חזרררררררתייייייי!!!

• פותח הנושא AlteX
  • פורסם בתאריך

AlteX

New member
חזרררררררתייייייי!!!

ערב טוב חברות וחברים יקרים!
אמנם זה לילה
, אבל לא לפי השעון שלי (עדיין)... אז בגלל שאני בג´ט-לאג, אני מנצל את ההזדמנות לעבור עכשיו על כל (כן, כל) מה שהפסדתי... בינתיים רק רציתי להגיד שאני שוב איתכם, הייתה לי נסיעה מעניינת מאוד עם הרבה חוויות, טובות ופחות, שלא אספר אותן כאן, אבל תיכף אזכיר אחת מהן כי אני לא יכול להתאפק. כמובן, כפי שהבטחתי, הבאתי את השוקולדים!!! חבל שאין לי מצלמה דיגטלית, אחרת הייתי מצלם בשביל לעורר לכם קצת את התאבון
בכל מקרה, שוקולדים יש, ועכשיו או שמוחמד בא אל ההר או שההר בא אל מוחמד (או שהשוקולדים באים לחברי שמנות ויפות
) - רק תחליטו מתי ואיפה! ולסוף, לפני שאני הולך לקרוא את כל מה שהפסדתי תארו לכם את הסיטואציה הבאה: שתי עובדות של שדה תעופה עומדות באמצע אולם נוסעים ומדברות, שתיהן נשים שחורות גדולות (סגנון Big Mama´s House). תוך כדי הדיבור הן עוברות לקרב אגרופים ידידותי מאוד עם המון צחוק שמתהדהד בכל האולם. אחרי כמה שניות קרב האגרופים הופך לקרב יריקות מאוד ידידותי, עם המשך צחוק מתהדהד... כמובן לאף אחד מהנוסעים באולם לא אכפת... תיארתם? אם תראו דבר כזה, תדעו שהגעתם לארה"ב! לילה טוב לכווווולם!
אוהב אתכם!

ב ר נ ד ה

New member
אלכססססס......./images/Emo24.gif

ברוך השב אלינו..... התגעגענו אליךךךךךךךךךךך (האמת היא שגם חיכינו לשקולדים שהבטחת)

AlteX

New member
תודה ב ר נ ד ו ש ../images/Emo140.gif

גם אני התגעגעתי!!! והשוקולדים מחכים...

ברוך בואך לארץ ../images/Emo13.gif

ועכשיו אחרי שברכתי אפשר כבר להגיד...... ממממממ עשית לי חשק לשוקולד אני רוצה גם...
אישה יפה.

AlteX

New member
../images/Emo51.gif חלומית! היה...

מצויין... כמעט... כמו בכל נסיעה לחו"ל, מתנתקים לכמה ימים מהמציאות, אבל בסוף חוזרים אליה... הפעם זה קרה אפילו לפני העליה ל-
חזרה ולפני העיתונים. בדרך לשער בשדה התעופה עברתי ליד אחד המסכים עם החדשות וראיתי את התמונות... ומיד אחרי הנחיתה שמעתי על הפיגוע בחיפה, שקרה ממש קרוב למקום בו גרתי לפני פחות מחצי שנה, במקום לידו עברתי לפחות פעם בשבוע. ונוסף על כל זה היו לי בעיות קיבה רציניות ביום האחרון לטיול, כך שגם זה קצת הרס, מה שכך - שלמזל כולם פה אסור לי לנגוע בשוקולדים למשך כמה ימים...

AlteX

New member
תודה תודה!

המממ.... לגבי השוקולד, ראיתי אי-שם שאת חולה על גלידות... גם אני פה ושם מתחיל את הבוקר עם איזה משהו קר וטעים על מקל, מצופה שוקולד ושקדים
... חבל שלא ידעתי קודם, אמנם אי-אפשר להביא גלידה מחו"ל, אבל ראיתי שם גלידה של אסטרונאוטים (כזאת שלא דורשת הקפאה), אז בפעם הבאה - מבטיח להביא במיוחד בשבילך!

מה תודה אלכס??????

תתפשטט
סתםםם סתםםםםם תזכור אני רשמתי את ההתחיבות שלך שאתה מביא לי גלידה אבל תשמע תראה, אני מוכנה גם גלידה מהארץ ראית אני ממש ילדה טובה, מתפשרת
אישה יפה.

AlteX

New member
סבבוש!!!

אז מה עושה לך את זה? שטראוס? נסטלה מוטה? הא´אג אנ-דאז? בן אנ-ג´רי? בן אנ-ג´רי... מה שמזכיר לי שפעם הכרתי מישהי שקראה לי... Chocolate Fudge Brownie - כמו הגלידה..! (ולא, היא הייתה רק ידידה טובה, תמיד הידידות הן כאלה...
) דרך אגב, בארצות הברית יש גלידה ממש טובה שקוראים לה... Good Humour! ממש מתאים להיום! אלכס-חולה-גם-גלידות. נ.ב. את רק מתפשרת או גם מתפשטת? המממ... אוקיי, אז הגזמתי אז לא יכולתי להתאפק אז גם לי מותר מדי פעם!

מה עושה לי את זה?.?.?

מממממממממ קצפת, תותים, שמפניה אופססססססס זה לא קשור למה ששאלת בכלל
בוא תתקרב אני אגלה לך יש מקום בת"א שמוכרים בו את הגלידה הכי טובה יש שם מגוון טעמים, ומגוון גדלים,ובכלל גיוון, ממש טעים יאמי יאמי
אז כשיהיה מפגש, נכון נכון שנעבור דרך שם??
its a weet name´ for a sweet man... נ.ב: ובכלל לא הגזמת,זה היה בסדר גמור, אני גם וגם.... וגם... א וגם את זה..
ואתה? אישה יפה.

AlteX

New member
מממממממממממממממ!!!

קצפת... תותים... שמפניה... שוקולד...
נרות...
פרחים...
ירח...
כוכבים...
אוקיי... עכשיו עשית לי את זה!
סגרנו! נעבור דרך החנות... גם בדרך חזרה!
נ.ב. גם אני גם וגם וגם הרבה מעבר...

תשמע, תראה,

שילוב מנצח של הכל, לכן אני אוהבת את השילוב הזה. אבל רגע רגע אל תשכח את חוף הים.. תוספת קסומה לשילוב לא?! האם אמרתי לך שאני גרה לייד חוף הים?
זהו אני רשמתי לי אני זוכרת, תזכור, הבטחתתתתתתתתתתתת אנחנו עוברים ולא רק עוברים דרך שם אלא גם טועמים
אישה יפה.

AlteX

New member
טועמים ועוד איך...

ואם כבר ליד חוף הים, אז אולי יש מסעדת פירות ים נחמדה באיזור??? וואי, מה יהיה? בסוף לא יישאר לנו מקום לשוקולדים!!!

תראה...תשמע....

במקרהההההההההה יש מקום נחמד ומקסים לייד החוף.. אבל לא של פירות ים.. הרי הסכמנו שחשוב להתפשר לא?! מה יהיה? הכי חשוב שיישאר מקום לגלידה.. יאמי יאמי
אישה יפה.

AlteX

New member
טוב נו, אז נתפשר...

כאילו שאני אסבול מסטייק טוב או אפילו צלחת לזניה טעימה... אצלי הכל הולך! האמת אצלי אין באמת דבר כזה שלא נשאר מקום למשהו טעים... ורואים!

אלכסושששששששששש ../images/Emo13.gif

בלי תירוצים....יש מצלמה..אין מצלמה.. אני רוצה שוקולדים !!! ת´אמת? שוקולדים זאת החולשה שלי.....והנה למשל אישה יפה...שמכירה אותי היטב היטב...תעיד על כך. אז זהו לנושא השוקולדים....איך היה בחו"ל?????????? מה זאת אומרת כל פעם נוסע לשם? בלעדי???? התיקח אותי פעם הבאה עימך במזוודה??????????????????????????????????? אגב...זה נכון שיש שם המון נשים גדולות???. כמו בריקי לייק?
אם כן...מחר אני שם
אה...וציינת למעלה שלא תכתוב כאן חוויות....למה? ואני שוב שואלת..למה? למה? למה? למה? נכון שזה מעצבן???????....אז למה הילד בפרסומת יכול ואני לא? ל מ ה ??? נו טוב....רואים שהתבלבלתי בכדורים היום נכון?.....
יום נפלא וקסום מקסימושששששששששששששש

AlteX

New member
מקסימושמושמוששששש!!! בעניין השוקולד

כמו שאמרתי... יש מספיק!!! אבל כדי לא לפגוע באף אחת ואף אחד החלוקה תעשה בדרך מרכזית... כלומר בפגישה הקרובה של הפורום!!!
לקחת אותך במזוודה??? אם הייתי לוקח כל אחת במזוודה הייתי צריך משאית ולא מונית לשדה התעופה! חוץ מזה... לא מאמין שיהיה לך נוח במיוחד... את יודעת, יזרקו אותך, לא יתייחסו בעדינות (אאלץ לכתוב "שביר" באותיות ענקיות), ישימו מעלייך מזוודות אחרות... הקיצר - לא אוכל להרשות התייחסות כזאת למישהי מקסימה כמוך
! אני במקומך הייתי דורש מקום במחלקה ראשונה!
אגב, זה אכן נכון, למרות שאף פעם לא ראיתי את ריקי לייק, ראיתי המון נשים גדולות ויפות ומקסימות מאוד... (לא, לא מקסימות כמוך, כמובן...
). בעצם ראיתי נשים בכל המידות וכל הצבעים, כמו שצריך להיות!
נכון, ציינתי שלא אכתוב כאן חוויות, לא ציינתי שלא אכתוב בכלל חוויות... הכל לפי בקשות מיוחדות שיענו בהתאם בזמן ובמקום המתאים
נו טוף, פעם הבאה אל תקחי כדורים...
עדיף! שיהיה המשך יופ נפלא
ומקסים
ביותר!
אלכסוש-חולה-סיומת-וש

איזו אנרגיה !!!!!!!!!!

מתה על הצורה שאתה כותב בה !!!!!!!! תמשיך..... עוד.......כןןןןן.....עוד........חחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק
זה כייף פשוט לקרוא הודעות שלך........ יום נפלא ממני מקסימוששששששש

למעלה