חזרנו הביתה

b e c k y

New member
חזרנו הביתה ../images/Emo160.gif

אחרי מסע ארווווווך שבנו סוף סוף לבית שלנו. היינו בביקור ממושך בישראל. פגשנו משפחה וחברים טובים. היה כיף אבל מעייף. עכשיו אנחנו שוב בפינה הקטנה שלנו ומעריכים אותה יותר מתמיד. חלק מהנסיעה היה לצורך התארגנות לפני המעבר לישראל. רשמנו את הילדים לבית הספר ולגן במעלה צביה "תבנית החינוך המוזהב" התרשמנו שמדובר במקום מאד נעים וסובלני. עכשיו עומדת בפננו המשימה ללמד את איתמר לכתוב ולקרוא בעיברית. קנינו שפע של משחקים וספרונים ללמיוד קריאה ועכשיו רק צריך שאיתמר יתאפס על השעון ויתחיל ללמוד. הוא נראה מאד נלהב לקראת המשימה. זהו, בעצם עכשיו אמצע הלילה אצלנו ואני ואיתמר התעוררנו בגלל הג'ט לג ואני חושבת שעדיף שאני אנטוש עכשיו ואחזור למיטה. לשרותכם תמיד בקי - סניף פורטלנד אורגון ארה"ב

היי בקי ../images/Emo140.gif

בהחלט זכורים לי הביקורים האלה מהתקופה שגרתי בחו"ל. מחייב ומעייף, ותמיד בסוף את כבר מתגעגעת חזרה לפינה השקטה שלך. איזה יופי שאתם חוזרים. תוכלי לספר עוד על המסגרת שבחרתם? פעם ראשונה אני שומעת על המקום הזה!

גם אנחנו

רק מהכיוון ההפוך. אנחנו הינו בארה''ב לרגל מעבר מתוכנן וגם אצלנו על סדר היום עמד למצוא ליותם מסגרת (כמו שציינתי בעבר למרות רצוננו ותוכניותנו הראשוניות יותם מעדיף גן על בית ולכן חשוב היה לנו למצוא אחד טוב). אני מקווה שבחרנו נכון. נראה שהיתה הרבה פעילות ויש הרבה פרצופים חדשים.. ברוכים הבאים לכל המצטרפים ואני מקווה גם ברוכים השבים... ענת

למעלה