חזרנו בזמן

D X 9

New member
חזרנו בזמן

לפני האזעקות והנפילות. ליבי עם אלו שסובלים. מזכירה שיש לי מקום בבית ומוזמנים!
היה כיף, מתנצלת בפני מיקס, קסם וצפלולית - היינו מאד עסוקים והיה לי המון ענינים בלעדיו ולא היה לי לב להשאיר אותו בלעדי ולבוא לקפה, לבוא איתו כאב הלב הוא היה כל כך מאושר שלא רציתי להפריע.

וסיפור ושאלה בסופו -
אמא שלי לקחה אותו להצגה ביישוב, גם אחותי והתינוק שלה היו שם, והתינוק תפס לאחותי את המשקפיים והעיף לקיסינימט והם נשברו. אחותי הגיבה בבגרות ובבכי פרוע, אמא שלי והילדון לא ראו אותה ואת האירוע ואמא שלי דווחה טלפונית. בדרך הבייתה היא סיפרה לו מה שקרה, יכול להיות שבכתה קצת כי כאב לי על אחותי.
הילד נכנס הבייתה, בשניה שראה אותי פרץ בבכי וסיפר לה מה קרה למשקפיים שלה. שאלתי אותו אבל למה אתה בוכה, וכולם צחקו מסביב, הוא ענה שהוא לא בוכה, הוא עלוב (נעלב).

זו תגובה סבירה ? כי נראה לי מאד מוגזם לבכות ככה בגלל אירוע שבכלל לא קשור אליו ולא היה בטווח הראייתו. זה משהו לעדכן את הפסיכיאטר בבדיקה או שזה סביר?

פישים

New member

הוא בן 3, הוא ראה שמתרגשים והתרגש גם.

אני הייתי מהילדים הנעלבים - היו צריכים להסביר לי שנהנים ממני או צוחקים אתי ולא עלי - באמת שהייתי מרגישה עלבון עמוק. אני יכולה להוסיף שבהתבגרות אמרה לי המחנכת שאני מצפה ליותר מדי מאנשים. אני לא בטוחה שאלה תכונות שצריך לשלול אותן כי בצד החסרונות אני רואה גם יתרונות. לא חייבים "ליישר" אותו. אין שטאנץ.

אחרי כל זה - אפשר (ואולי צריך) לספר - והפסיכיאטר יעשה עם זה את מה שהוא מבין מקצועית

זאת בדיוק דוגמא למה שאמרתי לך

מישהו צריך לעשות לך סדר מה תואם גיל, מה בסדר ומה לא בסדר. כע כרגע נראה לך שכל דבר קצת חריג הוא ״בעייתי״

יכולה להגיד לך שבלה יכולה לבכות מכל שטות.
כי יש התרגשות, כי היא טיפ טיפונת מרגישה עייפה, כי היא מתחילה להיות עיפה,,,, מה לא.

היום טיילנו בטבע עם הכלבה בדרך חזור באוטו היא שאלה מה זה הרעש הזה (הכלבה המתנשפת). בעלי התחיל להסביר לה מה זה הלחתה של כלבים. הזאטוטה התחילה לבכות מרה... למה? לא ידוע. כי הוא הסביר שלכלבים יש לשון ארוכה והיא למדה בגן שלצפרדעים יש לשון ארוכה.... כי סתם כבר הייתה עייפה.יש לי עוד ים דוגמאות אבל נראה לי שהבנת

למעלה