כיף לכםחזרנו הביתה![]()
היינו 11 יום בהולנד, עם הילדים. היה נפלא. רק כשחזרנו הבנתי שכמעט ולא חשבתי על הטיפולים וזה היה הכי כיף. נחתנו למציאות מכל הבחינות ואתמול התחלתי לקחת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים. שמחה לחזור הביתה, התגעגעתי.
הי גליכיף לכם
וטוב לחזור בכוחות מחודשים. מהו ההליך להחזרת מוקפאים? באיזה קופ"ח את? כמה ילדים שי לך? מצטערת על ההתקפה,אבל השארתי שאלה בפורום ואף אחת לא ענתה לי...
למה גלולות?הי גלי
תודה. יש לי שני ילדים, תאומים בני 4. ההליך להחזרת מוקפאים אצלי כולל שלושה שבועות גלולות, אח"כ מחזור, כדורי פרוגינובה לעיבוי הרירית (כשבועיים) ואז ההפשרה וההחזרה (כולל גסטון). אני יודעת שיש כמה פרוטוקולים ולכן לא עניתי על שאלתך. אני לא יודעת מהו הפרוטוקול שלך ומהו הנוהל במכבי (אני מטופלת דרך משרד הביטחון). אשמח לעזור בכל שאלה, בהצלחה.
גלולות לפני החזרת מוקפאיםלמה גלולות?
החמזור שלך לא סדיר? עוד לא הייתי אצל הרופא שלי, ביום שישי הוא חוזר מחו"ל אז אני אשאל אותו אם להתחיל כבר החודש. גל לי יש תאומות, בנות 3.
ברוכה השבהחזרנו הביתה![]()
היינו 11 יום בהולנד, עם הילדים. היה נפלא. רק כשחזרנו הבנתי שכמעט ולא חשבתי על הטיפולים וזה היה הכי כיף. נחתנו למציאות מכל הבחינות ואתמול התחלתי לקחת פרוגינובה לקראת החזרת מוקפאים. שמחה לחזור הביתה, התגעגעתי.
איזה כיף לכם!חזרנו הביתה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.