חזרנו!

יום שלישי - פוטורוסקופ

ביום הזה כמעט ולא צילמנו כי נסענו לפארק פוטורוסקופ - זה פארק שמתעסק בקולנוע ויש בו כל מיני מתקנים של מסכי ענק, תלת מימד, מסכי כיפה וכו'. אי אפשר לצלם את זה מבפנים כמובן...

יום רביעי - פרידה מפריס...

החלטנו לסיים את הטיול בפיקניק באחד הגנים היפים של פריס שגם היו קרוב למלון שלנו - גני לוקסמבורג. בשביל להרכיב את הפיקניק קנינו בגטים איכותיים והלכנו לחנות גבינות...

maybesure

New member
../images/Emo222.gifאיזה כייף!

נראה שמיציתם את פאריס עד תום
ברוכים השבים

באמת הרבה תמונות, נראה שאתם לא מפספסים

כלום. אני הייתי פעם אחת בפאריס וגם מאוד נהניתי. הטיול שלנו היה מאוד נינוח, כמעט לא היינו במוזיאונים (אחד של רודן, מפעים), יותר טיילנו ברובעים השונים, התישבנו בבתי קפה ובתי תה, נשמנו את האויר מלא הפיח של פאריז
...

שוקולד, נראה לי שאני מצטרפת אליכם לנסיעה

הבאה
- הטיולים שלכם נשמעים נורמליים לעומת הטיולים שלי עם הבחור שאני נגררת למיליון ארמונות ומוזיאונים. יאלא, מתי נוסעים?

חה... ענין של סדר עדיפויות

לקראת הטיול הבא שלכם, שבו דברו, תראו איפה אתם משנים מה שלא מצא חן בעיניכם קודם. חשוב להחליט מה הסגנון, מה חשוב לך ומה חשוב לו ואיפה אתם צריכים להתגמש. תסיקי מסקנות מהטיול הקודם. אני חושבת שאם הוא מאוד רוצה מוזיאונים אז אפשר להיפרד לשעה שעתיים, שהוא יתייר במוזיאון ואת תשבי באיזה בית קפה בחוץ למשל, ככה שניכם נהנים. אני זוכרת איך כשתכננתי את הטיול שלנו לאלסקה (שבועיים טיול, מ-ע-ו-ל-ה ומאוד מומלץ, זה היה לפני הילדים, הגדול היה בבטן), הוא כמעט התעלף כשהתברר לו (והקפדתי לא לספר לו כי ידעתי שאם הוא ידע מראש הוא יעשה לי בעיות) מה תכננתי. היתה לו בדיוק תקופה מאוד לחוצה בעבודה ולא היה לו זמן להתעניין ואז כשיצאנו אז הוא סוף סוף התרווח במטוס והתחיל ללחוץ עלי שאני אספר, אז סיפרתי לו קצת על טיולי קיאקים שתכננתי וקמפינג וטיול אחד שבכלל הוא השתנק ממנו - יום שלם על יאכטה קטנה ששכרתי עם רק עוד זוג אחד בים, לראות ליוויתנים....

שמחה שנהניתם ../images/Emo24.gif

כיף לראות את התמונות ומרגישה את ההתרגשות שלך מרחוק. הלוואי ומעכשיו רק דברים טובים יקרו לך

habubnik

New member
וואו, סחתיין על התיעוד הדוקומנטרי ../images/Emo13.gif

נראה שהיה לך פצצה! ברוכים השבים.

ק א סי

New member
איזה כיף עשית לי עכשיו ../images/Emo13.gif

לשטוף את העיניים בפאריז. החזרתי אותי שנים אחורה כשנסענו זוג חברים עוד לפני ההתמסדות והילדים. המלון והחדר עשו לי במיוחד דה ז'ה וו. אולי זה אותו מלון? שמחה שנהניתם וזה חיזק לכם את הזוגיות. אני גם רוצה !!!!!!!!

למעלה