לי - אז להפסיק לרדת על ריקי!!!! ניקולי - אני כנראה מגיע עם חברה שלי - למה חשבת ההפך?? אם יהיה לה כח אחרי העבודה היא תבוא... - אם אין בזה בעייה כמובן.. ותמסרי דש חם וחיבוק לסערת

@@

New member
עזרא חכה, חכה.....

מה אני אעשה לך בערב, גיבור גדול אתה במחשבבבבבבבבבבב. חכה אני "אגרד" אותךךךךךךךךךךךךך. מאיפה אני אמורה להכיר את יהוד?????????. נראה אותך נוסע למושב שלי, 24 שעות תצטרך בשביל להגיע. חולה עליך למרות הכל. ריקי

golem

New member
ריקוש חמודה שלי ../images/Emo24.gif

בלי עצבים..... את רואה עכשיו אני מתחיל את פעולות ההרגעה לפני המפגש..
ולמה את חושבת חברה שלי באה איתי היום - רק להגנה.. - חולללללה עלייך חמודה שלי
מתי צריך לבוא לשם היום בכלל?? ריקוש חולה עלייך חמודה -

sidi

New member
ניקוללללל

טוב שנזכרת בי באמת. סתםםםםםםםםםםםםםםם לא אני לא אבוא בסוף, אני גם היום עד 21:00 בעבודה. אבל אני מקווה בעצם בטוח שתהנו, אז שיהיה לכם אחלה ערב ותספרו חוויות הא? מרין, אין לך מושג מה את מפסידה שאני לא בא.
sorry סידי

jess ועוד

New member
לך אין מושג מה שאתה מפסיד

כשאתה לא מגיע אתה יכול גם לאחר גם המאחרים מתקבלים בשמחה וניקול אני מאחרת אפרופו ...ניר רק עכשיו יצא מעורך הדין

sidi

New member
ג´סי

השאלה איזה מאחרים? אלו שמאחרים בחצי שעה או אלו שמאחרים ב שעתיים וחצי בערך? אני יוצא מהעבודה רק ב 21:00 ויש לי בערך שעה וחצי נסיעה עד אליכם. אז לא נראה לי
אבל תודה!!!

למעלה