חזרה לשירות

Hadas01

New member
חזרה לשירות

סיימתי את לימודי ביולי 2002, וקיבלתי דחיית שירות עד דצמבר. מדור עתודה מסרב למסור לי מידע על תאריך החזרה לשירות שלי ועל החיל בו אשרת. אני מאוד לא אוהבת לחיות בחוסר ודאות, כי אני לא יכולה לתכנן דברים, למשל מתי אני עוזבת את העבודה, טיול בחו"ל וכו´. (לא נשאר לי הרבה זמן - חודשיים זה כלום!) מה לעשות? את מי אפשר לשאול (אם בכלל)? שאלה נוספת: מה קורה ביום החזרה לשירות עצמו(חוץ מרענון ציוד)? לאן הולכים? האם הולכים ישר לקורס קצינים בלי לדעת באיזה יחידה משרתים? כל מידע בהקשר זה יתקבל בברכה.

alvin

New member
אין לי תשובה אבל...

דנו בנושא זה בפורום מיליון פעמים, כך שאני לא בטוח שתקבלי תשובה ששונה משלי. תעשי חיפוש בפורום לגבי הנושא "חזרה לשירות" ותראי מה את מוצאת. אם לא אז שמש בטוח יראה לך איפה לקרוא

Hadas01

New member
חיפשתי, תודה. ולכן אמקד את השאלה

קיבלתי תשובות חלקיות על יום החזרה לשירות. מה שמטריד אותי זה מה קורה עם השיבוצים? אין אפשרות לדעת מהם לפני יום החז"ל? ולמה אף אחד לא מוכן להודיע לי מתי אני חוזרת לשירות?

amir_aikido

New member
בזמני לא היה ידוע

ומכל מני הודעות נראה שמדור עתודה לפחות עדיין לא שינה את יחסו לעתודאים. כמה לא מפתיע
אמיר

דרור4

New member
תשובה

אחי סיים את לימודיו בעתודה שנה שעברה, ואפאחד לא אמר לו לאן הוא משובץ אפילו יום לפני החז"ל. בהצלחה

למעלה