חזרנו הביתה

מצב
הנושא נעול.

hope13

New member
חזרנו הביתה ../images/Emo140.gif

חזרנו הביתה

היינו 11 יום בהולנד, עם הילדים. היה נפלא. רק כשחזרנו הבנתי שכמעט ולא חשבתי על הטיפולים וזה היה הכי כיף. נחתנו למציאות מכל הבחינות ואתמול התחלתי לקחת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים. שמחה לחזור הביתה, התגעגעתי.

גלי88

New member
כיף לכם

חזרנו הביתה

היינו 11 יום בהולנד, עם הילדים. היה נפלא. רק כשחזרנו הבנתי שכמעט ולא חשבתי על הטיפולים וזה היה הכי כיף. נחתנו למציאות מכל הבחינות ואתמול התחלתי לקחת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים. שמחה לחזור הביתה, התגעגעתי.
כיף לכם
וטוב לחזור בכוחות מחודשים. מהו ההליך להחזרת מוקפאים? באיזה קופ"ח את? כמה ילדים שי לך? מצטערת על ההתקפה,אבל השארתי שאלה בפורום ואף אחת לא ענתה לי...

hope13

New member
הי גלי

כיף לכם
וטוב לחזור בכוחות מחודשים. מהו ההליך להחזרת מוקפאים? באיזה קופ"ח את? כמה ילדים שי לך? מצטערת על ההתקפה,אבל השארתי שאלה בפורום ואף אחת לא ענתה לי...
הי גלי
תודה. יש לי שני ילדים, תאומים בני 4. ההליך להחזרת מוקפאים אצלי כולל שלושה שבועות גלולות, אח"כ מחזור, כדורי פרוגינובה לעיבוי הרירית (כשבועיים) ואז ההפשרה וההחזרה (כולל גסטון). אני יודעת שיש כמה פרוטוקולים ולכן לא עניתי על שאלתך. אני לא יודעת מהו הפרוטוקול שלך ומהו הנוהל במכבי (אני מטופלת דרך משרד הביטחון). אשמח לעזור בכל שאלה, בהצלחה.

גלי88

New member
למה גלולות?

הי גלי
תודה. יש לי שני ילדים, תאומים בני 4. ההליך להחזרת מוקפאים אצלי כולל שלושה שבועות גלולות, אח"כ מחזור, כדורי פרוגינובה לעיבוי הרירית (כשבועיים) ואז ההפשרה וההחזרה (כולל גסטון). אני יודעת שיש כמה פרוטוקולים ולכן לא עניתי על שאלתך. אני לא יודעת מהו הפרוטוקול שלך ומהו הנוהל במכבי (אני מטופלת דרך משרד הביטחון). אשמח לעזור בכל שאלה, בהצלחה.
למה גלולות?
החמזור שלך לא סדיר? עוד לא הייתי אצל הרופא שלי, ביום שישי הוא חוזר מחו"ל אז אני אשאל אותו אם להתחיל כבר החודש. גל לי יש תאומות, בנות 3.

hope13

New member
גלולות לפני החזרת מוקפאים

למה גלולות?
החמזור שלך לא סדיר? עוד לא הייתי אצל הרופא שלי, ביום שישי הוא חוזר מחו"ל אז אני אשאל אותו אם להתחיל כבר החודש. גל לי יש תאומות, בנות 3.
גלולות לפני החזרת מוקפאים
כדי לתזמן את ההחזרה וגם (לדעתי) כדי להרגיע את המערכת. הייתי אמורה לקחת שבועיים גלולות אבל בגלל הנסיעה לקחתי את כולן וחזרתי היישר ל"זרועות" הרופאה להתחלת הטיפול. מקווה שתוכלי להתחיל כבר החודש. בסך הכל הטיפול עצמו הרבה יותר פשוט, חוץ מהשבועיים המטורפים של ההמתנה.

ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

חזרנו הביתה

ברוכה השבה

איזה כיף של חופשה. נראה שטענת את המצברים היטב. מקווה שתביאי מחר תמונות שנוכל להתרשם מקרוב...

anguly

New member
איזה כיף לכם!

חזרנו הביתה

איזה כיף לכם!
זה הטיול שאני מתכננת לעשות בעוד שנה - נועה תהיה בערך בגיל של הילדים שלך - שזה גיל שנורא כיף לטייל בו בהולנד. שמחה שאת בכוחות מחודשים - ומאחלת הצלחה בטיפול החדש!

מצב
הנושא נעול.
למעלה