חזרו דמי האבטחה?

• פותח הנושא Mapno
  • פורסם בתאריך

Mapno

New member
חזרו דמי האבטחה?

אז מסתבר שהכל עבודה בעיניים? העירייה הודיעה שמשאירים את השומרים בשנת הלימודים הבאה רק שכחו לעדכן שהם גם חוזרים לגבות דמי אבטחה מהתושבים. יופי ברוך. לגבי התאורה בקרן היסוד - חופרי הוציא מכתב שבו הוא מתחייב שהפרוג'קטורים לא ישמשו לאימונים אלא רק למשחקי ליגה שידרשו לעשות בערב. היות ולפי המצב היום זה יקרה במצב הכי גרוע פעם בשבועיים (וגם זה אם כל המשחקי ליגה יהיו בערב) זה בהחלט נשמע לי סביר. בכל אופן (לא ראיתי אותם דולקים עדיין) אני מעדיף בהרבה את המגרש כולל התאורה על פני בניין / וילות / בתי מסחר / חניון וכו'. היות והשטח פרטי, אין הרבה סיכוי שהוא יהפוך לגינה כמו שמפנטזים פה

ATAF151

New member
הארנונה עלתה במתינות, אבל דמי האבטחה חזרו

לאחר הפוגה של שלושה חודשים בלבד אנחנו חוזרים לשלם דמי אבטחה רטרואקטיבית מאפריל. הרי מקודם אמרו לנו שמעלים ארנונה גם בגלל ביטול דמי האבטחה.

32103210

New member
האם בגץ לא אסר זאת ? או ש

שוב מישהוא לא מדייק בפרטים,,,,

אבי גבע8

New member
בג"צ לא ביטל את חוק "אגרת השמירה"

לפני חצי שנה כתבתי כאן שלדעתי עיריית רעננה פרשה לא נכון את החלטת בג"צ כשהפסיקה לגבות את האגרה , סברתי אז לאחר עיון בפרוטוקולים של בג"צ שלא המליץ לבטל את חוק "אגרת השמירה" אלא העביר ביקורת נקודתית על רשות מקומית ספציפית על הדרך היישום .עיריית רעננה התעקשה אז שבג"צ אכן המליץ לבטל והפסיקה מיידית גביית האגרה וצמצמה את מערך האבטחה באופן משמעותי ביותר. אני מקווה שיש לעיריית רעננה הסבר להשבת הגביה חודשים בודדים לאחר ביטולה ושתשיב גם את מערך האבטחה והסיור לקדמותו.

ATAF151

New member
טוענים שזוהי הוראת שעה

העיריה טוענת שיש הוראת שעה חדשה של הכנסת שמאפשרת את הגביה (ס"ח 2289 מיום 4.4.2011).

אבי גבע8

New member
במרס 2011ועדת הפנים בכנסת אישורה המשך הגביה

כדי לאפשר עדכונו של החוק הקיים שחוקק בשנת 2004 אך בשום שלב מאז ועד היום החוק לא בוטל . אז וגם כיום סברתי שהחלטת עיריית רעננה להפסיק את גביית האגרה ב-1 פברואר 2011 והפסקת אבטחתם של מתקנים ציבוריים היתה חפוזה לא אחראית ומזיקה.שמעתי שהעירייה חזרה לגבות את האגרה רטרואקטיבית מ-1 אפריל 2011 וזה בסדר ,השאלה כמה זמן יקח להחזיר את מערך האבטחה לקדמותו ולמה צריך היה כל כך להחפז .ככל הידוע לי ראשי ערים אחרות לא מהרו להפסיק את הגבייה ולא להפסיק לאבטח מקומות ציבוריים.

avivab10

New member
התשלום שקיבלנו הוא 65 ש"ח לחודשיים

וסה"כ 93.40 לתקופה מ 4.4.2011. כמה היו דמי האבטחה בפעם הקודמת?

למעלה