חזרנו מקניות

חזרנו מקניות

על קניה מעל 100 ש"ח עופות שלמים ב10 ש"ח בשר טחון ב15 ש"ח דג אמנון טרי ב10 ש"ח פילה אמנון קפוא 25 ש"ח ירקות בסביבות ה1 ש"ח מרכך כביסה סנו מקסימה 15 ש"ח הבנתם את הרעיון מצד שני - עמוס דחוק מבולגן מסריח אבל מה אני אגיד? --- זה זול...

דורי56

New member
אם אני לא טועה

זה בממן באשדוד לפי התאור (מסריח, מלוכלך והמון אנשים)

kisslali

New member
לא התכוונתי אליך ../images/Emo140.gif

וסליחה אם לא שרשרתי נכון. שאלתי אם הודעתה של הגברת הוא סוג של טיזר, כי ככה זה נראה לי. סופ"ש נעים, ללי

אכן ממן באשדוד - יש להם מבצעים טובים

אבל תמיד מבולגן שם וצריך להתאזר בהרבה סבלנות כשמגיעים לבשר ולדגים גם כמעט חינם ברובע ט' מאוד זול כנ"ל יש באיזור התעשיה

דורי56

New member
נכון שזול שם אבל....

צריך ללכת שם עם מסכת אב"ח בגלל הריח. אני מעדיפה את יוחננוף קצת יותר יקר אבל אני יודעת שהכל טרי (מוצרי בשר -עוף) ומאוד נקי.

יוחננוף הרבה יותר יקר לא קצת יותר יקר

אני בדרך כלל הולכת לכמעט חינם, שזה ליד הבית או לסופרסל דיל לגבי הטריות של הבשר וכו' - במהירות שהבשר העופות והדגים נעלמים - זה הם כל הזמן מוציאים טרי - הבעיה היא הריח - האיזור של הבשר פשוט מסריח - כי אף אחד לא דואג לנקות שם

א פרח

New member
לעולם לא אקנה בשר

במקום שמסריח כי לא מנקים בו גם אם ישחטו אותו מול עיניי, מספיק שהבשר ויהיה ההכי טרי שבעולם, מטופל במקום לא נקי בו כבר יש שאריות שמרקיבות ומסריחות מיידית הוא ניפגע מהבקטריות והזיהום של הסכינים שאיתם מטופל, המישטחים שעליהם מטופל וכ"ו, בעצם את קונה בשר טרי שהוא מזוהם ומסוכן לבריאות ולא משנה כמה טרי הוא. עדיף לשלם יותר ולדעת שאינך מסכנת את בריאות משפחתך ובריאותך ולא לשלם בזול ולהיפגע. לשיקולך.

דורי56

New member
../images/Emo45.gif

צודקת במאה אחוז. זה בדיוק מה שכתבתי אני מעדיפה לשלם קצת יותר , לקנות כמות יותר קטנה אבל אני יודעת שאפשר לאכול בלי חשש. ! אני ביקרתי במקום הזה כלומר הייתי כמה מטרים מהדלת וכשהרחתי את הסירחות לא נכנסתי.!

HayaBee

New member
בסופרסל שבקניון רננים, רעננה....מבצעי דגים

דג אמנון נקי ומבריק 5 ק"ג ב-50 שח, סך הכל מכיל כ-7 דגים יפים (כ-700 גר לדג) סולומון 55 שח לק"ג, פרוסות יצא 5 פרוסות ברוחב של 1-1.5 ס"מ מהחלק הרחב. רוב סוגי הדגים 5 ק"ג ב-50 ש"ח ויש כמה מבצעי 1+1 לא מבולגן ולא מסריח, ממש נעים להסתובב ולקנות.

רוניק77

New member
למי שיש כרטיס YOU יש ממחר לשלושה ימים מבצע

שחבל"ז במגה. המון מוצרים ושווים ב-25% הנחה פסטה ברילה, מוצרי לילי, חמוצים של קב' יבנה, מעדנות , תחבושות הגיניות (לא בשבילי.....) ועוד , לא זוכר את הכל.. נראה לי שווה ביקור.

למעלה