חזרה לעבודה

elen123

New member
חזרה לעבודה

שלום לכולכן. בעוד חודש אחזור לעבודה ואין באפשרותי לשאוב שם חלב.אני חוששת שאסתובב עם גודש הסטרי בשעות שהאפרוח אמור לאכול. מה לעשות? התחלתי לשאוב (כבר 4 ימים) בשעות די קבועות בתחילה יצא רק 10 CC בשעה, הבוקר יצא לי בסביבות 85 CC. אני מקווה שכמות החלב תעלה. אני אמורה להיות בבית הספר (אני מורה) לפחות ב-5 לשמונה כדי לא להגיע לכיתה בלחץ ולארגן דברים. גן החובה של יובל נפתח רק ב7:40 ושחר נכנסת לביה''ס בסביבות השעה 7:50 אם הפרידה מיובל בגן חלקה.(הנסיעה לביה''ס שלי אורכת כ- 5 דקות) אני יודעת שצריך להניק לפי דרישת התינוק ואני נוהגת כך עד לרגע זה. האם יש לנסות להרגיל את עידו לאכול בשעה מסויימת בבוקר כדי שנוכל למצוא את הדרך היעילה ביותר להתארגנות רגועה יחסית +האכלה יעילה ולא לחוצה. ועוד שאלה ברשותכן. נכנסתי לאתר של מטרנה ושם ראיתי שיש דיסת אורז לגיל 4 חודשים (עידו בן 3 חודשים ויום) מה דעתכן על תוספת הדיסה על בסיס חלב אם ולא תחליף!!! בתקופה בה הורי ישמרו עליו. חשבתי על כך מהסיבה שאני רוצה שיהיה שבע לאורך זמן ובשל העובדה שכמות החלב שאני מצליחה לשאוב והסטוק שיש ברשותי דלים נכון לעכשיו.(ישנו יום בשבוע בו אני אעדר עד השעה 4). אינני מעוניינת להפסיק להניק. מתנצלת על העומס אודה אם תענו. יום טוב

למעלה