חזרה לפעילות

חזרה לפעילות ../images/Emo13.gif

שלום לכולם! מה שלומכם? בוודאי שמתם לב שלא הייתי פעיל בחודש האחרון, וזה משום שהייתי בדרום אפריקה. זו ארץ מדהימה ונהניתי שם מכל רגע, אני אשמח לספר חוויות במפגש. שמחתי לראות שהפורום התקדם יפה גם בלעדי, ושאתר "וינטרפל" שלנו עלה לאוויר וכל הזמן מתווספים לו חומרים חדשים. אז זהו. התגעגעתי. עכשיו אני אחזור להיות פעיל גם בפורום וגם באתר. אז נתראה במפגש

נתל"ש

מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו שניתן לצייר בעזרתו סמלי בתים (במידה ואתם כמוני בעלי שתי ידיים שמאליות)? אם הייתי יודע שאת נוסע לדרום אפריקה הייתי מבקש ממך להקפיץ לי לפה איזה ריצ'בק

esfe

New member
יש לי אחת שמאלית ואחת ימנית,

ושניהן חסרות תועלת באותה מידה. אגב, אתה יודע שיש סמלים ב The Citadel, נכון? בכל מקרה היוזמה מבורכת, מאחר והציורים ב citadel מכוערים בצורה מזוויעה.

Moiraine

New member
זה בשביל הבית ההוא?

ולי יש שתי ידיים ימניות... (אני שמאלית ואין לי כישרון בציור...)

מורין-חלקית

גם אני חושב שהבחור הגזים במצודה-אבל הבעיה שאי אפשר להעתיק משם סמל בלי כיתוב מסביב של זכויות שמורות והכל,אז חשבתי אולי אפשר יהייה לצייר או משהו

esfe

New member
דרום אפריקה, אה?

אני מניח שיש כאלה שנהנים ויש כאלה שסופרים את עשיריות השנייה עד ליציאת הספר הבא (מחר!!!). אגב, רק אתמול שמתי לב שזה יוצא ערב חג סוכות. כנאמר: "וזכרון כל עמך בית ישראל לפניך לפלטה, לטובה, לחן, לחסד ולרחמים, לחיים טובים ולשלום, ביום חג הסוכות הזה, ביום מקרא קודש הזה, לרחם בו עלינו ולהושיענו". הכל נקבע מראש! וברוך השב.

למעלה