חזרנו מטבריה

zs1957

New member
חזרנו מטבריה

נסענו לביקור אבלים לנחם את חברתינו שלומית טובה אהרון ואני. טובה נהגת מנוסה וגם נווטת מצויינת הובילה אותנו אל מקום היעד. הבית יפהפה על הכנרתמחלון ביתה של שלומית רואים את הכנרת . לאחר מכן, נסענו למסעדה כשרה למהדרין ,לאכול ארוחת צהריים אהרון נהנה מאד ודיבר. הוא אוהב מאד לטייל ולשבת בבתי קפה. חזרנו הביתה עייפים ומרוצים. לשלומית, תנחומים שלךא תדעי עוד צער. בעלך נגאל מיסוריו. יהי זכרו של סאמי רשף ז"ל ברוך. זהבה

לזכרו של סמי רשף ז"ל

שלומית , חברה יקרה , הכרתי אותך בפורום הזה לפני כמה שנים, שתינו היינו בתחילת המחלה ואצלך היה כל כך נורא שלא יכולת לכתוב אפילו בפורום. כך הפכנו לחברות וירטואליות בנפש, במיילים ואחר כך בטלפונים. לצערנו , גם סמי וגם אהרון לא נשארו כמו שהיו והמחלה נתנה אותותיה בהם ללא הרף עד שבאופן פתאומי סמי עבר ארוע לפני כשלושה חודשים ומאז לא התעורר. שלומית היקרה, כל הזמן דאגה וטרחה שיקבל את הטיפול הכי טוב בבית החולים, אחר כך במוסד סיעודי בחיפה, אך סמי שלה כבר לא התעורר, לפחות כבר לא סובל. נסענו לנחם את שלומית בביתה בטבריה, לאהרון סיפרנו שיש יום טיול לטבריה ולכינרת ורק כשהגענו לשם הסברנו לו , אך לא בטוח שהבין. העיקר שישב בשקט, אכל קצת, שתה ולא התלונן. כל החברות שם התפעלו ממנו ולא האמינו שהוא חולה. ישבנו בסלון המרווח הצופה לכנרת ולהרי הגולן והלב כאב , כמה יפה נוף הזה וכמה חבל ששלומית עכשיו לבד. מי שזוכר, שלומית היתה בפורום בשם שולה אשבל לפני כמה שנים. זה באמת מוזר וכואב , אך "בזכות" הפורום הזה זכיתי בחברות חדשות ומדהימות שאחת מהן שלומית. לפני שנה היא טרחה והגיעה למסיבת יום ההולדת שלי שבתי הכינה וחבל שאני הגעתי אליה דווקא בארוע מצער כזה. זהבה יקרה , כל כך היה טוב שנסעת איתנו וגם עשית יחד איתנו מצווה גדולה. שנזכה לנסוע רק לשמחות יחד. יהיה זכרו של סמי רשף , בעל, אבא וסבא נפלא ואוהב, ברוך.

hregev1

New member
מצטרפת להשתתפות בצערה של שלומית

אף על פי שלא היכרתיה, אבל זה עצוב, אנחנו משפחה גדולה ועצובה. חני

נילי41

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערה של שלומית

מי יתן ולא תדעי עוד צער

מודה למשתתפים בצערי

יקרים! לאורך תקופה עזרתם לי בפורום,כשהזמנים הפכו לבלתי נתנים לחשיפה נשארתי בקשר עם אישה יקרה שתמכה ותומכת בי עד היום(טובהלה) .אני מודה לכולם על התמיכה והנחומים. אכנס לפורום בקרוב ואספר את ספורי העגום אוהבת את כולם ומחזקת בחיבוק ענקי שלומית (שולה אשבל)

מודה למשתתפים בצערי

יקרים! לאורך תקופה עזרתם לי בפורום,כשהזמנים הפכו לבלתי נתנים לחשיפה נשארתי בקשר עם אישה יקרה שתמכה ותומכת בי עד היום(טובהלה) .אני מודה לכולם על התמיכה והנחומים. אכנס לפורום בקרוב ואספר את ספורי העגום אוהבת את כולם ומחזקת בחיבוק ענקי שלומית (שולה אשבל)

למעלה