חזרתייייייייייי
איזה כיף היה! הייתי בתורכיה וקראתי את כל מה שכתבתם מהמלון אבל לא יכולתי להכנס ולכתוב כי לא היה עברית במקלדת אז לא יכולתי להכנס לפי המשתמש שלי ובכלל הסתבכתי שם עם כל הדברים.. לא נורא.. טוב עדיין אין לי מחשב.. ואין לי מושג מתי יהיה לי...
( אבל עכשיו אני כותבת מידיד שלי!!! מה איתכם!?!?! איך התגעגעתי.. שנים שלא דיברתי אתכם.. שנים שלא ראיתי אתכם.. שנים שלא ראיתי את שני הגאונים.. וגם את ההוא ששמו מתחיל בפ' והוא התחתן לא מזמן (מזל טוב מזל טוב!!)
( אני כל כך מתגעגעת אין לכם מושג! ואני לא יכולה לתקשר בכלל.. כל כך קשה לי בלי מחשב! אבל העיקר שעכשיו אני כאן ועכשיו אני בלאגן!!
) טוב אז אני אספר לכם מעט על תורכיה.. היה מדהים פשוט! זה היה קלאב.. והכל חינם! משו' מטורף! הכל פשוט... באמת.. מסאג' חדר כושר.. כל אוכל כל הזמן.. כל שתייה כל הזמן.. מגלשות ברכות סקי מים אבובים בננות בקיצור מה לא?! ועוד הייתי עם החברה הכי טובה שלי אז בכללללללל
הי הפשוט כיף... במחנה קיץ גם אבל נאלצתי לחזור מוקדם.. כך שלא נהניתי ממנו מספיק.. בקיצור.. אתם יודעים איך זה..
מה איתכם?! אני דורשת שכל אחד ואחד יספר עכשיו מה עובר עליו.. איך החיים.. מה הוא עושה בזמן האחרון... ותדעו שאני מצטערת שאני לא כותבת פה הרבה.. אני פשוט לא יכולה.. אוהבת אתכם! יעלושי!!! נ.ב. ד"ש חם לליאור ליובל לרוית (שהבריזה מהסרט..
) לגל.. ולכללללל מי שאני מכירה או לא מכירההה נשיקות!!!!!!!! מואהההה
איזה כיף היה! הייתי בתורכיה וקראתי את כל מה שכתבתם מהמלון אבל לא יכולתי להכנס ולכתוב כי לא היה עברית במקלדת אז לא יכולתי להכנס לפי המשתמש שלי ובכלל הסתבכתי שם עם כל הדברים.. לא נורא.. טוב עדיין אין לי מחשב.. ואין לי מושג מתי יהיה לי...