חזרה לעבודה..

מינימי2

New member
לגבי כמות האוכל

נוסחה כללית לחישוב חלב אם בבקבוק: משקל גוף כפול 150 לחלק למספר הארוחות ביום. זו נוסחה כללית, יש תינוקות שישתו יותר ויש שפחות... הקפידי שיאכילו אותה בבקבוק אוונט עם פטמה 0 שהיא הפטמה בעלת החור הקטן ביותר.

חזרה לעבודה..

כשאני יוצאת לעבודה שיר עדיין ישנה, האם לעיר אותה על מנת שהיא תינק, להניק אותה מתוך שינה או לתת לה להמשיך לישון וכשתתעורר תאכל חלב שאוב? בזמן שאני בעבודה שיר אוכלת 2 בקבוקים בעוד שאני מספיקה לשאוב פעם אחת (דו-צדדי) וגם זה בקושי רב. האם זה בסדר,או שיכולה להפגע לי אספקת החלב? תודה, מור

מינימי2

New member
מצד אחד

לא הייתי מעירה תינוקת לאכול.. מצד שני, עדיף שתינק מאשר תקבל בקבוק... באיזו שעה את יוצאת מהבית ובאיזו שעה היא מתעוררת לאכול? אם בטווח של חצי שעה בערך אז הייתי כבר מעירה אותה להנקה או מנסה להניק אותה כשהיא חצי ישנה... לגבי השאיבות - אם את ממשיכה להניק אותה כאשר את בבית ולא נותנת בקבוקים,אין סיבה שייצור החלב שלך ייפגע. בעבודה המשיכי לשאוב גם כאשר החלב מפסיק לצאת במשך כ-5 דקות מכל שד. אם את חוששת שהחלב שאת שואבת לא יספיק לשתי ארוחות הוסיפי שאיבה בבוקר (ואז זו תהיה הארוחה הראשונה כשהיא תקום, והחלב ששאבת יום קודם בעבודה יהיה הארוחה השניה...או להפך, לא משנה). דרך אחרת - לשאוב בערב זמן מה לאחר שהנקת אותה.גם אם בהתחלה לא יהיה מספיק חלב עם הזמן הכמות תגדל.

מינימי2

New member
אז לא הייתי מעירה

עקרונית לא מומלץ להאכיל מתוך שינה... הרגל לא טוב, ובכלל אם התינוקת לא מבקשת אוכל אז למה להאכיל אותה... אם היה מדובר בחצי שעה אז כן הייתי מעירה או מניקה כשהיא מנומנמת, אבל ניא מתעוררת שלוש שעות לאחר שאת יוצאת... לדעתי עדיף לתת לה שאוב כשהיא קמה. כמו שכתבתי למעלה, את יכולה להוסיף שאיבה בערב או במועד אחר כדי להצליח לשאוב לה שתי ארוחות...

תודה ../images/Emo140.gif, ועוד שאלה...

אני שואבת כבר חודש וחצי ובהתחלה הייתי שואבת לפי שיטת 7-5-3, שמתי לב שיש לי יותר חלב ואני יכולה לשאוב זמן יותר ממושך בכל פעם. יוצא לי לשאוב חצי שעה ברצף עד מפסיק לזרום החלב, זה בסדר או כדאי לעשות הפסקות? בלי שום קשר רציתי להגיד תודה רבה על העזרה.

מינימי2

New member
הייתי שואבת ברצף

ורק כשנגמר הזרם הייתי עוברת לשיטת הדקות... אבל אני לא ממומחית לשאיבות, רק נראה לי הגיוני.

למעלה