חזרנו מאנגליה

NetaSher

New member
חזרנו מאנגליה

שלום לכולם,

רציתי לספר שחזרנו מעוד מסמינר בינלאומי של ג'ון, הפעם באנגליה. היו שני ימי סמינר פתוחים ויום סגור רק לקבוצת לייטנינג של אנגליה, בהנהגת הנציג של ג'ון.
נפגשנו עם הרבה אמני לחימה שם, חברים ותיקים וחדשים.

החוויה הכי משמעותית בשבילי הייתי סוף סוף לפגוש את מאול מורני, ראש שיטת סילאט סופיאן בלה דירי, לאחר חברות ארוכה שלו ושל ג'ון בפייסבוק. מאול הוא מורה מאוד מבוקש וממש כל סוף שבוע הוא מעביר סמינרים במקום אחר בעולם. היות והוא מברוניי והם מוסלמים, לצערנו הוא לעולם לא יוכל להגיע לישראל (למרות שהוא גר באנגליה כבר 12 שנים, אין לו סיבה לוותר על הדרכון הברונאי כי הוא לא זקוק לויזה לשום מקום, ויש להם הטבות מהמדינה...).
הוא לקח אותנו למסעדה - נשמע כמו בדיחה: ישראלית, שני פיליפינים וברונאי נכנסים למסעדה מלזית\אינדונזית בלונדון...(וגם כיסינו את שלושת הדתות המרכזיות).
חוץ מהיותו אמן לחימה פנומנלי הוא גם אדם מצחיק ושנון וגילינו שיש לנו הרבה במשותף (אחר כך הלכנו כולנו לפורבידן פלאנט והמבין יבין...).

כיף מידי פעם לעצור ולהסתכל כיצד העיסוק באמנויות לחימה מפגיש אותנו עם אנשים ממקומות שבמצבים רגילים בחיים לא היינו פוגשים

נשמע כיף גדול

במיוחד החלק של הפורבידן פאנט

וכן, הפוטנציאל של אומנויות הלחימה לקרב לבבות הוא בהחלט אספקט שמפתיע אותי כל פעם מחדש.

ברוכים השבים

כייף לקרוא, אני גם מתעדכנת בתמונות בפייס

על מאול שמעתי רבות, גיא רפאלי היה בזמנו במחנה אימונים שבוע בגרמניה, כדי להתאמן איתו..אני בנתיים מסתפקת בסרטונים שלו ביו טיוב

מי יודע..אולי יום אחד ה -
ישתנה, ונוכל להביא אותו לישראל שכולנו נהנה.

תמשיכו כך

למעלה