חזרנו מאילת!!

שרון!!

אז כן היינו באותה הקבוצה כל הזמן!!! אלכסנדר ממש התלהב מהבגדי גוף שלכן ואז נדין אמרה "שאני יוצרת אני אוהבת לראות שלווה מול העניים"...חמודה אחת!!!! ראיתי את הריקוד שלכן עם הכדורגל ואני כמעט בטוחה שזיהיתי אותך(היית בקבוצה הצהובה כאילו עםצ הפאות?? היה ריקוד ענק אבל קצת ארוך..)...

mizid

New member
גמאני!

גמאני הייתי בכנס ואלוהים! איזה שווה היה!!!!! מאוד נהנתי בכל השיעורים אבל רק אצל יניב וליאו הרגשתי א=שאני עובדת טכני ! בהיפ הופ מאוד נהנתי עד שענק אדום הופיע מולי והפריע לי לרקוד-סובר!!!!!!!!!!! א-ל-ו-ה-י-ם איזה סנוב הבנאדם ! ובהופעה בערב האחרון הוא עלה על הבמה, כמע זרקתי עליו נעל! אקיצר ...מאוד נהנתי האוכל היה טוב ,למרות שלא אכלתי צהרים....ובעקרון אני מתה לצאת שוב... אה... וכל הקטע עם נולד לרקוד היה ממש מטורף! כל שנייה כזה את רואה את אלמוג או שי או אין לי מושג ועדר(לא בצחוק באמת) של בנות צורחות,שועטות וצועקות רץ אחריהם! והם עשו מלא פקקים!!! אני הייתי ביום האחרון בהופעה של שיקאגו (עם הכתום והוורוד, זו ששיחקה בסולו...) והיה סבבה למרות שמחולה כל שניה קפצו עלינו /מעלינו כדי לעשות כמה שפגעטים באוויר ואז ירדו! ודבר אחד יש לי להגיד! הבנות של נדין בומר (הכדורגל והקנדימן) כל כך מוכשרות! להם היו את הריקודים הכי יפים(חבל שלא צילמתי) ו...וואו הם פשוט רמה אחרת לדעתי הם יותר טובים ממחולה... בלי הקטע של הגמישות וזה פשוט במחולה הכל נראה אותו דבר עם הכוכב התורן והם מדהימים! והלוואי שיכולתי לרקוד כמוהם אבל זה פשוט לא אותו דבר כמו בומר... והכי מגניב שהיינו בשיעור של אלכסנדר (ליידיז) שהוא גם דיבר איתנו 4 שפות(ערית, אנגלית ,צרפתית ורוסית) כל הבנות של בומר לבשו בגד גוף מקסים בצבע לילך... ולסיום זו הייתה חוויה מדהימה! והלוואי שכל שנה נהיה ככה....

ירדן151

New member
../images/Emo24.gif

תודה על כל המחמאות באמת שממזמן לא הייתי בכנס כל כך מפרגן והיה ממש נחמד שכל שניה באו והחמיאו לנו על הריקוד שלנו (הכדורגל) ואנשים ביקשו שנצטלם איתם חחח וזה היה ממש כייף

yaeltal12

New member
את היית בריקוד על הכדורגל?!!!!!

יאוווווו את גם היית בריקוד הזה על האיש שחטף ילדים?

ברוש!! מקווה שנהנת!!!!

תשלחי לי תמונות!!!! וסתם לידע כללי.. ביום שלישי יש לי בגרות במוסיקה ואני ממש מפחדת!! זה ממש קשה...

maholnikit

New member
טוב נו.... אז אם כולם כתבו....גם אנ

אני יכתוב.... אני הייתי בתיכון 3...נראה לי...חחחח....כאילו מההכי גדולים בעיקרון כי אני בת 18.... אז היה לנו בהתחלה אונה שדווקא היה די סבבה. היה נחמד. ואז עידו תדמור שבאמת קצת זילזל. מה זה היה הריקוד הזה??!!? ובכלל למה צריך שיעורים של 150 אנשים??? כל שניה הרבצתי לאנשים. באמת מסכנים. אח"כ היה מחזמר. ממש נהניתי. ואז היה לי קלאסי מתקדמים מאוד. הרגשתי נורא ליד הבנות האלה של מחולה. והריצפה הייתה חלקה בטירוף. אבל דווקא היה שיעור סבבה. ממש נהניתי. כי תכלס התרגילים לא היו כאלה קשים.. ואז אוכל............. יום שני: אמממ שיעור ראשון נשארתי לישון כי באמת שלא היה לי כוח לזוז ב9 בבוקר. אח"כ היה טל הנדלסמן.היה נחמד... ואז יניב הופמן. היה אחלה שיעור ממש נהניתי. אבל הרבצתי לפול אנשים...אופס....לא אשמתי שאין מקום!!! ואז הייתה הופעה בים. אנחנו הופענו ריקוד 16 (טוב שלא...) דנסיטי...אם מישהו זוכר....אחרי הברייקרים יום שלישי: קלאסי בבוקר...היה שיעור די מעפן...כאילו שום דבר מיוחד. אבל ממש צחקנו על המאסטרו.....חחחח ואז ליאו. שכאילו הוא ממש חמוד אבל ממש לא נהניתי מהשיעור שלו... ושיחת סיכום.... ההופעות: מהאנשים שפה...שיקאגו היה ממש נחמד אבל אתן לא מספיק מחייכות. כאילו רואים שאתן רקדניות ממש טובות והכוריאוגרפיה גם הייתה ממש יפה. אבל חיוך, הבעה. קצת היה חסר לי. הכדורגל.גם ריקוד ממש יפה כל הכבוד על המשחק ועל הטכניקה אבל הוא היה טיפה ארוך מדי לטעמי. קנדימן. מדהים. וואו. איזה רקדנים. תגידו, מישהו יודע איך קוראים לזאת שהופיעה שם מהבנות. יש לה נזם והיא תמיד הולכת עם אודם.יפה כזאת..היא רוקדת מדהים...מסכנה. אני וחברות שלי עקבנו אחריה כל הכנס....חחח מחולה. וואו!! אין לי מילים. באמת. כאילו הכוריאוגרפיות לא מדהימות. אבל יש שם רקדנים מעולים אחד אחד. וכמובן חברה נולד לרקוד. שי פרטוש פשוט מדהיםםםםםם. כל שניה ראיתי את אלמוג ואת לירן. ומה הלך שם בסוף שביקשו חתימות מיגאל???? פחד!!! קיצר זהו. תגובות וטענות יתצקבלו בברכה.

תודה!

(הופעתי בשיקאגו), אבל בריקוד לא היינו אמורות לחייך אלא ליהיות רציניות...

maholnikit

New member
בסדר. לא דווקא לחייך. הכוונה היא

להביע משהו. מה שזה לא יהיה. סקסיות...לא יודעת...פשוט שהפנים לא יהיו ריקות....אם את מבינה למה אני מתכוונת.

אמממ אוקי בקשר לתגובה שלך...

המורה שלנו ביקשה שלא נחייך ונעשה פרצופים כאלו... אולי לא כולם עשו אבל אני יודעת שאני כן עשיתי...חחחח אני הייתי שורה ראשונה(בפוזות כאילו) באמצע בעיקרון בין שתי בנות...אחת בלונדינית ועוד אחת....אולי זיהית...אולי לא...חחחח

ירדן151

New member
חחחח

חחח לילדה היפה הזאותי קוראים גליה והיא אחות של אושרי כהן והיא הכי יפה בעולם

maholnikit

New member
אחות של אושרי כהן??? וואלה???

לא דומה לו!! אבל היא פשוט מדהימה!! תמסרי לה שיש לה מעריצות...חחחח

מעיינו'ש!!!

קודם כל בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני...יש קצת תמונות...אבל...התמונות מההופעה יגיעו עוד קצת זמן כי חברה שלי שלא רקדה צילמה אותנו...

תודה לכל המחמיאים:]

אני הופעתי בכדורגל:] תודה לכל מי שהחמיא:p וזאת עם העגיל באף קוראים לה גליה.. ודרך אגב- היא אחותו של אושרי כהן:) חחחח אוהבת;]

בכיף!!!

זה היה באמת ריקוד יפה!!!נדין גאונה!!!! אם ראית את הריקוד שלי-שיקאגו-ביום שבת באודיטוריום...... את יכולה להגיב עליו!!

גם אני הייתי באילת !!!!!!

אם משהו זוכר ?? אני הייתי בריקוד של הכדורגל .. תודה על המחמאות !!! (שבקומונה) !! אנחנו מ"האקדמיה למחול בומר" וואי היה פשוט מושלם באילת !!!!!!! לא משנה שחזרתי חולה !!!!!! חחחח

למעלה