חזרנו מהקורס!!!

Nirvana Forever

New member
חזרנו מהקורס!!!

היה פשוט כיף עולמי!!! אני לא רוצה לספר פרטים כדי לא להרוס לאלה שעוד לא היו! אבל היה פשוט אחלה, מצוין, מעולה, מדהים ושאר ירקות! אני צרודה כרגיל ופגשתי מלא אנשים חמודים! וד"א למי שיוצא לקורס מהנהגת מרכז אז כבר פגשנו את החלוץ שלכם... וראיתי מישהי משבט שוהם! זהו אני זזתי לישון לילה טוב

keren14

New member
ספרי חוויות אישיות....

תמנות, סיפורים, איך היה? מה היה?

היה ממממש כיף1!!!

סטאלין ימות הלילה!!! החווה דיי שחוטה אחרי שהיינו שם!! הנהגת מרכז אל תקשקשו כלום ואל תהרסו הינו צריכים לשףשף הכל שם וזה היה סיוט! אני לא ניקיתי אבל כל מקום שמישו כתב שם של שבט אותו שבט היה צריך לנקות!! הכרתי מלא אנשים ממש חמודים!! ודרך אגב הפיל משריח(זה החדרים למעלה קוראים להם פיל)! אם מישו נוסע לחווה אז קחו סנדלים כי מרשים להיסתובב אבל לא כפכפים1! אממ....אני נהנתי גם בחווה וגם ביער! ואממ....היה פאן פאנן מאוד מאוד!! בקטנה שולט!

פרה גאה

New member
היה פנאן... חנן... שמנמן חחחח

מי חי? סטאלין חי! היה ממש כיף בקורס! רק חבל שכל יום קרה לי משהו אחר... קיבלתי ברזל בראש, אני וחברה שלי ישנו על קן נמלים, עיקמתי את הרגל וגם לא הלכתי לשרותים חמישה ימים עד שהבטן שלי נראתה כמו בלון ועוד מלא דברים... אבל היה ממש סבבה ואני לא אפרט יותר מדי כדי לא להרוס לאנשים אני חורשה בלב בנשמה והחווה היא לא שווה לא שווה לא שווה לא שווה!!! סובייט שולט!!! אלעל תודה על הברכות... זה בערך הדבר היחידי שלא הורידו מהשרותים כשניקו את הדלתות...

אושרה1

New member
אוף אני שונאת לא להבין כלום

בס"ד מזה הקורס הזה? ומזה הנהגת מרכז? אושרה

ננסה...../images/Emo13.gif

הקורס הזה זה קורס שיוצאים אליו החמשושים (כיתה ט'), וזה שבוע של פעולות על הדרכה וכו', ובעזרת הקורס הזה הם אמורים להיות מדריכים טובים יותר... הנהגת מרכז - כמו שלכם יש מרחבים, או מחוזות - אז לנו יש הנהגות, שזה כל השבטים מאותו אזור. הנהגת מרכז - כל השבטים שבמרכז... אזור חולון בת ים ראשון לוז אפעל מונוסון יהוד רמלה ועוד....

תולי16

New member
שחכת את שבט שוהם!

ואני מכיר שישיסטית מאזור- אבל אני לא וכר אם קוראים לה נועה... אני רק זוכר שדיברתי איתה באתגר, שהייתה הפסקה כזאת בין ספסלים וישנתי מלא והיינו בגדוד ט'-TOO

Nirvana Forever

New member
הכובע סנטה קלאוס שלי...

ניסה להתנקש בחיי ויש לי ממנו סימן כוויה

למעלה