חזרנו...

FalxOri

New member
חזרנו...

רק רציתי להגיד תודה לכול הנוסעים לרוסיה... הייתה נסיעה מענינת (ולא רק בגלל הבלאגנים האחרונים) ואחת מהמוצלחות שבהן (גם מבחינת כמות צניחות וגם מבחינת האוירה) תודה לכל מי שתרם לעניין ועשה שמח ותודה מיוחדת לוימה (וגם לפיטר וגארי) על העזרה בלוגיסטיקה. אין לי הרבה זמן (בוינה, מחכה למטוס לפראג...) אז שוב, תודה לכולם והחלמה מהירה לצולעים ולצולעות (ולאלה שלא יכולים להרים את היד...) נקווה לראות קצת תמונות וקליפים בקרוב... O

shklele

New member
פא - שול !!

היה מעולה. אי אפשר היה לבקש יותר. תודה לחבר'ה, לאלוהים על מזג האוויר ולמלון של הDZ. אין כמו להרביץ 8 צניחות, לישון 3 שעות ולקנח בעוד 3 צניחות עד 21:00 בכל יום. פשוט הזוי. קליפים? עופר MOVIE MAKER בר אחראי...גם אם לא בראש שלו והוא עדיין אכול קנאה (לא נורא אחי)... תודה לוימה, גניש, ואורי. אתם תותחים.

dazed1

New member
התחייבות לקליפ בקרוב ../images/Emo205.gif

שלא יגידו שלא אמרתי - הקליפ עליי... חייבת לחזק את שנאמר כאן ולהגיד שטוב מזה לא היה יכול להיות. עכשיו צריך להתחיל את הספירה לאחור לשנה הבאה... וימה, אורי ויורם - מורידה את הכובע בפניכם (או הקסדה - שהפכה לתכלת
) - תודה :) לכל שאר החברה - היה נפלא (אפילו אם קשה לי לקום מוקדם בבוקר רוני...
) שיר

guenniche

New member
תודה לכם!!

כרגיל היה נהדר ובעיקר בגלל האנשים הטובים שבהו איתנו תודה לכם ונתראה שנה הבאה או מוקדם מזה, מי יודע?! כרגיל גם תודה לוימה וגרי ופיטר על תרומתם ולאורי כמובן שבלעדיו גם רוסיה היתה נראית אחרת??..... ותודה מיוחדת ממני לאדיר שהיה סבלני מספיק כדי להדריך אותי....לא קל.... יורם

דרנ

New member
תמונה קטנה מרגע ענק שלך...

מזל טוב גניש ליום הולדתך!!! זו התמונה שמתעדת את צליללתך לדשא כשאתה אחרי איזה מיכלית וודקה....

געגועים לפלוב... ../images/Emo71.gif

למגה קרפעלך לקרטושקה לקפוסטה סלט וכמובן לנקניקים המטונפים....

omri ran

New member
אוי ואבוי../images/Emo67.gif

זה נראה יותר גרוע מהאוכל בביה"ח

shivekroi

New member
זה רק נראה כמו שק אשכים...

באמת שזה טעים, אלא אם הם שינו מתכון משנה שעברה... לא תקבל יותר טוב בשביל 24 אגורות בשום מקום אחר! וחוץ מזה, אז תתחשל קצת מה קרה?

למעלה