חזרנוווווו.................. |חיבוק
סוף סוף הגעתי ל
, כ"כ התגעגעתי לילדיי ולחבר שלי שטיפל בהם במסירות מדהימה שעולה על אבא ביולוגי... אז ככה, ביום רביעי בלילה טסנו אני ואחותי והזוג שלי לפדיוס בקפריסין, בבוקר הגענו למלון והלכנו לטייל ולקנות קצת מתנות שם במדרחוב שלהם, משם חזרנו למלון להתקלח ונסענו לביה"ח, מבחוץ כמעט והתעלפתי זה היה ממש מגעיל כמעט כמו בעזה, אך כשנכנסנו וקיבלנו חדר הייתי המומה, חדר פרטי עם טלוויזיה נקי ומסודר ואחיות מדהימות באדיבותם, כל בית חולים כאן בארץ לא מגיע לרמה של הניקיון והיופי שם... בהחזרה נדהמתי מכך שהם כ"כ מתקדמים וכ"כ מקצועיים ואפילו מאוד רגישים ואפילו שבהחזרה שעשיתי כאן בהר הצופים בי-ם שלא היו לי טענות כלל וכלל שם זה היה יותר ויותר מדהים... הרמה המקצועית שלהם פשוט מדהימה... תהליך ההחזרה יחסית לישראל ארך זמן רב אך ראינו כי הם עושים זאת בצורה מדהימה ואכפתית וההשקעה בך רבה... כמובן שבערב כשהשתחררנו לאחר שכולם שם ברכו אותנו בהתרגשות רבה נסענו לשדה התעופה ומשם לישראל, האמת שזה היה יום מעייף במיוחד אך מלא חוויות והזוג שלי ואחותי פינקו אותי כמו שצריך... ביום שישי ישנתי כמו שצריך ממש כמו עובר... ולעת ערב אירחו אותנו אצל אחי הגדול שהוא כבר ממש גדול... הבן שלו קטן ממני בשנתיים והתחתן לפני חודשיים, האירוח היה נפלא ופינקו אותנו עם מטעמים ומנות אחרונות... היום בבוקר חזרנו לדרום עייפיםםםם ועצרנו לקנות אוכל מוכן ממסעדה לארוחת הצהריים, אילן שלי ממש היסטרי ולא מסכים לי לעשות כלום... זהו עכשיו הגיע שלב ההמתנה המתיש ואני מבטיחה לעדכן אתכם... לך טליה תודהההההההההההההה על האכפתיות והדאגה. לך מירבי תודהההההההההההההה על הציפיה וההקשבה בכל תקופת ההמתנה וגם כעט כשחזרנו... אני כ"כ שמחה שיש מפגש בקרוב ומתי שזה יהיה כמובןןן שאגיע עם חברותיי הדרומיות ואדאג להביא את טליה בדרך... רק תני לי זמן שהטוסיק ישתחרר מהזריקה שנתנו לי בפדיוס...שם בנות נותנים לפני החזרה זריקה ענקיתתת ממש של ווליום בטוסיק וזה כואב.... אוהבת אותכן,
שבוע טוב לכולכןןןן ובהצלחה בכל שלב שבו אתן נמצאות..... מקווה לבשורות טובות...
רחלי
סוף סוף הגעתי ל