חזרנו

נאשא

New member
חזרנו ../images/Emo73.gif../images/Emo9.gif

טוב, חזרנו מסקוטלנד כבר לפני כמה ימים, אבל לא הספקתי לשבת בנחת רגע מאז. הנסיעה עברה מצוין. העצות שלכן היו נהדרות ויש לציין שהשתמשנו אולי בחצי ממה שלקחנו. אני מודה לעצה של אמא שלי שאמרה שאם מגיל 0 הם רגילים לנסיעות, אז זה הופך להרגל כיפי. ככה היא עשתה איתנו וככה אנחנו עשינו, ולכן רוב הזמן התמגוצ'י פשוט נהנתה מקצת שקט והתבוננות החוצה, והקטנה עשתה ככה גם, חוץ מאיזה חצי שעה בכי שאמר "נמאס לי!" בדרך חזרה. כמו שאמרה הזברה, הן באמת ישנו הרבה והיה נהדר. כל הזמן חיפשנו את סקוטלנד, עד כדי כך שבעצירה הראשונה היא צעקה "הנה סקוטלנד!", ובעצירה השניה היא "מצאה" אישה עם שיער אפור וצעקה "הנה גרני" (=סבתא בסקוטית). כשהגענו לסקוטלנד התחלנו לחפש את העיירה שלהם, וכשהגענו לעיירה את הבית של הסבא והסבתא וכשזה נמצא הייתה שמחה עצומה. בדרך הלוך הגדולה הקיאה 3 פעמים, ויש לציין שהיא התנהגה בבגרות עצומה. חשבנו שהיא עם וירוס, אבל כשבדרך חזרה הקטנה שילשלה 4 פעמים מהוירוס החשוד אבל הגדולה המשיכה להקיא, הבנו שלתמגוצ'י יש כנראה מחלת נסיעות כמו שהייתה לאבא שלה בילדותו, ואחרי שנתנו משהו הומאופטי זה נעצר. מסקנה חשובה לנסיעה בעוד שבועיים (לפחות בגלל שזו כבר נסיעה שתוכננה מראש, אנחנו עושים עצירת לילה בהלוך ובחזור). ולמרות כל זאת היה ממש ממש בסדר. היה זמן לשיר, וזמן לשמוע תסכיתים, וזמן לדבר עם החצי כששתיהן ישנו. הלויה הייתה קשה. סבתא של החצי תכננה הכל, וכיון שהם שרים מזמורים בלויה, המזמור הראשון הוקדש לאילון ולשתי אחיותיה שנפטרו בלידה ובסמוך לה. ריגש אותי שהיא לא שכחה אותן ואותו, וזה היה מזמור על ילד שלא מספיק לגדול... היא הייתה אישה כזאת מצחיקה ואופטימית שהאיש שניהל את הלויה (משהו כמו כומר, רק שהיא לא הייתה דתיה ולכן זה היה מישהו שמתנדב לדברים כאלה מהקהילה), כל הזמן סיפר סיפורים עליה, והם כולם היו אשכרה מצחיקים. זה מה שהיא רצתה לשיספרו עליה, והמשפחה הוסיפה קצת וזה היה ממש סיכום של האישה הזאת: אופטימית ללא תקנה. הבנות שלי טפו עליהן התנהגו למופת. הקטנה לעסה את דף המזמורים (היא חולת נייר הגורונה הזאת), והגדולה הקשיבה וחזרה אחרי שמות שהיו לה מוכרים: "הוא אמר ג'ורג'", "הוא אמר סקוטלנד". אחר כך הייתה ארוחה במלון המקומי והיה נחמד לראות את כל הג'ינג'ים (סקוטים, או לא?!). כשחזרתי קיבלתי הודעה מהתפוז שלא השתתפתי בפורום אובדן כבר 10 ימים (שהרי מנהל מצופה להיות בפורום כל יום). מודה שזה היה קש שהביא אותי למסקנה הסופית שזה המעשה הנכון ביותר עבורי עכשיו. בנוסף הייתה גם זברה אחת שנתנה לי בעיטה טובה בצורת הסבר משכנע, אז תודה גם לך יקירתי.

ברבי28

New member
וואו נאשה ...

איזה הודעה עוצמתית יש מאחורי "זה" אחד קטן, בדיוק דיברנו במפגש הפורום האחרון על "סגירות" - מעריצה אותך על הכוח שלך, ותודה על הזמן שהיית שם (גם אם בכלל לא ידעת שאני קוראת), את מופלאה, ומדהימה, ומחכה לראות אותך כאן הרבה, ורק דברים טובים

נאשא

New member
מופלאה ומדהימה../images/Emo9.gif

את זה הרבה זמן לא אמרו לי, ואיזה כיף לשמוע. תודה ברבי. הבנתי שגם את לא בדיוק מאכזבת כשפוגשים אותך אחרי שמתלהבים ממך בפורום. וגם תודה על המתכונים שלך שאני תמיד אוהבת.

נעיתה

New member
וואו נאשא את ../images/Emo47.gif

נשמע שהטיסה עברה לכם סביר++++ מה עם קצת תמונות פסטורליות מסקוטלנד? יווו זה קטע הזה שלך, בדיוק דיברנו אני וברבי ושרתי על סגירות במפגש פורום והנה נסגר מעגל גדול ומחבק שלך. שמחה בשבילך שהגעת לשלב שבו זה נכון עבורך, אני בטוחה שכל כך הרבה אנשים מוקירים את האהבה והתמיכה שלך.

נעיתה

New member
פחחחחחחח אני בדיחה מהלכת../images/Emo153.gif

ואני חשבתי שהם טסו לפאקינג פסטורליה מפאקינג ישראלה. אני מבקשת סליחה, הלילה היה תורי לישון עם רגלים של בן שלוש על הפרצוף

נאשא

New member
יא גנובה

נסענו ללויה מאד פסטורלי
ותודה נעה על המילים החמות כל כך שלך, בעיקר בעניין המעגלים. זה כל כך נעים לשמוע.
ותתחילי להעיף ת'חצי למיטה של הנער. ככה לפחות לא תצטרכי לישון עם הרגליים שלו בפרצוף.

נעיתה

New member
לוויה|אייקון של נחנק|

אני בחרתי להתעלם מהחלק האמצעי של הלוויה, את מכסת האובדנים שלי סיימתי להשנה. יאללה מעגלים, מחומשים, מענין למה אין מטופשים
שמחה שעשיתי לך חם, אם הייתי קופצת למפגש פורום האחרון ב
המעופף שלך הפונטש הייה עושה לך מויי חם

יופי שחזרתם

יודעת שהיה לא פשוט, אבל גם מרגש. לגבי הנסיעות: מקווה שיעודד אותך שלסופגניה זה עבר אחרי כמה שנים. בינתיים, לקחנו עימנו כדורים הומאופתיים לנסיעות. עוד דבר שהקל: רכב גבוה. סחה על "זה".

אמאדובה

New member
עניתי לך שם על "זה"

התרגשתי כל כך מהמזמורים שהוקדשו לאילון ולאחיות שלה. כל כך לא מובן מאליו.

עדיקים

Active member
נאשא המקסימה ../images/Emo140.gif

שמחה שהדרך עברה בשלום. אני סבלתי שנים ממחלת נסיעה ובבגרותי זה עבר לי. לא יודעת להגיד בדיוק באיזה גיל אבל זה עבר. התרגשתי לקרוא על המזמורים שהוקדשו לאילון ולאחיות. הגבתי לך על "זה" שם.

נייטי

New member
wow - על הכל!

אני לרגע שמה בצד את כל נושא הנסיעה, כי איכשו זה פחות טילטל אותי מאשר העזיבה שלך את פורום אובדן. רק כשקראתי שאת עוזבת, פתאום קלטתי שאת בעצם החוט האחרון שחיבר אותי לשם מלבד הזיכרונות. כאילו כל עוד את נכחת שם בכחול, גם אני עוד הייתי חלקיק מהמקום הזה. בגלל שאת עוד מתקופתי, בגלל שניהלת כשאני עוד הייתי חלק מהמקום הזה לפחות בלב, בגלל שאותך כמו כמעט את כל שאר החברות הכרתי שם, היה משהו בהיותך שם שעדין חיבר אותי באופן אישי. אבל עכשיו זהו, בפרידה שלך יש גם פרידה סופית שלי. כאילו נסגרה הדלת והאחרונה מדורינו כיבתה את הנר האחרון שעוד דלק שם בשמי, בשמינו. מוזר נורא. בטח אני לא ברורה אבל לא חשוב. בכל מקרה, התחושה הזאת של כיבוי אורות היא רק אצלי, ברור לי שהפורום החשוב הזה ממשיך לפעול גם בלעדיך ובלעדינו, וכן, כך צריך להיות, באמת צריך להמשיך הלאה, זאת לא סתם סיסמא, וכידוע לך אני מאוד מאמינה ומשתדלת ליישם את ההשקפה הזאת. יקרה שלי, ניהלת את הפורום הקשה הזה כ"כ הרבה זמן, בנתינה ואהבה והכנסת בו המון רוח טובה ולדעתי זה מאוד חשוב דווקא במקום כה עצוב. סוף עידן, סוף תקופה אבל יש בצביטה הזאת גם הקלה גדולה. אני יכולה להרגיש עד לפה את הכאב שאת מרגישה עם השיחרור ואולי גם את תחושת הבגידה באילון אבל אני יודעת, שאת יודעת, שזה חלק מהדרך הטובה. אוהבת מליונים. טפו עליך, וטפו על הילדות המדהימות שלך.

נאשא

New member
../images/Emo16.gif

אוי, אוי, כמה אני איומה, אבל סליחה מפגרת קטנה שלי, הייתי חייבת (ונכון שזה סוג ההומור שהיה לנו שם פעם?!). ועכשיו לקטע הרציני: ברור לך שהצלחת לקלוע בול לנימים הכי הכי, גם במה שאמרת על אילון, כי זה מאד נכון מה שאמרת, אבל גם בענין הדלת הנסגרת והאחרון שמכבה את האור. שמחה שככה הרגשת, זה עושה לי נעימין בגב. מתה עלייך.

happy

New member
בדיוק אתמול תהיתי מה איתך

תיכננתי לצלצל אבל כמו כל דבר אצלי לאחרונה הכל אצלי בתאוריה יש לי בעיה קלה עם הפרקטיקה
טוב ששבתם ושהנסיעות לא היו קשות מידי. הלוויות של נוצרים תמיד מדהימות אותי. לפני 4 שנים היתי בהלוויה של ילדה שאמא שלה היא לא יהודיה והיתי המומה שיש שירים בהלוויה וממש טקס שלם שהוא לא בכי בכי ובכי. ולגבי פורום אובדן הגיע הזמן לפנות את המקום יקירתי. כל הכבוד שעשית את זה

נאשא

New member
../images/Emo24.gif

הפייייייייי מכירה את ההסברים האלה (שימי לב שלא אמרתי תרוצים, כי הם לא). נדבר ממי, מבטיחה שבקרוב. ואוי ואבוי, למה היית בלויה של ילדה? זה נשמע נורא בפני עצמו.

חוה76

New member
גם אני רוצה לומר משהו על "זה"..

נאשא'לה יקרה, אני זוכרת אותך מהתקופה שלי שם בעיקר בדיוק כמו הפנטזיה שיצרתי לעצמי סביב הניק שלך: אמא מבינה, חמה, זמינה וחכמה שתאסוף אותי כל פעם שאני אעיז להגיד שנשברתי. תקופה ארוכה רק קראתי אותך והרגשתי שמתי שרק ארצי תאספי גם אותי. כשהייתי באירלנד, סתם הרגשתי שאת קרובה גאוגרפית וזה היה לי כל כך מנחם. מה שאני רוצה לומר שגם לי זה מרגיש קצת כמו סגירת דלת על תקופה. עברו גם הרבה מים בנהר שלי מאז. אני בטוחה שאת עושה בדיוק נכון. אני שמחה שאת בשבילי היום בשר ודם ולא פנטזיה, ויודעת שאת תעברי לעשות דברים יפים וטובים בכל מקום שאליו האצבעות שלך יגיעו. (גם אם זה רק ללטף את התמגוצ'י והגורונה לפני השינה...) דרך צלחה יקירה.

נאשא

New member
אוי חוהל'ה../images/Emo68.gif

המסת אותי עכשיו לגמרי! תודה ממי. והמשפט שלך על הגורונה והתמגוצ'י הגיע גם הוא בזמן ממש. ואני איומה! הצעתי לך חברות אי שם על הגג (נשמע טוב ורומנטי), ועוד לא יישמתי. הנה, זה משהו שאולי יתפנה לו זמן עכשיו.

למעלה