חזרה לשגרה

פלגיה

New member
חזרה לשגרה

והנה הגיע לו "אחרי החגים", הזמן לעשות את כל מה שדחינו כבר מזמן מבחינת הילדים - כבר אין לימודים "על החג" ו"לקראת החג". כבר אין יומיים לימודים ושבוע חופש. מעכשיו - שגרה, רגילה, קבועה, אם גם אפורה לעיתים - עד חנוכה. בהצלחה לכולם ושיהיה רק טוב.

הילהל

New member
היום מתחילים באמת

ככה אני מרגישה לפחות סופסוף יש מערכת ולא לוקחים את כל הבית על הגב (רק חצי) ולא מגיעים חזרה בפרצוף חמוץ של "לא הודיעו שיש ספורט ולא הייתי לבוש בהתאם" ישבתי עם יונתן לקראת סוף החופשה ועשינו חזרה על מה שנלמד, שמחתי לראות שהוא זוכר הכל ומתרגל בקלות מקווה שהשגרה תעשה טוב

האליפסה

New member
תלמידת א' שלי חזרה היום לבי"ס בשמחה

רבה - כבר מאמצע החופש בערך קצת נמאס לה והיא שאלה מתי חוזרים כבר ללימודים. ליוויתי אותה לכתה והיא פגשה שם חברה מהכתה ומיד נפנפה לי לשלום ופנתה לחיי החברה שלה. קצת נחת, מה יש?

פלגיה

New member
מעולה

יש באמת ילדים שהחופש מתארך להם מדי והם שמחים מאוד לחזור לשגרה. יש גם מבוגרים כאלה

jif

New member
שחר שלי לא רצתה לחזור

דיברנו רבות על בית הספר ופשוט קשה לה המעבר. היא מפחדת מקשיים שיהיו (לדוג', פוחדת מלימודי האנגלית שיהיו קשים לה. הם כבר התחילו..), היא מעדיפה גן שבו מציירים יותר ומשחקים ובכלל אומרת שהלימודים קשים לה למרות שהיא עושה ש"ב בקלות ואנחנו מקבלים פידבקים חיוביים מהמורה. אנחנו מדברות הרבה ואני מקווה שזה ייקל עליה מתישהוא. בעניין הפרידה בבוקר, היום אבא שלה לקח אותה וזה עבר ב"ה בקלות. בינתיים זה מה שנעשה.

ליאת +

New member
אכן פתחנו את הבוקר

בהודעה של הבכור שהוא לא הולך היום אל בית הספר (בסוף הלך כמובן).

../images/Emo3.gif הערה ראשונה ביומן!

"אנא הבהירו לבתכם שהיא לא יכולה להחליט בכל פעם שיוצאים מהכתה באיזה מקום היא תהיה בטור". המשעשע ביותר היה להשוות גירסאות בין הילדה למורה. הם יוצאים מהכתה להפסקה או לאולם ההתעמלות בטור מסודר. מסתבר שבכל יום התורן מקבל פריווילגיה ללכת ראשון בטור, וזה שהיה תורן יום קודם הולך אחרון. יומים אחרי שהילדונת היתה תורנית היא עברה למקום הלפני-אחרון, והחליטה שהיא מתחלפת עם האחרון כי לא מתאים לה להיות לפני אחרונה. מסתבר שהיא לא קיבלה בשלוות נפש את ההערה של המורה לא לנסות להחליף מקומות על דעת עצמה... העניין הובהר ונראה שכל הצדדים לא לוקחים את הדברים קשה מדי. בינתיים נראה שלילדונת טוב בבית הספר, היא רק מתלוננת שקצב לימוד המתמטיקה איטי מדי. בינתים הם עובדים על הכרת רצף המספרים וספירה פשוטה, בכפולות של 2 ובכפולות של 5 ו-10, והיא כבר מבקשת שאתן לה תרגילי חיבור וחיסור.

Kalla

New member
חזרו בשמחה רבה לבית הספר

וסוף סוף (מבחינתם) התחילו מועדונית וחוגים. נרשמה התלהבות רבתי ואפילו קיבלתי הערב טלפון מלא שבחים מהאחראית במועדונית.

למעלה