חזרנו עכשיו מאילת!!!!

aviadbns

New member
חזרנו עכשיו מאילת!!!!

חזרנו עכישו מאילת לאחר טיול בן שלושה ימים אשר התחיל בערב יום חמישי כשפנינו לכיוון ערד. כשאני אומר אנחנו ,אני מתכוון ל: סער,שחר,אבי,גלעד ואני. הגענו לערד בסביבות השעה 22:30 אולי קצת יותר. הקמנו מאהל באיזור המלונות בערד. (למי שדואג לגבי האופניים, הם ניכנסו איתנו לתוך האוהל, בין כל שני אנשים נחים להם במלוא תיפארתם שני ביגהיטים) את הרכיבות שלנו התחלנו בעשה 8 בבוקר למוחורת כשגילעד מתודלק באלקוהול ישראלי זול עוד מאמש. יצאנו מכיוון ערד לכיוון ים המלח כשבדרך עברנו מאהלים בדואים ודרופים , כשאת הפינלה עשינו בירידה מטורפת מקצה של הר דרך אוכף להר מקביל, כשבדרך לא פסחנו על "בולדרים" ,כמה התהפכויות (ויסלחו לי אלה שאני לא זוכר את השם של המקומות), הרבה כאבים באצבעות הידיים. הספידומטר של סער הראה 47 קמ"ש כמהירות שיא. מהירות שלכל הדעות היא קצת לא נורמאלית. יום שני, אנחנו באילת כבר ישנים במלון שלוש כוכבים ( פינקנו את עצמנו) לאחר לחם בצל, פילה יען ופהיטס, שמנו פעמינו לכיוון מקוםפ אחר באילת שגם את שמו אני לא זוכר. וזה המקום להגיד תודה רבה לצוות האילתים שכיבדו אותנו ונתנו לנו אירוח 5 כוכבים!! וסליחה שוב שאני לא זוכר את רוב השמות. דרך אגב- זה הזמן להגיד שוב פעם, שאנחנו מזמינים אתכם לצפון מתי שתרצו. התחלנו את המסלול בסינגל מהיר וטכני שגרם לכמה מטובי רוכבינו לנפילות שעל חלקן הייתי נותן ציון 10!! משם ירידה מהירה לוואדי, כמה דרופים אימתניים, עליה חדה למעלה ההר ומשם בסינגל מטורף שפתחו הח'ברה מאילת עד לכביש הערבה. בקרוב יהיו תמונות ואף סרט. היה מדהים! היה כייף! את כל הפרטים החסרים ישלימו אבי והח'ברה מאילת שרכבו איתנו. שחר,סער וגלעד- מקווה שהנסיעה היתה בסדר.. נדבר בשישי ועד אז שבוע טוב.

avitzurel

New member
תיקונים ותוספות ברשותך...

אנשי אילת איתמר - foes ערן - bullit אייל - Stinky nine הירידה לים המלח נקראת מעלה יאיר והיא אחת מהירידות הכי פסיכוטיות בארץ. אני גם לא זוכר איך קראו למקום באילת אבל את זה לא נשאיר לפורום מפחד לאופנועים כי הסינגל הוא די נסתר (לא רואים אותו בכלל) למי שלא מכיר ועדיף שאופנועים לא יכירו. הסינגל מקבל אצלי ציון 10. סחטיין לשחר על הדרופז'ים באבי סטייל (לימדתי אותך משהו)
הייתה נסיעה ארוכה מאוד מחר צבא אבי צוראל

תיקון קטנטנטן

אבי, ככל הזכור לי "אבי סטייל" צריך להגמר בהתרסקות מרשימה... מאחר ולא היתה כזו, אני חושב שזה פשוט לא נחשב. אולי יקח לי קצת יותר זמן ללמוד את זה...
הגענו בשלום ואפילו ראינו את הוידיאו, אביעד, אתה צריך שעורי צילום ב DV... חבר'ה היה פשוט כיף!!!! צריך לעשות את זה שוב!

aviadbns

New member
לא זכור לי שצילמתי....../images/Emo9.gif

סתאאאם...חוצמזה הוספתי קצת זויות צילום שונות ומגניבות, מה?לא?!?!??

noamavnon

New member
אני נוטף ריר ...

אנחנו עשינו טיול של יומיים ...וגם היה מגניב אבל הברך שלי מדברת סינית מאז .

giladz

New member
תיאור מסלול קטנטן

ירדנו את שביל הגמל האדום עד למקום בו הוא יוצא מנחל יעלים. המשכנו בנחל יעלים עד למעלה יאיר. השביל הראשון באילת הוא מחוסר שם לדעתי. ולשביל של יום שבת שמתחיל מעל אילת ונגמר בכביש הערבה (כ 3 שעות+) מי שמעונין ביותר פרטים עליו שישלח מסר.(אנטי אופנוענים ) תודה לאיתמר ואייל מאילת גלעד

yasigal

New member
מעורר קנאה. מתי תוכלו לארח אותנו?

בצפון אני מתכוונת...

yasigal

New member
|בנדנשמע שבאמת נהניתם ...ולעניינינו

אני סיגל מקבוצת השאנטי ואנחנו מחפשים לחדש כל הזמן ולמצוא מקומות שונים לרכב בהם ואשמח לשמוע כיצד ניתן להצטרף אליכם לרכיבה..מאיזה אזור אתם בצפון? למרות השם שלנו, לא אכפת שיהיה זה טיול אקסטרימי אבל עם הפסקות מדי פעם.. אכתוב לך גם למייל

SAARM

New member
אנו נשמח../images/Emo13.gif

אנחנו פרושים מקרית אתא ועד גבעתיים... וגם הרכיבות לא מוגבלות במקומות ספציפיים.

yasigal

New member
הי, זו אני סיגל, אז זהו

דיברתי גם עם חבריך ונשמח לטיול אקסטרימי שיעשה בשאנטי..זה לא סותר בעצם. תוכל להכנס ללינק לאתר הקבוצה: http://groups.yahoo.com/group/Shanti_Group/ סיגל

למעלה