חזרה מהבקו"ם

נ י צ נ ה

New member
חזרה מהבקו"ם

צהריים טובים לכולם, חזרנו מהבקו"ם- התגייסנו היום להנדסה קרבית. מרגש מאד, קשה לחבק ולשחרר לעלייה לאוטובוס, את התמונה שמוכרת מהעיתונים שהורים מנופפים לילדים באוטובוס- חווינו גם אנחנו היום. האמת, שהאווירה מסביב הקלה מאד על הפרידה, החברים, הדרבוקות והשמח שהחברה' עשו עזרו מאד. וכל מה שנשאר עכשיו זה להתפלל שהכל יעבור בשלום, לחכות לתגובות, לטלפונים ולסיפורים שלו. שיהיה בהצלחה לכולם!
 

רותם351

New member
שיהיה בהצלחה.../images/Emo140.gif

הכומתה הכסופה בדרך. הנדסה קרבית זה אחלה!!!
 

אימשל2

New member
גיוס קל - לאמא

גם לבן. שיעבור בקלות. לשניכם. אנחנו כאן כדי להקל.
 
גיוס היום

צינקואמילה שלי המתוק התגייס גם היום ואני שותפה להרגשה שלך ניצנה שיהיה להם טוב ושיחזרו בשלום. (שכחתי באיזה שם הבן שלי הכניס אותי לפורום לכן עד שיגיע הביתה אשתמש בשמו)
 

רותם351

New member
בהצלחה לבן. הפזם דופק../images/Emo13.gif

נשארו לו עוד 364 ימים מלאים בצבא.
 

mars4

New member
אהה והכי חשוב..

בהצלחה. ששלוש השנים הבאות יעברו בקלות. !
 

mars4

New member
ואייי שכחתי שקיצרו.. תקף גם לקרבי?

מאיזה גיוס קיצרו? האם נוכח המצב זו החלטה נכונה?
 

רותם351

New member
גמני שכחתי שקיצרו.

הכי טוב לא להתייחס לזה שלא תהיינה אכזבות. גם אין לי מושג מאיזה גיוס זה תקף.
 
עד כמה שידוע לי

קוצר.מגיוס נוב 04.קרבי ישרתו 2 ושמונה ויקבלו 4 חודשים שכר בסביבות ה 4000 ש"ח. יש יחידות קרביים שישרתו 3 שנים ויותר בתנאי קבע.
 

מאקי

New member
היות ואני יחסית עם הקרבי חדשה

רק ממרץ 06.... אז אומר לך זה טס.. זה רץ יהיה פסדר.. תחייכי בשבילו.... ותתחילי לרכוש איזולירבנד שחור... נכון??
 
למעלה