חזרנו

עידן64

New member
סמדר,נשמע מרגש ומלא בגאווה../images/Emo45.gif

איך לא??? ובהחלט מתרשמת שהתפוחים כולם לא נפלו רחוק מהעץ.כי עם עץ כזה אפשר אחרת?המשיכו כך כולכם.

סמדר בנ

New member
ואחרונה חביבה

תמונה של המדריכות שהשתתפו בתצוגה, עומדות על הטנק לאחר התרגיל. ולשאלה של צוף - קפהנטו במצפה רמון דומה לאחיו מאותה רשת בשאר הערים בארץ. בהחלט נחמד. הקפה היה מצוין, וכן הקרואסונים. הבת נהנתה מאוד מהכריך שהבאנו משם. בדרך חזרה אגב עצרנו במקום שאני מכירה מימי נסיעותי לבא"ח צנחנים. בצומת דבירה (הפניה לדביר-להב, דרומית לצומת בית קמה) יש תחנת דלק אלון ושם חנות קטנה ,אלונית" עם בית קפה קטן. הקפה מצוין (סגפרדו) ויש להם גם כריכים מעולים. כנ"ל אגב גם בתנות הדלק שבכביש 6 - שם גם בתי הקפה מעוצבים מאוד, למי שרוצה לעשות הפסקה בדרך הארוכה.

תמונות באמת יפות

תמונות יפות של טנק מרכבה 2 למי שלא זיהה. עכשיו נשאלת השאלה מי עושה טפ"ש לטנק??? ברוך הבא למדריכות החדשות בחיל השריון אולי אולי עוד נפגוש אותם בקורס מט"קים.

יופי של תמונות, ואני כבר מתלבטת

לאן כדאי להתגייס
. לשיריון? לחיל אויר? לצנחינים? הכל כל כך מרשים ומפתה. שתהיה לבת הצלחה רבה. וריכול קטן: ספרתי לבני על בתך ושירותה ,הוא מאוד התלהב ,ואמר שהיא בטח משהו משהו.(והוסיף בחצי פה "וגם יפות")

סמדר בנ

New member
../images/Emo9.gif כמובן יפות...

המגד בשיחתו ביקש מאיתנו ההורים להיות שגרירים של חיל השריון שסובל בשנים האחרון מירידת תדמית. אז אחרי השיחה ניגשתי אליו וביקשתי מדבקות (גם אמשל2 ביקשה שאשיג...). בכל אופן, הם משום מה לא כל כך הבינו למה, אז אמרתי "בכדי לשים על הרכב, יש לי מדבקת תותחנים מהבת השנייה, אני צריכה אחת של השיריון". אז המגד אמר "דבר ראשון, תורידי מיד את המדבקה של התותחנים...". כמובן שלא אעשה דבר כזה, אבל עכשיו יש לי נאמנות חצויה... בינתיים אגב, לא השיגו לי מדבקות
השיריון כנראה עוד לא הפנים שכדי לשווק טוב צריך גם פרסום... הצטערתי מאוד שהבת הגדולה לא בארץ, היא היתה אוהבת את הטנקים. לפחות היא תהיה, בטקס סיום של הקורס.

paulika

New member
לא רוצה לריב עם האילתית../images/Emo46.gifשהיא חברה

שלי, אבל סמדר, נדמה היה לי שסיכמנו שהבת הזו הולכת לטיס... וחוץ מזה התמונות באמת מרגשות ומרגש לחשוב עד כמה בנות יכולות היום לעשות הכל.

mikkush

New member
לכמובן התמונות שרק עכשיו ראיתי.

המון בהצלחה לבת, מקווה שתאהב את המגמה שתשובץ אליה. כל הכבוד

למעלה