חזרנו מעוטף שדרות

• פותח הנושא vca
  • פורסם בתאריך

vca

New member
חזרנו מעוטף שדרות

דיווח קצר על הטיפולים שלנו היום באיזור שדרות. פירוט נוסף וממצה בקרוב באתר: http://www.reflex.co.il היינו היום בקיבוץ גבים הצמוד לשדרות. היינו ששה אך בשל אילוץ לוגיסטיקה, המעסה החליט שיהיה למטופלים פחות לקבל טיפול נוח בתנאים שהיו ואני מקווה כי בפעמים הבאות נראה אותו בהחלט. נשארנו חמישה מטפלים: בקרניוסקרל וברפלקסולוגיה. נרשמו לטיפול 24 איש, בפועל הגיעו 36. היתה הכרת תודה רבה מאוד ואם עזרנו ולו במעט - דיינו. היה שווה לראות את החיוכים, את החיבוקים אחרי הטיפול ולהרגיש את העוצמה שבקשר בין בני אדם. בין נותן ומקבל. בשישי הבא, 6.7, עוד נסיעה דרומה. הרשמה אצלי. שבת שלום. ש.

vca

New member
ועוד מילה לגבי המיקום בשבוע הבא

בשישי הקרוב, 6.7, ניסע לקיבוץ אחר ואם יהיה ארגון אז גם לשדרות, הסובלת מקושי זמני וקל לארגן מטופלים. לא יודע, בינתיים, לאיזה קיבוץ אך זה יתברר במהלך יום שני, נכון לעכשיו. בריאות! ש.

csh018

New member
חזרנו מעוטף עזה

חברים יקרים היה מאד מעניין, ולנו כמטפלים אפשר היה לילמוד בשוני בן כפות רגליים של תושבי שדרות לקיבוצניקים. המרחק בין הישוביים 300 מטר על אותו קו של הקסמים, אך הרגליים שונות. אני לא רוצה להכנס לניתוח על השוני, אך חשוב לי לציין למי שעובד/ לומד את התחום יש לטיפול בתקופה הזו הרבה מה לילמוד ולהכניס את זה לתוכניות טיפול במקרים , אחרים. אנו פתחנו על זה דיון בנסיעה הביתה ובטח נרחיב את הדיון במפגשי ג'ו קפה. אני רוצה להזמין את כל מי שיכול להצטרף לפרוייקט סביוני שדרות (לבייב תתעוררררררררררר)!!! ומודה לארוח המקסים של קיבוץ גביים במיוחד לנירה אירגון מעולה (תקתקת אותה 10). להתראות בפעם הבאה. שלומי

avorly

New member
שחר,

בלינק לא מסופר על הנסיעה האחרונה. לבדיקתך.

elley

New member
אוח היה מדהים...

אישית אני לא יכולה להשוות ל'רגלי שדרות', אבל כשלעצמי קיבלתי מגוון של רגליים, וכמה שכל זוג היה שונה ממשנהו שמתי לב שלכולם (אבל כולם!) היה דבר אחד במשותף - חגורת כתפיים שצריך להרגיע, ראש שצריך לאוורר. התגובות היו מדהימות, ואישית יצאתי משם בהרגשה שנגעתי לא רק ברגליים, אלא אולי גם באדם (לפחות בחלק מהם). עבדנו על המון אנשים, הרבה יותר ממה שחשבתי שאני אוכל להתמודד. אבל התמודדתי, ואפילו יצאתי מחוזקת בעצמי (הכי מצחיק? ביום חמישי שלפני הטיפול התחיל לצאת לי פצע הרפס על השפה. מניסיון, אני יודעת שלאלה לוקח אצלי שבוע להחלים, ותוך כדי הם מעצבנים נורא. בבוקר שישי עוד הציק לי הפצע. במהלך הטיפול שכחתי ממנו לגמרי, וכשקמתי בשבת בבוקר ראיתי שהוא כבר בסוף שלו. ברגעים אלה הוא כבר מתקלף לבד. מי אמר שרפלקסולוגיה זה רק בריאות למטופל? גם אצלי רואים תוצאות
) שחר, המון כבוד על היוזמה והארגון
. היה המון כיף...

למעלה