חזרנו הביתה

ליברה*

New member
מרגש עד דמעות

שולחת ברכה מיוחדת לאור-אל חיים שיחלים במהירות, שיתאושש, יתחזק ויגדל. שיהיה
להוריו ויביא להם שמחה ונחת. ולהורים האמיצים כל טוב ויישר כוח!

דבורי

New member
איזה סיפור מרגש

כל הכבוד לאור-אל ולמשפחתו. הוא יביא לכם עוד הרבה אור.

sigaliot

New member
מורידה בפניך את הכובע הוירטואלי../images/Emo70.gif

סיפור מלחיץ , מתיש אבל עם סוף נפלא וזה מה שחשוב!!! אין ספק שיש ניסים בחיים ועם אמונה הרבה דברים מסתדרים לבסוף... מאחלת לאור-אל להמשיך להתפתח , לפרוח ולהסב לך וליניב נחת , אושר ושלווה....הרבה בריאות לכולכם!

יוליי

New member
ואו, מדהים !

סיפור כ"כ אופטימי. כנראה שאור-אל חיים חזק כמו האמא שלו. אין הסבר אחר על ההתמודדת המופלאה שלו. שתגדלו בנחת ושלווה מעתה והלאה. יולי

פישון

New member
אתם מדהימים! מזל טוב!

שתמשיכו לגדל אותו בנחת ושהימים הקשים יהיו תמיד מאחוריכם. מאיה

מרב.

New member
שרה´לה, איזה סיפור!

קראתי בנשימה עצורה עם דמעות בעיניים... העיקר שהאוצר הקטן כבר בבית, גדל ומתחזק, ומקוה שבקרוב מאוד תשכחו את תחילת דרכו הדרמטית בחיים- והשיגרה תמצא דרכה להמתיק את יומכם. מאושרת לקרוא שאת כבר אם- זה נראה לי שינוי בלתי יאומן שפשוט לא ניתן להתכונן אליו- רגע אחד אתם זוג, ובמשנהו- הורים- זה פשוט בלתי נתפס! המון בריאות לאור אל, המון אושר ואהבה לכם- מרב

א ו נ ה

New member
שרה יקרה

ממש העלת דמעות בעיני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם מי יתן והקטן הזה שהראה סימני התאוששות מופלאים ימשיך כך ויגדל לתפארת. רק נחת!!

נועם@בת

New member
אני דומעת מהתרגשות שרה

שתזכו להכניס את אור אל בקרוב בבריתו של אברהם אבינו. אני בהחלט מאמינה בכוחן של תפילות. שייוו אני לא מפסיקה להתרגש ולדמוע. האם אור אל מקבל תרופות? נראה לי שהקטנצ´יק הזה יהפוך בריון די בקרוב, והפרבילגיה של להחזיק תינוק קטן שלא שוקל כלום תגבר לך מהר מאוד
החלמה מהירה לאור אל, והרבה כוחות לשניכם.
זהיר מאוד נועם

נועם@בת

New member
אופס, את יניב שכחתי

הרי בזכות החיוך שלך, ובזכות "למרות הכל אני אוהב אותך אשתי" הגעתם לשלב הזה. אני חושבת שאור אל ירש את הנחישות של שניכם, ובעזרת השם יתגבר כמוכם על כל המכשולים. {חיבוק| נועם

love joy

New member
לשרה ויניב המון מזל טוב.

בטוח ששמעו את כל התפילות שם למעלה. התרגשתי ובעיקר שמחתי בשבלכם. במון מזל טוב וגידול קל. הוא יגדל ויתחזק ואני מקווה שתוכלו להכניסו בבריתו של אברהם אבינו במהרה. LOVE JOY

למעלה