גמאני!
גמאני הייתי בכנס ואלוהים! איזה שווה היה!!!!! מאוד נהנתי בכל השיעורים אבל רק אצל יניב וליאו הרגשתי א=שאני עובדת טכני ! בהיפ הופ מאוד נהנתי עד שענק אדום הופיע מולי והפריע לי לרקוד-סובר!!!!!!!!!!! א-ל-ו-ה-י-ם איזה סנוב הבנאדם ! ובהופעה בערב האחרון הוא עלה על הבמה, כמע זרקתי עליו נעל! אקיצר ...מאוד נהנתי האוכל היה טוב ,למרות שלא אכלתי צהרים....ובעקרון אני מתה לצאת שוב... אה... וכל הקטע עם נולד לרקוד היה ממש מטורף! כל שנייה כזה את רואה את אלמוג או שי או אין לי מושג ועדר(לא בצחוק באמת) של בנות צורחות,שועטות וצועקות רץ אחריהם! והם עשו מלא פקקים!!! אני הייתי ביום האחרון בהופעה של שיקאגו (עם הכתום והוורוד, זו ששיחקה בסולו...) והיה סבבה למרות שמחולה כל שניה קפצו עלינו /מעלינו כדי לעשות כמה שפגעטים באוויר ואז ירדו! ודבר אחד יש לי להגיד! הבנות של נדין בומר (הכדורגל והקנדימן) כל כך מוכשרות! להם היו את הריקודים הכי יפים(חבל שלא צילמתי) ו...וואו הם פשוט רמה אחרת לדעתי הם יותר טובים ממחולה... בלי הקטע של הגמישות וזה פשוט במחולה הכל נראה אותו דבר עם הכוכב התורן והם מדהימים! והלוואי שיכולתי לרקוד כמוהם אבל זה פשוט לא אותו דבר כמו בומר... והכי מגניב שהיינו בשיעור של אלכסנדר (ליידיז) שהוא גם דיבר איתנו 4 שפות(ערית, אנגלית ,צרפתית ורוסית) כל הבנות של בומר לבשו בגד גוף מקסים בצבע לילך... ולסיום זו הייתה חוויה מדהימה! והלוואי שכל שנה נהיה ככה....