חזרתייייייייייי

שלנג

New member
חזרתייייייייייי

איזה כיף היה! הייתי בתורכיה וקראתי את כל מה שכתבתם מהמלון אבל לא יכולתי להכנס ולכתוב כי לא היה עברית במקלדת אז לא יכולתי להכנס לפי המשתמש שלי ובכלל הסתבכתי שם עם כל הדברים.. לא נורא.. טוב עדיין אין לי מחשב.. ואין לי מושג מתי יהיה לי...:(( אבל עכשיו אני כותבת מידיד שלי!!! מה איתכם!?!?! איך התגעגעתי.. שנים שלא דיברתי אתכם.. שנים שלא ראיתי אתכם.. שנים שלא ראיתי את שני הגאונים.. וגם את ההוא ששמו מתחיל בפ' והוא התחתן לא מזמן (מזל טוב מזל טוב!!) :(( אני כל כך מתגעגעת אין לכם מושג! ואני לא יכולה לתקשר בכלל.. כל כך קשה לי בלי מחשב! אבל העיקר שעכשיו אני כאן ועכשיו אני בלאגן!! :)) טוב אז אני אספר לכם מעט על תורכיה.. היה מדהים פשוט! זה היה קלאב.. והכל חינם! משו' מטורף! הכל פשוט... באמת.. מסאג' חדר כושר.. כל אוכל כל הזמן.. כל שתייה כל הזמן.. מגלשות ברכות סקי מים אבובים בננות בקיצור מה לא?! ועוד הייתי עם החברה הכי טובה שלי אז בכללללללל :) הי הפשוט כיף... במחנה קיץ גם אבל נאלצתי לחזור מוקדם.. כך שלא נהניתי ממנו מספיק.. בקיצור.. אתם יודעים איך זה.. :) מה איתכם?! אני דורשת שכל אחד ואחד יספר עכשיו מה עובר עליו.. איך החיים.. מה הוא עושה בזמן האחרון... ותדעו שאני מצטערת שאני לא כותבת פה הרבה.. אני פשוט לא יכולה.. אוהבת אתכם! יעלושי!!! נ.ב. ד"ש חם לליאור ליובל לרוית (שהבריזה מהסרט..:)) לגל.. ולכללללל מי שאני מכירה או לא מכירההה נשיקות!!!!!!!! מואהההה

greeneye

New member
שאאאאאלום! ../images/Emo24.gif

שלאגר! (סתאם...... זה לא יעזוב אותי...
) מה קורה בובה? איזה כיף לך! שמחייייים שחזרת. אגב, כשרוצים לכתוב בעיברית והמקלדת באנגלית (או בשפה אחרת) יש למטה, מתחת לאיפה וכותבים את הטקסט- תחילת הדגשה, סיום הדגשה, תחילת קוד, העתקה לקליפ בורד ו....עברית את לוחצת על זה- ומופיעה לך מקלדת ווירטואלית. ככה כותבים בעברית!

kfm

New member
וולקאם באאאאאאאאאאק

שמחה שנהנית....ואני מקווה (או יותר נכון דורשת ואם לא אז כדאי שתתחילי להחזיק כלים להגנה עצמית ליד המיטה, אבל אני לא רומזת כלום...) שכבר יהיה לך מחשב!!!! לאביו...

Sith Master

New member
גם אני יכוווווווווווווווווווול../images/Emo19.gif

לכתוב אות אחת הרבה פעעעעעעעעעעעעמים! שוקטה!

Yuvalenko

New member
למרות שכבר אמרתי - שלום שלום... ../images/Emo13.gif

ברוכה השבה אלינו מן השאול.. מן הכפור.. או איך שאומרים את זה.. אנחנו כולנו נסכים לספר מה חדש איתנו, אבל קודם - ספרי מה חדש איתך! מה בדיוק היה בתורכיה, מה ראית, מה עשית, מה אכלת, ומה שתית....

פIלי

New member
וולקאם באק!

לא שאינ ממש מכיר אותך... אבל וולקאם באק! (ואני מבין שהבחור שהתחתן זה לא אני.. נכון?)

סולמית42

New member
הלו מותק!

כן... אני יודעת... הצתה מאוחרת קצת... אבל הבטחתי לענות. הקיצר, אני שמחה לשמוע שתגיעי ב-20 כי אם לא תבואי שוב אז פ' המחותן יכול להאשים אותי שוב בהצהרות שווא...
ד"ש חם חם גם לך!!! והמון נשיקות!!! נשתמע.

למעלה