"חזרה לעבר"

alonbb

New member
"חזרה לעבר"

שאלתי את השאלה הזאת פעם אבל לא ממש קיבלתי תשובה מספקת...בקיצור ידוע לי שבחלומות צלולים אפשר לחזור לעבר בגלל שהתת מודע שומר בזיכרון כל מה שקרה לך מאז נולדת וזה מתאפשר בחלומות צלולים. אבל אני רוצה קצת מיידע על זה ועוד שאלות 1 . איך אפשר לחזור לעבר כמו שהוא היה פעם בזמן שבחלומות צלולים אתה צריך תמיד לזכור שאתה חולם. גם כשתחזור לעבר אתה תזכור שזה רק חלום? 2 . מה צריך לעשות כדי לחזור לעבר? או איך עושים את זה? או אם אני שואל את זה כמו שצריך 3 . מישהו פה כבר חווה את זה? תודה לכל העונה...

Real Dream

New member
אז ככה:

זה לא בדיוק "לחזור לעבר", אלא פשוט שינוי נתונים מסויימים בחלום כדי שהכל יראה שהוא היה. אם תזכור שזה חלום או לא, זה כבר תלוי ברמת הצלילות שלך. מה שאתה צריך לעשות, זה פשוט מאוד לדמיין את עצמך ואת מה שמסביבך כמו שזה היה בזמן שאליו אתה רוצה "לחזור", או ליצור לך דלת או שער ולומר שכאשר תעבור בו תהיה בן ___ והכל יחזור להיות כמו שהיה כשהיית בגיל ההוא, ובעצם, כל דרך שבה את משנה דברים בחצלול שלך מתאימה גם לכאן. תוכל לדמיין מכונת זמן או כל דבר. תלוי בגבולות הדמיון שלך. זכור שמבחינת החלום, זה משהו מיוחד יותר מלעוף, או להפוך מדבר ליער, או אפילו סתם ללכת ברחוב.

Gevakumon

New member
מי אמר לך את זה

שהתת מודע שומר כל מה שקרה מאז שנולדת, מה זה קלטת?! הזכרון האנושי הוא יחסית מאוד עלוב, נכון שאם תהיה לך גישה לתת מודע תוכל לראות דברים שאולי אתה לא זוכר ביום יום, אבל אין לך במוח הקלטה של כל מה שעברת בחיים שלך מאז שנולדת.

Real Dream

New member
ומי אמר לך את זה?

כן, המוח האנושי זוכר כל שבריר שניה של חייך החל מן הרגע שנולדת. כל זה מאוכסן בתוך המוח, ולא נגיש תמיד. אך בעזרת התת-מודע אפשר להגיע למידע הזה.

EshedI

New member
צודקת

את יודעת שהמוח האנושי גם יכול לקרוא 100,000,0 (מליון) מילים בדקה? רק אם יכלתי לשלוט בזה ולהתכונן למבחנים ככה

Real Dream

New member
את זה לא ידעתי

Zה באמת יכל להיות שימושי, אם רק ידענו איך להשתמש בZה...

LucidGuess

New member
יצא לי דווקא לקרוא על zה... ../images/Emo13.gif

הבנתי שיש אפשרות לעלעל במהירות בספר קריאה, ואז בחלום צלול תוך כמה דקות ליקרוא את כל הספר כי כולו בעצם נמצא כבר בתת מודע... זה רשום ב FAQ באתר של המכון לחצלולים. חשוב להדגיש - לא בדקתי את האמור לעיל בצורה מדעית
ו... שלא יעבדו עליכם!
Lucid

Real Dream

New member
את זה ידעתי!

דובר על זה הרבה מתישהו... אני לא זוכרת אם זה בפורום הישן של אלון ברמן או אי-שם בארכיון של הפורם הזה, אבל אני זוכרת שדובר על זה. המחשבה על זה הייתה שאחרי שכותבים רשימה של "מה לעשות בחלום צלול", אפשר בלי שום בעיה להיזכר בה בחלום.

eitangefen

New member
תעזרו לי ליישב מחלוקת

לפני חודשיים בערך היה לי ויכוח אם מישהו מהפורום לא זוכר כב רמי שאמר שהמח לא יכול לזכור את הלידה של עצמך כי העיניים של תינוק הם מאוד עלובות ואנ אמרתי לו שדווקא כן כי התת מודע זוכר את זה וזה לא קשור לעיניים כי קאתי את זה באיזשהו אתר מה אתם חושבים?

Real Dream

New member
בטח שזוכרים

וזה בכלל לא קשור לעיניים. זוכרים גם טעמים, ריחות, קולות, רגשות...

guruyaya

New member
נעשה מספר פעמים

שימוש בהיפנוזה לחשיפת יכולתנו לזכור את הלידה. ישנם מי שהצליחו להחזיר אנשים אף ללפני הלידה (למרות שישנה בעייה קשה להוכיח כי הדברים שקרו לפני הלידה אכן קרו לתינוק).

למעלה