חזרה לעבודה

ממי קטן

New member
חזרה לעבודה

עוד שבוע אני חוזרת לעבוד
. התחלתי לשאוב לפני שבועיים ויש לי אספקה די יפה בפריזר אבל כרגע אני דואגת לגביי אופן השאיבה בעבודה. אין סיכוי שאני אקח את הלקטינה איתי לעבודה. גם מהסיבה שאני לא מעוניינת בשאלות מיותרות מסביבת העבודה (יש אצלנו אחוז גברים גבוה בעבודה והם חוצפנים וחסרי טקט ולא נוח לי עם זה) סיבה נוספת היא שאני לא ניידת וזה נשמע לי מסורבל להסחב איתה באוטובוס. יש לי משאבה ידנית של אבנט אבל אני חוששת שהיא תתיש אותי בשאיבה יומיומית.... למישהי יש פיתרון?? בנוסף ניסיתי לחשב כמה עליי להשאיר לבייבי למשך 9 שעות?? אני מתחילה לעבוד ב 7:00 ועד שאני יגיע הביתה השעה תהיה 16:00. אני מתכוונת להניק כשאני בבית אבל אלו המון שעות! אני דואגת שמא הוא לא ירצה את הציצי כמו שקרה לאחותי.

d i n o l e

New member
אני שואבת כבר חודישם בעבודה

עם ספקטרה 2 משאירה אותה שם במגירה ותאמיני לי חוץ ממה שנאי רוצה שידעו אף אחד לא יודע אנשים עושים הפסקת סיגריה את תעשי הפסקת שאיבה אף אחד לא צריך לדעת

ממי קטן

New member
כן אבל במקרה שלי אני לא נמצאת לבד

במשרד... ואם אני יוצאת תמיד יש מי שמחפש אותי בענייני עבודה ועם האוונט הידנית אין סיכוי שלא ישימו לב שאני יוצאת החוצה ל20-30 ד'.... מה לגביי הבייבי? כמה להשאיר לו? האם לחשב לפי ארוחה כל 3 שעות? ומה לגבי ימים חמים שכאלה? האם זו לא בעיה לתת בקבוק לפי זמנים?? והאם זה אפשרי ובסדר להרגיל אותו לשתות חלב אם קר? אני כל הזמן חושבת מה עליי לעשות ואיך להתכונן.. אני ממש מבולבלת.

d i n o l e

New member
אני עם ספקטרה 2 שהרבה יותר גדולה

יוצאת בשקית (ואנחנ באופן ספייס ולא משרד) ואף אחד לא מבין גם מי שמבין שטויות. (ואצלי זה חברת היטק שורצת גברים) בהתחלה תחשבי לפי כל שעתים שלוש ארוחה ואח"כ עם הניסיון תדעי כמה צריך וגם בקבוק נותנים לפי דרישה ולא לפי שעות בתכלס וזה בסדר להרגיל קר , אצלי אוכל את זה חמים (מטפלת מחממת במים חמים את החלב) וגם לי הכל היה מבולבל לפני שהתחלתי, כשמתחילים הכל כבר מסתדר

למעלה