חזרה לשירות קבע..

דוש6

New member
חזרה לשירות קבע..

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כיצד ניתן לחזור לשירות קבע באחד החילות אוויר/ים? למי צריך לפנות? שמעתי משהו על מדור נגדים שאפשר לשלוח קורות חיים ואם יש תקן חוזרים או משהו בסגנון.. שאלה נוספת, במידה ולנגד אין מס' מקצוע, אך ביצע תפקיד שכן קיים לו מס' מקצוע, מה הסיכויים לחזור לשירות אפילו לא בתפקיד שביצע, ואיך עושים זאת? אודה לתשובות..

דוש6

New member
אפילו לא סיכוי קלוש?

אפילו לא לאותו תפקיד או תפקיד זוטר שאולי יהיה אפשר לתמרן ממנו אחרי הכל אם נגד במערכת אין בעיה לעבור לבסיס/חיל אחר וגם לעבור הכשרה ולקבל מס' מקצוע.. לא?

דוש6

New member
מישהו אחר שיודע אולי?

אני רואה שהלך הדברים פה הולך לכיוונים לא יפים...... כל כך קשה להיות נחמד לבן אדם שמבקש עזרה? לא הבנתי... אם אין לך משהו חכם להגיד, אל תגיד אותו, מכאן ועד ללכלך.... לא יפה..

deathcaster

New member
בפורום זה לפחות מזהים טרולים ויש

לי משהו חכם להגיד לך לא משנה איך תשנה את הסגנון כתיבה שלך, או שם המשתמש שלך, עדיין נדע שאתה אותו הטרול.

דוש6

New member
מה??????????

אפשר לדעת על מה אתה מדבר???? לא שיניתי כינוי מעולם, אתה מוזמן להסתכל מתי נרשמתי ולהחכים מעט.. אין לי שום כוונה להיות מזוייפת.. ובטח שלא להתלהם.... אז אני מעדיפה שמישהו אחר יענה לי מאשר לסבול גידופים מסוג אלה..

דוש6

New member
אוקיי ובאשר מה שאמרת אליי?

האם לא מגיעה לי התנצלות?

deathcaster

New member
תגובה

לא , לא התחתנתי איתך, ואינני מכיר אותך, זהו פורום אינטרנט, לא החיים האמיתיים. גם אם לא אתנצל, אני משוכנע שתשרדי. אני מניח שמי שפנה אליי במסר פרטי וטעה, יפנה גם אלייך במסר פרטי ויתנצל.

דוש6

New member
זה לא משנה אינטרנט או חיים אמיתיים.

אני רואה אבל שסתם הולכת עם הראש בקיר לנסות ולהסביר.. לא משנה אם זה אינטרנט או החיים האמיתיים, קוראים לזה יחסי אנוש וכשמישהו טועה מן הראוי שיודה בטעותו, אבל אני לא מתיימרת שתעשה כן.. לשרוד? בטח שאשרוד, אני רק חושבת שדבר בסיסי מתבטא בכך שכשבנאדם טועה, להודות בטעות ולעשות את המינימום שבמינימום.. כואב לכתוב שתי מילים ולהיות נחמד? לא מבינה מה הקשר ב"לא התחתנתי איתך" אבל ניחא.. שיהיה לך המשך יום ושבוע טוב.. אודה בכל זאת למי שיוכל לענות לי על השאלה..

deathcaster

New member
תגובה

כבר עניתי לך על השאלה, אם הנגד המיועד אינו קרוב משפחה ביחסים טובים עם איזה תא"ל ומעלה בקבע, אין סיכוי שיחתימו לקבע מישהו שאין לו מקצוע צבאי ו/או תואר אקדמי/מקצועי ע"פ דרישת הצבא.

דוש6

New member
בכל אופן..

אני בעד לנסות, גם אם קיים סיכוי קטן הוא עדיין קיים, אחרי הכל.. לא?

את יכולה

לנסות לפנות ליחידה הקודמת שלך בשביל לראות אם קיים צורך בתפקיד הקודם שביצעת. גם אז, אני לא מוצא סיכוי שיחזירו אותך (ועוד כתקן קבע..) למרות שהצבא לפעמים מראה את זה, הוא לא דרך קלה למצוא עבודה אחרי השחרור (למרות שבמקום להחתים בנות קבע, הוא יכל פשוט להשאיר אותן כמו הבנים)

דוש6

New member
גם נכון..

וביחידה שלי לצערי אין תקנים, אני רוצה לנסות לחפש במקומות אחרים אולי יתמזל מזלי, גם אם בתפקיד זוטר, תמיד אפשר להתקדם לתפקיד אחר, שמעתי שכאשר אתה במערכת יותר קל לתמרן ולעבור בסיסים כנ"ל בטח לגבי התפקידים, תמיד אפשר לעבור קורסים והכשרות ולקבל מקצוע.. השאלה כמה באמת יעזור לפנות אליהם ואם אז מה הם יוכלו למצוא בשבילי ובאיזה חיל.. שמעתי כבר על שני גורמים לפנייה.. ק. פניות הציבור ומדור נגדים.. השאלה למי מהם כדאי לפנות ומי מהם במידה ובאמת יש סיכוי יש יותר אפשרות לעזור לחזרה לצבא.. לא איכפת לי גם לא לחזור כקבע.. למרות שכמעט שירתתי קבע.....

דוש6

New member
תודה :) איך אני עושה את זה?

למי לפנות?? אני רוצה לנסות ללכת על זה אפילו אם הסיכויים לא גבוהים..

deathcaster

New member
תשובות

יחידתך - תפני לקצין השלישות של יחידתך. ותעלי בפניו את האפשרות שהוא/יא י/תברר עבורך תקן פנוי ביחידות אחרות. מדור נגדים של החייל שלך - תפני לע. רמ"ד נגדים, הוא/יא מטפל/ת בגיוסים. משרד קצינת פניות הציבור עוסקת בתלונות של אזרחים כנגד הצבא- משרד זה איננו הכתובת עבורך.

דוש6

New member
לדבר אולי עם דרגים גבוהים

ביחידתי הקודמת עשוי לעזור, אגב?

למעלה