חזרנו משבוע *מושלם*
קלאב מד Les Arcs
טיסות טרנסאוויה לליון, נסיעה של שעתיים וחצי במונית שרות לקלאב.
הגענו בערך ב 21:00 מפתחות לחדרים, אוכל ולישון.
שלושת הימים הראשונים היו
מושלמים כאילו מישהו ישב למעלה ואמר "בוא ניתן להם את הימים הכי טובים שיכולים להיות..."
שמש מטורפת בשמיים, בין 0 ל 2 מעלות, מלא מלא מלא!! שלג בכל מקום. כל המסלולים של האתר פתוחים.
גלשנו בין 40 ל 60 ק"מ ביום....חרשנו את האתר, עברנו ללה פלאן,
היה מושלם.
רק יומיים אכלנו צהריים בקלאב, היה חבל לנו לחזור, אז פשוט בשעה 13:00 התיישבנו באיזה מסעדה על ההר, פיצה/פסטה/המבורגר בירה, קפה ולעסק!!!
בלילה של היום השלישי נכנסה סופה, שנמשכה עד הערב שלמחרת, כל המסלולים הפכו להיות Of Pist עם כ 40 ס"מ של שלג טרי אבל עם ראות בעייתית מאוד....
שעה וחצי בבוקר ושעתיים אחר הצהריים הספיקו לי.
היומיים שנותרו היו מעוננים חלקית, עם שלג טרי שנשאר מהסופה ומינוס 9 בערך.
גלשנו עד שנפלנו מהרגליים....
בקיצור, אני מוכן לחתום בכל שנה על שבוע כזה.
קלאב מד Les Arcs מועדון 3 קילשונים פשוט, שופץ לאחרונה, חדרים קטנים אבל מספקים, שרות מעולה של כל הצוות, בר חופשי, ואוכל טוב.
משהו בקשר לנעלי סקי, במשך שנים, סבלתי כאבים בעצם בכף הרגל, לאחר שבוע סקי, כבר 3 לערך אני עם נעלי סקי משלי, השנה, שכרנו מגלשיים ב InterSport ליד הקלאב (הסניף שמול ההחלקה על הקרח).
קודם כל, החבר'ה שם, היו כל כך נחמדים,שרותיים ואדיבים, שאלתי את הבחור, אם הוא מכיר מקום שניתן לעשות התאמה לנעלי סקי שלי, אז הוא אמר שהם עושים את זה.
השארתי אצלו את 2 הנעליים שלי לתיקון, וזאת הייתה הפעם הראשונה, מזה הרבה הרבה הרבה שנים של סקי, שלא הרגשתי שיש לי נעלי סקי על הרגליים.
המבחן היה שבארוחות צהריים במסעדות על ההר, לא פתחתי אפילו את הסוגרים של הנעל, דבר שהייתי עושה באופן קבוע לשחרר קצת את הנעל. תענוג.
וכמובן, הדבר הטוב ביותר בכל החופשה הזאת,
החברים.
מעבר למרסלו (האחד והיחיד בפני עצמו) פגשנו גם את יורש העצר, ואני רוצה לציין, התפוח לא נפל רחוק מהעץ, מרסלו, תום
*מ ק ס י ם * תמסור לו ד"ש ממני.
נתקבצנו כ 10 חבר'ה, עם אותו ראש, עם אותו הומור (קלוקל) ומהרגע שנפגשנו בשדה (ואני כרגע שם בצד את הברברת הבלתי פוסקת, שנה לפני בוואטצאפ) לא הפסקנו לצחוק. היה מושלם, באמת.
תודה רבה למעוז, על הארגון, על המקצוענות, על החברה, על ההשקעה, על הנתינה, ובעיקר,
על החברות.
זהו, עכשיו נשאר לחכות רק לשנה הבאה.
תחלמו לבן!!!