חזרנו מהצניחה!

05 מיכל

New member
חזרנו מהצניחה!

היה יפה ומשמח. חיכינו ה-מ-ו-ן זמן אחרי שהם צנחו עד שהם הגיעו אלינו. היו ה-מ-ו-ן יתושים. ה"ילד" היה מבסוט, גם מהצניחה (נראה לי שגם מלהיות אחרי) וגם מהאוכל שהבאנו (עם שניצלים מהבית מי צריך חדר אוכל?) *** בהמשך השבוע אנחנו צריכים לאסוף אותו ישר מצניחה לחתונה משפחתית. מעניין איך הוא ייראה בחתונה ישר אחרי צניחה...

שיביא את המצנח

וישמש כחופה. נהדר, את נשמעת מפסוטית ומרוגשת. שיהיה לצנחן שלך שרות מהנה ומשמעותי.

מגלית

New member
איזו התרגשות!!!!

זה עושה לי כזה דז'אבו... אני זוכרת כל כך טוב את ההתרגשות, את ההתפעמות ואת הגאווה בילדים האלו. ממש שמחה שהייתם ואין כמו האוכל של הבית אחרי. ומסכימה עם מתגייסת - שיבוא עם המצנח לחתונה

05 מיכל

New member
אני לא יכולה לדמיין אותו

עושה דבר כזה. בכלל לא מתאים לאופי שלו. תבינו - הוא חצי יקה (אני לא אשמה... אני החצי השני!)

05 מיכל

New member
את הקטע המצחיק שכחתי:

אחרי שהמטוס הופיע ועשה סיבוב אחד - ראינו מצנח אחד קטן ואדום יורד - והוא כמובן קיבל את מחיאות הכפיים הסוערות ביותר. אבל אחריו לא הופיעו עוד. אז כולנו הסברנו שמצניחים קודם מדריך ואח"כ קובעים איפה בדיוק להצניח את החניכים. המנוסות ביניכן כבר בוודאי יודעות: זה לא מדריך - הרי אין לו מצנח גדול כמו של כולם. זה גולם! (ובאמת, להצניח מדריך כדי לבדוק את כיוון הרוח?! איזו שטות! איך יכולנו להעלות על דעתנו דבר טיפשות שכזה?!)

ל י ת י1

New member
מיכל איזה כיף לכם../images/Emo13.gif

כל כך מרגש!!! ההמתנה שיגיעו אחרי הצניחה אכן מורטת קצת את העצבים, אבל אז כשהם מגיעים לאורך השביל עם המצנחים על הגב וכל הנוכחים מקבלים אותם בתשואות ומחיאות כפיים....והם עוד בהתרגשות של הצניחה לא מבינים מאיפה זה נפל עליהם בכלל
והגולם הזה נראה לי שכל פעם מחדש הוא זוכה למחיאות כפיים וקריאות התלהבות. אם הוא לא היה גולם הוא כבר מזמן היה תופס ת@ת
תמשיכו להנות ולהתרגש בצניחות הבאות.

05 מיכל

New member
../images/Emo140.gifמגלית, ראשית - תודה רבה!

ושנית - אני לא מצליחה לפתוח את הקישור

מעצימה

New member
כל הכבוד לכם ולצנחן

ו...האם משם למעלה...הדברים נראים אחרת??? שווה לשאול לא? במיוחד בתקופה כזו...

שושנה ו

New member
וואו, איזה מרגש !!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

יופי שהכל עבר בשלום ומתארת לעצמי את ההתרגשות !!!!!!!!!!!!
שתהיה לו הרבה הצלחה בצניחות הבאות ובהמשך דרכו, ולכם הרבה אושר וגאווה ממנו !!!!!!!!!!!!

למעלה