חזרנו מאילת!!

חזרנו מאילת!!

אז בואו ואני אספר לכם על סדר היום שלנו... שהגענו לאילת קיבלנו את הצמידים(במקרה שלי צהובים) נכנסנו לחדרים וירדנו לשיחה. אחרי השיחה הלכנו לשיעור הראון שאותו העביר לו אחר מאשר...עידו תדמור!!! היה ממש נחמד..החימום היה פשוט ממש ואת האמת היה קצת מאכזב אבל לא נורא ואחרי זה כולם רצו להצטלם איתו. אחרי עידו היה לנו שיעור עם אונה המהממת הזאת!! היה ממש ממש ממש כיף! באמצע כמה בנות התחילו לעשות לה את ה"או או או" שהיא עשתה בנולד לרקוד והיא הסתובבה וחייכה!! הלכנו לארוחת ערב ואחרי זה היה לנו שיעור עם ליאו התאילנדי הקטן!!! חחח הוא לא באמת תאילנדי אבל הוא נראה ככה היה ממש שולט הוא כזה חמודון! היו קצת הופעות אחרי זה ודיסקו קטן והלכנו לישון. בבוקר קמנו בלי כוח בכלל כי מלא בנות צרחו במסדרונות בלילה מרוב התרגשות כי אלמוג הגיע... ירדנו לארוחת בוקר והלכנו לשעור מחזרמר עם אורן מנצור והוא היה כזה חמוד אלינו! אחרי זה היה לנו שיעור היפ הופ עם טל הנדלסמן המהמם!!! שהוא נכנס כולם חשבו שהוא יתנהג כמו סובר אבל הוא הפתיע לטובה...הוא כזה נכנס "בנות שמעתי שאתן אחרי חימום אז אני אעשה את זה קצר" והוא עשה כראוגרפיה מעניינת ביותר חחח.. היה מאגניב! ואחריו (שלושה שיעורים עם הפסקות של 10 דקות בין אחד לשני) היה לנו שיעור עם יניב הופמן שעליו פשוט..אין מילים!!! בשיעור הזה אלמוג גם רקד ואת האמת הוא היה ממש טוב! היה הכי כיף אצל יניב...התארגנו והלכנו להופעות בחוף הדקל. בבוקר יום שבת קמנו לארוחת בוקר ולשיעור פאנק....ודוגרי...זה היה בזבוז! קרן אורון חמודה כזאת אבל היא לא יודעת להעביר שיעור...לא נהננו במיוחד... אבל אחריה אחרי איזה שעתיים היה לנו שיעור אחרון עם אלכסנדר החמוד...הוא כל הזמן"ליידיס" ויש לו פוינט מדהים!! היה ממש כיף ולא הבנו אחרי האמצע למה פתאום הוא אומר"תודה רבה" רצינו שהשיעור ימשיך!! הייתה ארוחת צהריים(שאני לא אכלתי כי הייתי חייבת לדאוג לתלבושות של ההופעה שלנו-הבנות שהיו...רקדתי עם המחוך הורוד,כתום, אדום, המכנס הורוד והכפפה!) היה דווקא בסדר...מחולה היו לפנינו ומחולה היו אחרינו...היו להם איזה 40 ריקודים!! אחרי שההופעות נגמרו עלינו לחדרים לסדר את המזוודות ונפרדנו לשלון מהמלון! להופעה האחרונה הגיעו מלא מנולד לרקוד: אלמוג, לירן ושי רקדו, דנה הגיעה אחריהם עם ליטל ואז שיצאנו גםיגאל הגיע וכולם רצו אליו לבקש חתימה...הבנות היו כלכך נואשות...חפיף!! בקיצור ...היה ממש ממש ממש ממש ממש ש=ו=ל=ט באילת...וסורי שחפרתי!

yaeltal12

New member
יאווו גם אני הייתי!

בסוף לא ראיתי אף אחת מהפורום
הייתי בסוף בתיכון 1/2, בשניהם הייתי. מה הייתה ההופעה שלכם? אם תזכירי לי את הבגדים אולי אני אזכר, אני הייתי הכל שחור ועליונים לבנה, וכאלה פסים ליד העין, זוכרות? שההתחלה הייתה שלוש בנות (שאני ביניהן)??? בכל מקרה אני די התאכזבתי מהשיעור היפ הופ, של עידו ואונה היה ממש כיף וגם הבלט היה שיא הכיף. והאמת הארוחות היו דווקא טעימות, וחצי נולד לרקוד באו!!!! אלמוג היה, לירן ליאור ליטל יגאל שי ולא זוכרת מי עוד, אההה ודנה!!! אני לא הצטלמתי איתם אבל הרוב כן, איזה היסטריה עשו מהם!!!! אני הייתי בשבע סדנאות מתוך תשע והשתתפתי בשתי הופעות. אם יש פה עוד מישהו שהיה שיספר חוויות.

כתבתי כבר...

רקדתי אתמול באודיטריום...ריקוד רביעי...אחרי מחולה... רקדנו את שיקגו...עם מחוכים ורוד, כתום אדום עם כפפה ומכנס קצר ורוד... עמדתי שורה ראשונה (היו 4 בנות) בין 2..ילדה אחת בלונדינית ועוד אחת... ואני דווקא ראיתי אבל אני לא ממש בטוחה שזו הייתה אלין..לא יודעת! ולא היה לי כלכך כוח לרקדת ללובי כי הייתי עייפה... חחח היה ממש כיף!

ירדן151

New member
אילת 2006

וואי חזרתי מאילת היה כ"כ כייף כל כך הרבה צוחקים מהשיעוקים של אונה ועידו ממש התאכזבתי ממש מסות של בנות וקומבינציות לא משהו בכלל בשיעור של ליאו היה ממש כייף יש לו קטע מגניב כזה ביום השני היה נחמד אצל אורן ואצל טל לא ממש נהנתי הוא משך את זה יותר מדי ואצל יניב היה פצצה הרגשתי ממש טוב אחרי זה הלכנו להופיע בחוף הדקל עם הריקוד שלנו (הכדורגל) ובגלל שהוא היה טוב שוקי המנהלת של הכנס ביקשה מאיתנו להופיע שוב בערב ואז הופענו שוב בערב במלון בתנאים יותר נורמלים והלך לנו ממש סבבה ולמחרת בשיעור של אלכסנדר היה הכי כייף בעולם כמו תמיד קיצור אחלה כנס למרות שהוא הפך להיות קצת ממוסחר בגלל כל ה"כוכבים" מנולד לרקוד מחכה לשנה הבאה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחחח ואייייייייי

אני מזה שמחה בשבילך
קראתי תהודעה עם חיוך ענק
ואי.. תפרטי קצת על עידו
אונה בהחלט מדהימה... ואני זוכרת שאלכסנדר אמר כל הזמן ליידיס אבל זה היה במבטא אז זה יוצא לו "לדיס"
איזה חמוד אבל
וכן, גמני כשראיתי פעם ראשונה את טל חשבתי שהוא יהיה סטייל סובר אבל כל כך ל=א!
יאללה, למסנג'ר

חחח יאווו ../images/Emo13.gif

איזה כיף לכןן!! הכנס שלנו לעומכתם סתםם מעפןןן חחח אפילו ל-א משתווה .. למרות שהיה הכי כיף CGUKO בכנס שלנו..
אבל מזה הכנס הזה?!?! איזה כיףףף חחחח הלוואייי עלייי ..כול כך הרבה שיעורים ומורים..והופעות על רמה..לא כמו שלנו לנו היה כזה חלשש \= חח אבל לא נורא כמו שהזכרתי היה בכנס שלנו שולטט גםם חחחח
שמחה שנהנתת

יואו בר ידעתי שאת תפתחי ראשונה!

היה כל כך שולט! עידו היה מהמם אבל קצת מאכזב, אונה פשוט קורעת מצחוק, וליאו כל כך מתוק היה לי ממש כיף אצלו והלך לי ממש טוב...אורן מנצורה היה גם מעולה אבל מה שהוא לימד לא היה כל כך מחזמר אבל לא חשוב...טל הנדלסמן פשוט עשר! אני אישית לא מתה על היפ הופ וממש נהנתי ואפילו הצלחתי את הקומבינציה...יניב הופמן פשוט מושלם היה נהדר ובר צודקת באמת הפאנק עם קרן לא היה משהו ובקושי ראיתי אותה....אבל אין עם אלכסנדר היה הכי כיף וכל כך קצר רציתי עוד...הוא כל כך מצחיק עם הלידיס שלו חח...והיה מאוד נחמד שכל כוכבי נולד לרקוד היו איתנו ואפילו אלמוג רקד איתנו באותו שיעור וזהו נראה לי... לסיכום היה משגע מחכה לפעם הבאה!!!!!

אה ואיך שכחתי!

ההופעה שלנו (שלי ושל בר) היתה ממש טובה, הלך לנו מעולה! אבל היה מבאס להופיע אחרי ולפני מחולה כי נראנו מולם כל כך סתמיים חח...

ShirUsh22

New member
שמחה שנהנתן! [כל מי שכתבה פה]../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

נשמע שהיה ממש כיף!!! יש תמונות?

גם אני הייתייי

היה בנזונה!! ממש נהנתייי כמו שכתבו פה אני מסכימה בחלק מן הדברים... ביום הראשון: עידו אכזב אבל היה סבבה, אונה היה מדהייים נראה לי הכי נהנתי, מחזמר היה ממש כיף בהתחלה חשבתי יהיה מעפן כי התנועות לא מסובכות והוא עשה אותם לאט פתאווום שם ת'מוזיקה חחחחחח היה מעולה! (הוא עשה לנו על שורת המקהלה) ביום השני: הלכנו לשיעור מודרני של ונטורה והגענו טיפה באיחור והתחילו כבר חימום זה היה במגדלור והיה מפוצץ נשאר מקום בסוף ונתקעתי מאחורי העמוד לא ראיתי לא שמעתי והיה כזה מוזר אז יצאתי עם חברות, הלכנו לשיעור פאנק וזה היה בחוץ ולא היה כיף, נתפס לי הצוואר =[ אחר כך הלכנו לחוף ים להופעות, חיכינו חיכינו היינו ריקוד אחרון עם האירי! ואחר כך בערב הקבוצה שלי הופיעה בריקוד של המכשפות, לבשו ירוק כזה ואני לא הופעתי כי כאב לי הצוואר רצח =[ ביום השלישי: היה לנו קלאסי עם אלכסנדר והיה שולט נראה לי אף פעם לא נהנתי ככה בקלאסי, הוא כזה חמוד! ואז היה היפ הופ עם טל והיה סבבה לאללה, קצת עיצבן שכאב לי הצוואר אבל היה כיף! למרות שהוא לא עשה לנו היפ הופ רגיל =\ ואזזז היו את ההופעות האחרונות, הבוגרות שלנו הופיעו עם איטשיט אבל לא אמרו שם את השם =\ יש תמונות אני אעלה אחר כך =]

yaeltal12

New member
אממ עידו בעיקר הראה לנו כמה הוא

גמיש, אבל הקטע שהוא המציא לא היה משהו, ודי קל הייתי בתיכון 1 בשיעור שלו). נראה לי אני זוכרת את הריקוד שיקגו, אתן הופעתן עם כיסאות? אה והופעתן ביום האחרון? או ביום שלפניו? אני הופעתי בים ובאותו ערב ריקוד 5, זוכרות???

לא הופענו עם כיסאות!!

שיקגו התחיל עם חצי בנות עושות פוזה על הריצפה וחצי בעמידה... ושוב אני חוזרת...לבשנו מחוכים בצבעים:ורוד,כתום ואדום(פסים כאילו) וככפה ומכנס קצר ורודים!! רקדנו ביום שבת...ריקוד רביעי אני חושבת...אחרי מחולה הגדולים!!

היה מדהים!!

האירי על החוף היה משגע!!!! הייתה שם אחת שכל הזמן הסתכלתי עליה...אחת מהיותר קטנות ואחת מהגדולות... לשתיהן היו סולואים...ורז כל הזמן הסתכל עליהן...

Swan ninetynine

New member
אני רוצה לחזור !! ../images/Emo109.gif

היינו כל כך מוכנות לכנס הזה והיה מדהים [הרוב]. ליום הראשון באנו כל הקבוצה מתוקתקות עם בגדי גוף ותסרוקות
והרגשנו כל כך טוב [וכל כך רקדניות]. בשיעור של עידו הגענו ראשונות לתפוס מקומות טובים, אבל כמובן שהיו בנות שלא הבינו שבשביל לרקוד צריך מקום והתיישבו לנו על האף וגם התאכזבתי נורא מעידו, במיוחד מזה שהוא בא עם ג'ינס ומסטיק. אצל אונה היה ממש מצחיק [לא בגללה, בגלל הקבוצה] והשיעור האחרון היה של ליאו [החמוד], מודרני סוף סוף, אבל היו בנות שהפריעו וזה קצת הציק. היום השני היה הכי כיפי כי היינו עם תיכון 3 והקומבינציות היו קצת יותר מורכבות [של יניב לפחות, למרות שהיא נועדה רק להראות את היכולות של התלמידים שלו, ואני לא אוהבת אותו בתור בן-אדם ומורה.]. אצל טל ישבתי אחרי החימום, כי הקומבינציה די שעממה אותי
. אלכסנדר מותק [והתלהב מהבגד גוף שלנו
] והשעה שיעור שלו באמת לא הספיקה לי. בגדול היה מדהים, והכדורגל של הקבוצה שלי היה הכי טוב שיכול להיות [והופענו פעמיים (חיחי) כי שוקי הופמן ביקשה מנדין]. וגם האנסמבל היו מדהימות עם הקנדי-מן. זהו

למעלה