חזרנו הביתה בשלום!!!

חזרנו הביתה בשלום!!!

עכשיו חזרנו הביתה מהסתובבויות בתל אביב. ומגיע לנו מזל טוב כי העזנו בפעם הראשונה להסתובב בקניון עזריאלי במכנסיים ובלי כיפה!!! תאחלו לנו... כמעט אכלנו צ´יז בורגר אבל החלטנו שאנחנו עוד לא מוכנים. מה דעתכם על ענין הכשרות, יותר גרוע מצניעות או אותו דבר?? יהיה מעניין לראות את תגובתכם. (שובבה עדיין משתובבת)

צניעות מול אוכל ...

טוב תראי זה שאלה טובה אני חושב ששתי הענינים מדברים על ענין שברומו של עולם והנאה . מה יותר חשוב לבטא את עצמנו כלפי חוץ בצורה הכי כיפית לנו או האוכל הטעים שגורם להזלת ריר מתמדת... השאלה האמיתית נראה לי היא מה מביא אותכם לשנות את כל אלו אם את לומדת את עצמך מחדש צניעות ואוכל הם שניהים הרגלים תרבותיים חזקים מאוד ואי אפשר להשוות כי שניהים בפאזות שונות אבל אם את בודקת את האומץ שלך להעיז לקרוא תגר על טאבואים שחונכת עליהים לפי דעתי ביגוד הרבה יותר בעייתי כי אוכל זה אוכל קל יותר להכניס בשר חזיר לתוך קטע של אוכל מאשר חזיית פוש אפ ומיני ... ביקון נראה כמו כל בשר שצלוי בואתה צורה . אבל חולצה חשופת בטן לעומת חליפת אלגנט ? אני צריך לפרט
? ולגבי ציזבורגר ? יאמי ! אהמ שכחתי המלצה ברגע שיש אומץ סעו להרצליה לקולומבוס ונסו סטייק רוסיני ... חוויה שהאוכל של אימא אף פעם לא הכינה אותך . בהצלחה וכל הכבוד
אייל. <דמעה שכחה לשים גבולות לשינת היופי שלה ... עכשיו היא ערה וערה וערה ...>

בן הרב

New member
תראה אני חייב לחלוק עלייך

צניעות וביגוד, הרבה יותר קל מאוכל כי צניעות יש לה הרבה דרגות, יש כל מיני חוגים עם כל מני חומרות שונים, וגם אתה יכול ללבוש בבית מה שאתה רוצה, או אישה הולכת בים עם בגד ים, אז היום לבשת לא צנוע, מחר תשים צנוע ותשכח מזה. אבל אוכל לא כשר! הבעיה הרבה יותר גדולה, דבר ראשון כי אין לך אף פעם היתר לזה, וגם שהכניסו לנו בראש שזה מטמטם את המח, ואם אתה אוכל זה נשאר בפנים, אתה לא יכול לשטוף תפה ולשכח מזה

ומצד שני

סגנון הלבוש, הוא עבירה שיש לה משמעות רק בפרהסיה, מה שאין כן צ´יזבורגר. כאשר אתה הולך בלי כיפה, אתה חשוף פי כמה וכמה מאשר אם אתה יושב במסעדה לא כשרה!

בן הרב

New member
נכון! לכל דבר יש שני צדדים

אני רואה את זה כך, ואחרים רואים את זה אחרת, כל מה שרציתי זה עוד נקודת מבט.

avidadon

New member
צ"ע

מצד אחד, לאכול לא כשר זו עבירה "גופא" לעומת צניעות שזה רק מחשש שמא.. מצד שני גדול המחטיאו יותר מההורגו, מצד שלישי מה זה משנה בעצם? בקיצור, תאכלי אוכל צנוע(לבריאות), ותתלבשי בטעם(ליופי)!

צניעות זהו דבר יחסי.

אני לא חושב שיש איסור ללכת בין חילוניים עם מכנסיים. אוכל לא כשר, נו באמת, אלוהים נעלב שאתם לא אוכלים את האוכל שלו, הוא עוד עלול לחשוב שזה בגלל שזה לא טעים. אויש, איזה מטומטם הרבי הקדוש הזה, מה הוא חושב לעצמו שאלוהים ילד קטן? אומר ימי שאומר עכשיו בליבו. ואני עונה, לא, רבי לא מאמין באלוהים, אבל למי שכן מאמין, וחושב שמעניין את אלוהים איזה בדיוק אוכל הוא אוכל, כתבתי את מה שכתבתי.

למעלה