חזרי אלי

צייר

New member
חזרי אלי

אני לא אתן לך ללכת כאשר לבי שבור. את אפילו לא יודעת עד כמה אני אוהב אותך הדמעות זולגות מעיניי, כמטר גשם וברד ביום חורפי. מאחר שאנחנו לא ביחד, אני מנסה לרפא את לבי קשה לי , וממשיך להזיל דמעה רואה אותך צועדת נעלמת לי באופק באופק אהבה של שנינו. נזכר בימים ששנינו היינו בשיא אהבה,שום דבר לא הזיז לנו חוץ מאהבה ותשוקה התעלסנו בבוקר, טעמתי את גופך ליקקתי את פטמותייך, עיסתי את כולך במחול של תשוקה נשקתי לגבעת אהבה שלך גבעת התשוקה זוכר כיצד גנחת,למגעי הנפלא מתחת את גופך לאחור ונתת לי לחדור לתוכך , לטעום את מעיין התשוקה . ימי אהבה הנפלאים אנא חזרי אליי. אל תשאירי אותי בודד חזרי ותענגי את לבי ונשמתי רוצה אותך. צייר

yafit75

New member
צייר, בוקר טוב, אתה אמור לצייר ולא

לחבר ...באמת,,, סתם,, אחי,,, בואנה, זה משהו... ועוד על הבוקר,,,, זה לא בסדר להדליק ככה אנשים ... בכל אופן זה נהדר,,, ושיהיה לך יום מקסים..

צייר

New member
יפית נבהלתי , קראתי את השורה

הראשונה וחשבתי שאת קוטלת אותי מיד שאלתי את עצמי מדוע אבל המשכתי לקרוא וראיתי את האושר בעינייך את הבוקר היפה שבליבך את אהבה בעינייך צייר

yafit75

New member
אתה כזה מתוק על הבוקר....

אתה מזכיר לי את הנס קפה,,, כזה טעים,,, מתוק,,, מרענן לי את כל הגוף...מושך, רוצה שאני אשתה את כולו,,, מתחנן שאני אשתה עוד ועוד,,, ואני שותה,,, ונהנית,,, זה עושה לי את הבוקר,,, וזה כולה נס קפה, אבל שווה, כמוך.

צייר

New member
בוקר נפלא יפית

בוקר נפלא לך טעים כמוני , מתוק כמוני ונעים למראה כמוני יום מתוק לך עם המון אנרגיות חיוביות והמון המון חיבה ואהבה ממני צייר חמוד

yafit75

New member
וואואואואוואוא,,, אתה משגע....

והכי כייף שזה בא ממך

צייר

New member
כל המתיקות בא ה ממני

בואי עם דלי גדול ותקבלי מתיקות בשפע כמה ליטרים/קילוגרמים שאת רוצה חושניות גם מוכן למסור לך תשוקה יש לי במלאי לשעת חרום גם יכול להשאיל לך תערבבי את הכל ביחד , ויהיה לך יום הכי טוב שבעולם צייר חמוד

yafit75

New member
אני בדרכי אליך...

הבאתי דלי ענק,,, אני רוצה שיהיה לי הרבה, בשפע, את המתיקות שלך,,, להרגיש איך שאתה מעביר לי את החושניות שבך,, ולחוש את התשוקה שלך,,, אני אערבב את הכל, חמוד, את הכל ביחד,,,, ואני מאמינה שממני וממך ייצא משהו פצצה,,, שזה יעשה לי את היום הכי כייפי. הנה המתיקות, החושניות,התשוקה,,, כל מתערבב בתוך הדלי,,,, וואוואואואו מה שהולך להיות פה,,, סערת רגשות בתוך דלי!

למעלה