ברור שהמומינים שולטים
N NimaZ New member 1/7/04 #15 Welcome Back../images/Emo70.gif בעעע מה יש לי מלכתוב כותרות באנגלית?! מישו מוכן להסביר לי מה לעזאזל אני עושה פה בשעה כזאת?! הרסתי את הצף של האחת וחצי שלי... נו נטליה?!? איך היה???? נמנמ... חדשות... יוסי וטירן יהיו בערב אדיר... טלי ופורמן באקזיט... לא שמעתי על הופעות.........
Welcome Back../images/Emo70.gif בעעע מה יש לי מלכתוב כותרות באנגלית?! מישו מוכן להסביר לי מה לעזאזל אני עושה פה בשעה כזאת?! הרסתי את הצף של האחת וחצי שלי... נו נטליה?!? איך היה???? נמנמ... חדשות... יוסי וטירן יהיו בערב אדיר... טלי ופורמן באקזיט... לא שמעתי על הופעות.........
S SydBristow New member 1/7/04 #26 Thanksssss! הנה את רואה? אני משתפת פעולה!!! מתי הם יהיו בערב אדיר? אני רוצה ללכת לצילומים!!!
L Lucy88 New member 1/7/04 #16 יאייייייייייייייייייייייייייייי נטליוששששששש חזרתתתתתתתתת התגעגעתי אליך!<חסר לך שלא התגעגעת אלי> דברי איתי שאלה לכולם: מתי יוסי וטירן יופיעו בערב אדיר?יש מצב שאפשר לבוא לצילומים?או שכבר היו... ?
יאייייייייייייייייייייייייייייי נטליוששששששש חזרתתתתתתתתת התגעגעתי אליך!<חסר לך שלא התגעגעת אלי> דברי איתי שאלה לכולם: מתי יוסי וטירן יופיעו בערב אדיר?יש מצב שאפשר לבוא לצילומים?או שכבר היו... ?
ה הד0וש היחידה New member 1/7/04 #17 וואלה../images/Emo70.gifיאאא.......עם יש להם קבועה פינה קבועה אני חייבת לבוא לצילומים אבל בטח יהיו להם צילומי חוץ....לא
וואלה../images/Emo70.gifיאאא.......עם יש להם קבועה פינה קבועה אני חייבת לבוא לצילומים אבל בטח יהיו להם צילומי חוץ....לא
ה הד0וש היחידה New member 1/7/04 #18 כל מי שרוצה להיות קהל בערב אדיר../images/Emo9.gif אם אתם מעוניינים להשתתף כקהל בתכנית, אנא צרו קשר עם אפרת או עם ליאור בטלפונים: 052-450458 או 03-6729059.
כל מי שרוצה להיות קהל בערב אדיר../images/Emo9.gif אם אתם מעוניינים להשתתף כקהל בתכנית, אנא צרו קשר עם אפרת או עם ליאור בטלפונים: 052-450458 או 03-6729059.
H H i L o L a New member 1/7/04 #19 ../images/Emo51.gifהדס! בדיוק רציתי לברר אני חייבת ללכת לצילומים של זה נטליההההההה-ברוכה השבה/שווה/איך שבא לך היה כיף? באיזה מלון הייתם?
../images/Emo51.gifהדס! בדיוק רציתי לברר אני חייבת ללכת לצילומים של זה נטליההההההה-ברוכה השבה/שווה/איך שבא לך היה כיף? באיזה מלון הייתם?
H H i L o L a New member 1/7/04 #22 אה וואלה?../images/Emo4.gif אז הם מקבלים פינה כזאת בתור שבלול וטבלול? אבל לא חשוב,רציתי ללכת לצילומים בכל מקרה...
אה וואלה?../images/Emo4.gif אז הם מקבלים פינה כזאת בתור שבלול וטבלול? אבל לא חשוב,רציתי ללכת לצילומים בכל מקרה...
S SydBristow New member 1/7/04 #29 תודה!! היה נחמד מאוד אבל אני לא מתכוונת לחזור לשם בזמן הקרוב!! חחחח היינו במלון הריף. וגם אני חייבת ללכת לצילומים!! אני מתה לראות אותם שוב!!
תודה!! היה נחמד מאוד אבל אני לא מתכוונת לחזור לשם בזמן הקרוב!! חחחח היינו במלון הריף. וגם אני חייבת ללכת לצילומים!! אני מתה לראות אותם שוב!!
ה הד0וש היחידה New member 1/7/04 #32 נטליה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מזועזעת יש לך אסי ולא אמרת שוק-פשוט שוק מה המספר תגידי לאסי שיוסיף אותך ברשימת קשרררררררר
נטליה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מזועזעת יש לך אסי ולא אמרת שוק-פשוט שוק מה המספר תגידי לאסי שיוסיף אותך ברשימת קשרררררררר
S SydBristow New member 1/7/04 #34 לקבלת המספר לחץ כאן! חחחחחח האסי שלי זה 217164409 תוסיפי אותי ומהר!! מהררררר אבל, הבנתוש? הבנת הבנת? אה?
לקבלת המספר לחץ כאן! חחחחחח האסי שלי זה 217164409 תוסיפי אותי ומהר!! מהררררר אבל, הבנתוש? הבנת הבנת? אה?
S SydBristow New member 1/7/04 #40 הופהההה! פייי כמעט שכחתי שאני צריכה להקליט באפי!! אמא אמא, האוכל היה...טעיייםםםםם.