חזרנו!!!!!!!!!!!! XDXDXDXD

ARA SAMA

New member
חזרנו!!!!!!!!!!!! XDXDXDXD

מחמישה ימים של מסעב"ה (מסע בחברה הישראלית... אל תשאלו XP) ופגשנו את יותם!!!!!!! והיה ממש מצחיק!!!! (אולי הוא או פולינה ירצו לספר..) אין לי כוח לכתוב חוויות... לא היום XP. ועוד משהו ממש חשוב!!!!!!!!!!!! Guild Wars Factions יצא אתמול!!!!!!! ואמרו שזה יגיע לכרמיאל רק אחרי חג העצמאות 0_0 החגים זה התירוץ של החרות הוא החגים P:.... אז... זהו...

polichan

New member
היי כן חזרנו!

היה מדהים! היינו במקומות בארץ...בני ברק, באר שבע, כפרים בדואים לא מוכרים, ירוחם וביקרנו שכבות חלשות בחברה פחות או יותר כל אחד ומצבו.. אבל האמת...הכי טוב היה הקטע שיותם בא לבקר אותנו בקיבוץ גליל ים צמוד להרצליה! אני רוצה בהזדמנות זו להגיד שיותם נסע לבד מר"ג להרצליה ואני גאה בו מאד מאד! היה הכי כיף בעולם איתך! אז בקיצור המסע הזה היה מאד חשוב ומאד מוציא מהבועה...

¥otamsh

New member
את לא מבינה...

אנייוצא היום לסיבוב באוטו... ופתאום אני כזה... "די! אני נוסע להרצליה!! אה שיט הם כבר לא שם" ....פלווו=( אולי תחזרו?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifוולקאם באקX_X

לא ידעתי שהייתם AWAY >_> מקווה שנהנתם ^0^

¥otamsh

New member
היה מגניב ומצחיק בהחלט!

אני כ"כ שמח שבאתי! אנשים הזויים שכמוכם!

Adi Chan

New member
ברוכה השבהD:

יום אחד גם אני אגיע לכרמיאל
אני יותר שווה מהסרטP: חח סתםXD

Galmon

New member
יאי~ מגניב~ D:

פגשתם את יותם~~~~ ; ^ ; מממממ, אז נהניתם לכם ככה מחוץ לבועה.... ואתם יודעים מה אני עשיתי בזמן הזה??? XD תגלו מחר~ ; ;

Galmon

New member
; ____ ;

אני ומסעב"ה לא הולכים יחד~ XD ואגב ללכת, ; ___ ; יותם~ אסון התרחש~ XDDDD

¥otamsh

New member
גם אני לא... אבל אני ומשגבניקים

הולך מעולה! אסון?!?! 0__0 אגב למה אתה לא מתחבר שוב לאייסיקיו? אתה צריך לשלוח לי דברים לא?

למעלה