חזרנו...

AeroTom

New member
חזרנו...../images/Emo201.gif

לי אין זמן, כי שבת בקרוב. אבל בשבוע הבא אני בטח אעלה סיכומים וביקורות מלאות על כל אחת מ-3 ההופעות שהיינו בהן. היה שבוע מטורף שייזכר לכל החיים. מוזר לחזור לארץ אחרי כאלה חוויות ענקיות ותחושות שעברנו ב-3 ערים שונות בגרמניה במסע שלנו אחרי הלהקה. אני עדיין לא מאמין שקיבלנו את Train בפתיחת הופעה...זה והביצוע הראשון של S.O.S בהופעה הראשונה היו מהרגעים היותר מדהימים שחוויתי שאני אקח איתי לכל החיים. שבת שלום בינתיים...בחזרה למציאות...

lollapalooza

New member
הלו, לא להתבאס!

מה אתה חושב, שלנו לא היה מגניב פה? שאנחנו לא נהנינו מזכייתו של פרס (משפט נדיר כשלעצמו) בנשיאות, מהמלחמה בעזה? היה ממש כיף!
שמחה שנהניתם
הגיע הזמן שתחזרו באמת!

בָלבָל

New member
מבעס נורא לחזור ../images/Emo201.gif

בהחלט אשתדל כמה שיותר מהר לספר חוויות ולהעלות תמונות השבוע הכי טוב של החיים שלי הסתיים היום ואני רק יכולה לקוות שיהיו לי עוד חוויות כאלה.

Aeroguy

New member
../images/Emo13.gif

מחכה לשמוע יותר עדכונים. מחר אני הולך להופעה של גאנז. נדבר ביום ראשון ונתעדכן!

Aerosmith2006

New member
ולמען הדורות הבאים...

אני מבקשת או שתזכרו או שתרשמו איך בדיוק קרו הדברים - ואיך ענבל זכתה בהכרות הזו (כלומר איזה כרטיס קניתם?) ואיך הגעתם לשורה ראשונה והכל..... אני עושה מחקר

SaintJohn

New member
Back to life, back to reality

כל כך הזוי לחזור לארץ כאילו כלום לא קרה, כאילו השבוע שחלף לא התרחש בכלל. אבל החוויות יישארו איתי לתמיד. זה ללא ספק היה גם בשבילי השבוע הטוב ביותר בחיי. אשתדל להעלות יומן אירועים מפורט עוד הערב (לפני שהסניליות שלי תשתלט על העניינים ותשכיח פרטים קטנים שחשוב לי להזכיר), ואם לא הערב אז מחר בבוקר. אפילו שממש חבל שהשבוע הזה נגמר, עדיין טוב לחזור הביתה. סבטלנה, המון תודה על ניהול הפורום במהלך השבוע!

omrihoresh

New member
היי חברים

טוב לשמוע שחזרתם בשלום- איך היו שתי ההופעות הנוספות? שלא תחשבו שלא עקבתי באדיקות אחרי הסטליסטס באתר.... שמחתי בשבילכם על עוד שני sos ועל train כמובן.... רציתי לציין שגם לי היה אחד השבועות המדהימים ביותר שלא אשכח בחיים. לראות את גיבורי הנעורים שהשפיעו כל כך הרבה על החיים שלי, ממרחק יריקה זה משהו שלא קורה כל יום. חוץ מזה שהם נתנו הופעה בת זונה- וחוץ מהכל נהיניתי איתכם נורא, במיוחד הרגעים ההזויים בbutzbach בפסטיבל הפריקים הגרמני.... rock on עמרי

למעלה