חזרנו הביתה

notis12

New member
חזרנו הביתה ../images/Emo82.gif

זהו אנחנו כאן אני ויווניה אמיתית המראנו ליוון ביום חמישי האחרון : 24.06.04 כמובן היו איתנו עו שני זוגות של חברים { לא מהפורום } ... אז הרשו לי לשטף אותכם בחוויות שחוינו : ביום חמישי יום ההגעה בערב הלכנו ל"בוזוקיה" בכיכר "פסירי " לא רחוק מכיכר אמוניה . שם הבוזוקיה : "טזיני דאפלו " היא נמצאת ברח' דפינוטו 12 פסירי ... מקום מאוד חמוד יש שם שני נגנים אחד על גיטרה והשני על בוזוקי כמובן הם שרו וניגנו כל הערב "חוריס מיקרופונו" ז"א ללא הגברה בלי מקרופונים . חוויה לא רגילה התחברנו אליהם ביקשנו שירים ושרנו יחד ובסוף הערב יצרנו הרכב מוזיקלי חדש ישראלי יווני { למען קירוב הלבבות בין העמים} .. יום שישי מעדון אסטריה בגליפדה מופע מדהים של נוטיס ספאקיאנקיס אין מילים לתאר את עוצמת החוייה . נוטיס עולה { יורד מלמעלה} בשעה 01:30 אחרי חימום ארוך של כ- 8 זמרים וזמרות . את המופע פותח ריקוד קלאסי מדהים של חבורת רקדנים ורקדניות ואז מופיע נוטיס במלוא הדרו חברה לא להאמין מה זה לראות מופע בערב שיוון מנצחת בכדורגל המועדו הפך תוך דקות לפצצת אנריה יוונית . וכמו שנאמר מי שלא ראה שימחה יוונית כזו לא ראה שמחה יוונית מימיו...אין מילים כל שניה עם נוטיס חוויה להרבה שנים .. אגב בשעה 06:30 כאשר השמש כבר מזמן זרחה הסתיים המופע ....תמונות בקרוב

notis12

New member
חזרנו הביתה 2 ../images/Emo82.gif

ערב שבת מועדון פוסידוניו מופע של יאניס פלוטרכוס כרגיל עד שההופעה מתחילה זמרי וזמרות חימום כ-8 במספר עד השעה קרוב לשתיים לפנות בוקר כאשר עלה יאניס פלורכוס לבמה כאילו שכל הקהל העצום חטף מכת חשמל אדירה משהו שלה יאמן קורה כולם אבל כולם כגוש אחד ענק מתחילים לנוע לקצב המוזיקה וכמובן כולם שרים ביחד כמקהלה אדירה ... חברה מי שנמצא שם חוטף את מכת החשמל הזו ותוך שניות הוא נסחף יחד עם כולם שר רוקד משתולל חוויה לא מהעולם הזה .. יאניס פלוטרכוס אומן ענק אין עליו רק מילה אחת אומר גדול !!! לכל מי שיכול שירוץ לראות אתו חובה

F a d i

New member
נוטיס ומאיוש ברוכים השבים

מקווה שעשיתם חיים ונהניתם להת'

notis12

New member
פאדימו פילה מו

פאדי ידידי לפי כל מה ששמעתי היה שווה לדחות את הנסיעה ולא להפסיד את הביקור בביתך .... כן כן ציפור קטנה לחשה לי שאתה ומשפחתך נתתם לכולם להבין את המושג "אירוח" מה הוא ובגדול .... כל הכבוד לכם נמשיכו כך למען ילמדו אחרים איך מארחים מכל הלב

12אניהיא

New member
אך נוטיס כל מילה שלך נכונה

"ציפור קטנה לחשה לי שאתה ומשפחתך נתתם לכולם להבין את המושג "אירוח" מה הוא ובגדול .... כל הכבוד לכם נמשיכו כך למען ילמדו אחרים איך מארחים מכל הלב". ברוכים השבים מאיה ונוטיס... מאמינה שנהניתם.

ברוכים השבים-נוטיס ומאיוש שלנו ../images/Emo140.gif

כמה טוב שנפשתם, ביליתם ונהנתם. שמחים שחזרתם למחוזות ארצנו הקטנה מתגעגעת ורוצה לראותכם - בהופעה הבאה שלי אולי ... ו.. O.K אושיק (בשידור חי - שכרגע נמצא בשיחה טלפונית איתי) מוסר ד"ש ושמח שנהניתם תהיו בקשר
עם הרבה אהבה איילה

תודה לכולם

איך זה יתכן להיות באתונה ולא להנות ובכלל לראות זמרים גדולים כמו נוטיס ופלוטרכוס זה רק מוסיף לכיף הגדול איילה מסרי ד"ש חזרה לאושיק..

יאסו מנגאס.

יש לי חלום להיות בהופעה של נוטיס אני נוסע מס' שנים להופעות ורואה כל שנה מס' לא קטן של הגדולים ביותר בזמרי יוון . השנה חיפשנו לראות אותו ואמרו שהוא חולה . אני מאוד מקוה לראות אותו ושדוקטור נחשון שמואל(סמי) יקרא את הכתוב ויגיב . יאסו מנגאס.

למעלה