חזרה מהריקנות משחק חדש
מ מקס6 New member 25/5/06 #2 סורי אילנה לא שמתי לב שרישרשת פשוט פוזי שמה את הרישרוש שלה קבוע עד להודעה חדשה
I ilanama1 New member 25/5/06 #8 ../images/Emo70.gif יש לי 6 גפרורים ידית של דלת בחלון הימני אם תקליק מלמטה למעלה בצד ימין למטה תקבל משהו לא יודעת מה זה ועוד יש כתם שחור עלה הריצפה שים שם את הגפרורים ותעשה כוכב
../images/Emo70.gif יש לי 6 גפרורים ידית של דלת בחלון הימני אם תקליק מלמטה למעלה בצד ימין למטה תקבל משהו לא יודעת מה זה ועוד יש כתם שחור עלה הריצפה שים שם את הגפרורים ותעשה כוכב
מ מקס6 New member 25/5/06 #10 שאת סוגרת ,,,, את השלבים של התריס יש לך תמונה של בתים ,מזכיר לי תמונה של ון גוך תמונה בכפר . אם יש לך עוד משהו אל "תתקמצני"
שאת סוגרת ,,,, את השלבים של התריס יש לך תמונה של בתים ,מזכיר לי תמונה של ון גוך תמונה בכפר . אם יש לך עוד משהו אל "תתקמצני"
I ilanama1 New member 25/5/06 #13 כן ואז אתה מקבל פיסת מתכת או משהו כזה עכשיו באחד הפינות על הפנל יש כתם שחור שים את ידית הדלת שם ותקבל בורג
כן ואז אתה מקבל פיסת מתכת או משהו כזה עכשיו באחד הפינות על הפנל יש כתם שחור שים את ידית הדלת שם ותקבל בורג
3 3שרונית New member 25/5/06 #14 בוקר טוב, הצטרפתי ...יש לי 5 גפרורי גפרורים, ידית, בורג וחתיכת תריס קטנה.....
I ilanama1 New member 25/5/06 #17 ../images/Emo70.gif עוד משהו עם פיסת המתכת שקבלת מהחלון יש כאילו לשרוט את הדלת צד שמאל למטה